Libnet.ro
UNICEF

18:31

LIVE Simona Halep, in finala: numarul 1 mondial incearca sa cucereasca Roland Garros

Playtech Playtech,
LIVE Simona Halep, in finala: numarul 1 mondial incearca sa cucereasca Roland Garros

Finala de la Roland Garros 2018 se joaca intre Simona Halep si americanca Sloane Stephens. Apasa o presiune uriasa pe umerii lui Halep, dar jucatoarea promite ca va da tot ce-i mai bun si, de data aceasta, va castiga turneul. Simona Halep a mai invins-o pe Stephens de doua ori anul acesta, asa ca are []. continuă pe Playtech

SIMONA HALEP - SLOANE STEPHENS LIVE. Cand joaca Simona Halep finala de la Roland Garros 2018

SIMONA HALEP-SLOANE STEPHENS LIVE Jucatoarea de tenis Simona Halep este favorita sa castige editia din acest an de la Roland Garros, a declarat spaniola Garbine Muguruza, citata de EFE dupa ce a fost invinsa.

SIMONA HALEP-SLOANE STEPHENS LIVE. Cand joaca Simona Halep finala de la Roland Garros 2018

SIMONA HALEP-SLOANE STEPHENS LIVE Jucatoarea de tenis Simona Halep este favorita sa castige editia din acest an de la Roland Garros, a declarat spaniola Garbine Muguruza, citata de EFE dupa ce a fost invinsa.

Cu cine va juca Simona Halep in finala de la Roland Garros: liderul mondial conduce cu 5-2 la meciuri directe

Simona Halep va juca a patra finala de Grand Slam a carierei, a treia la Roland Garros, dupa ce a invins-o in semifinale pe Garbine Muguruza, scor 6-1, 6-4. Halep o va intalni in ultimul act de la Roland Garros pe Sloane Stephens, campioana US Open 2017.

Cand va juca Simona Halep in finala Roland Garros

Simona Halep va juca a patra finala de Grand Slam a carierei, a treia la Roland Garros, dupa ce a invins-o in semifinale pe Garbine Muguruza, scor 6-1, 6-4.

LIVE Simona Halep a castigat al doilea set. Ce scor e in finala

Finala de la Roland Garros 2018 se joaca intre Simona Halep si americanca Sloane Stephens. Apasa o presiune uriasa pe umerii lui Halep, dar jucatoarea promite ca va da tot ce-i mai bun si, de data aceasta, va castiga turneul. Simona Halep a mai invins-o pe Stephens de doua ori anul acesta, asa ca are [].

Martina Navratilova, despre cum poate Simona Halep sa cstige finala Roland Garros: Trebuie sa iasa din zona de confort

Castigatoare a 18 turnee de Grand Slam, Martina Navratilova a analizat finala editiei din acest an de la Roland Garros, acolo unde se vor intalni Simona Halep si Sloane Stephens. Fosta mare jucatoare de tenis a precizat, intr-un editorial pe site-ul WTA, ca Halep trebuie sa iasa din zona de confort si sa-si asume riscuri daca vrea sa castige primul sau trofeu major.

Simona Halep e in finala la ROLAND GARROS! Sportiva ramane numarul unu mondial (VIDEO)

Simona Halep s-a calificat in finala la Roland Garros dupa ce a invins-o pe Garbine Muguruza, favorita numarul 3 a turneului, cu scorul 6-1, 6-4. Pentru sportiva din Romania va fia treia finala de la.

Simona Halep, in finala Roland Garros. Ilie Nastase: Azi a facut cel mai bun meci al ei

Numarul unu mondial in tenisul feminin, romanca Simona Halep, s-a calificat, pentru al doilea an consecutiv, in finala turneului de la Roland Garros, joi, dupa ce a invins-o pe Garbine Muguruza Blanco Spania), cu.

VIDEO Simona Halep, n finala la Roland Garros (6-1, 6-4 cu Garbine Muguruza) - Dulcele gust al revansei

Pentru a treia oara in cariera si pentru a doua oara consecutiv, Simona Halep se afla la o singura victorie de titlul de la Roland Garros. Dupa o infrangere usturatoare la ultima confruntare directa cu Garbine Muguruza 1-6, 0-6 in finala de la Cincinnati), liderul mondial si-a luat revansa cu o victorie uriasa, scor 6-1, 6-4. Primul set al partidei de pe arena Philippe-Chatrier a fost unul fara istoric. Halep a pus-o permanent in defensiva pe spaniola, a lovit agresiv si nu i-a dat nicio sansa. Jocul perfect al Simonei a destabilizat-o pe Muguruza, care a comis numeroase erori nefortate. Actul secund a fost unul mai echilibrat, Garbine a inceput mai bine, a condus cu 3-1 si 4-2, insa nu a stiut cum sa gestioneze avantajul de pe tabela. Simona a revenit superb, a reusit sa preia conducerea dupa un game maraton si a inchis partida cu un break la zero, dupa o ora si 32 de minute.

Simona Halep, n finala la Roland Garros (6-1, 6-4 cu Garbine Muguruza) - Dulcele gust al revansei

Pentru a treia oara in cariera si pentru a doua oara consecutiv, Simona Halep se afla la o singura victorie de titlul de la Roland Garros. Dupa o infrangere usturatoare la ultima confruntare directa cu Garbine Muguruza 1-6, 0-6 in finala de la Cincinnati), liderul mondial si-a luat revansa cu o victorie uriasa, scor 6-1, 6-4. Se actualizeaza.

ştiri de la Playtech

actualitate, 18:31

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2246 seconds )