Libnet.ro
UNICEF

17:00

LIVE Simona Halep a castigat al doilea set. Ce scor e in finala

Playtech Playtech,
LIVE Simona Halep a castigat al doilea set. Ce scor e in finala

Finala de la Roland Garros 2018 se joaca intre Simona Halep si americanca Sloane Stephens. Apasa o presiune uriasa pe umerii lui Halep, dar jucatoarea promite ca va da tot ce-i mai bun si, de data aceasta, va castiga turneul. Simona Halep a mai invins-o pe Stephens de doua ori anul acesta, asa ca are []. continuă pe Playtech

Simona Halep, campioana: la ce scor a castigat finala de la Roland Garros

Simona Halep a depasit ghinionul de la Roland Garros. Dupa finalele pierdute in 2014 si 2017, Halep a cucerit trofeul anul acesta. Simona a dat multe emotii fanilor care au venit in numar mare la Paris pentru a o sustine. Meciul a debutat intr-un oarecare dezavantaj pentru Halep. Sloane Stephens lansa numai lovituri puternice, carora [].

LIVE TEXT Simona Halep contra Sloane Stephens in finala de la Roland Garros. Meciul ajunge in decisiv!

Pentru a treia oara in cariera Simona Halep va evolua cu trofeul pe masa la Roland Garros, turneul despre care spune ca este preferatul ei din intreg circuitul mondial. Apasati aici pentru live video .

LIVE TEXT Simona Halep contra Sloane Stephens in finala de la Roland Garros

Pentru a treia oara in cariera Simona Halep va evolua cu trofeul pe masa la Roland Garros, turneul despre care spune ca este preferatul ei din intreg circuitul mondial.

Asa am trait Simona Halep contra Sloane Stephens in finala de la Roland Garros

Pentru a treia oara in cariera Simona Halep a evoluat cu trofeul pe masa la Roland Garros, turneul despre care spune ca este preferatul ei din intreg circuitul mondial. Apasati aici pentru live video .

Simona Halep s-a calificat in finala la Roland Garros

Numarul unu mondial in tenisul feminin, romanca Simona Halep, s-a calificat, pentru al doilea an consecutiv, in finala turneului de la Roland Garros, joi, dupa ce a invins-o pe Garbine Muguruza Blanco Spania), cu 6-1, 6-4.

Simona Halep, OPTIMISTA inainte de marea FINALA: Am atins cel mai bun nivel al meu

Simona Halep a sustinut ultima conferinta de presa inainte de meciul cu Sloane Stephens in marea finala de la Roland Garros. Romanca a declarat ca este fericita de ceea ce a facut pana acum si ca a atins.

Surpriza uriasa pentru SIMONA HALEP, in drumul spre MAREA FINALA! in tribunele de la Roland Garros se aflau... (FOTO)

Numarul unu monidial in tenisul femin, Simona Halep, a fost sustinuta de liderii generatiei de aur ai nationalei de fotbal in semifinala spectaculoasa de la Roland Garros, disputata impotriva lui Garbine.

Simona Halep a castigat turneul Roland Garros

Finala de la Roland Garros 2018 se joaca intre Simona Halep si americanca Sloane Stephens. Apasa o presiune uriasa pe umerii lui Halep, dar jucatoarea promite ca va da tot ce-i mai bun si, de data aceasta, va castiga turneul. Simona Halep a mai invins-o pe Stephens de doua ori anul acesta, asa ca are [].

Simona Halep campioana la Roland Garros!

A treia finala la Roland Garros a fost de bun augur pentru Simona Halep, care isi vede visul cu ochii prin castigarea primului ei turneu de Mare Slem din cariera. Halep a revenit de la set pierdut si 0-2 pentru a o invinge pe Sloane Stephens in trei seturi 3-6, 6-4, 6-1). Asa am trait Simona Halep contra Sloane Stephens in finala de la Roland Garros.

LIVE Simona Halep, in finala: numarul 1 mondial incearca sa cucereasca Roland Garros

Finala de la Roland Garros 2018 se joaca intre Simona Halep si americanca Sloane Stephens. Apasa o presiune uriasa pe umerii lui Halep, dar jucatoarea promite ca va da tot ce-i mai bun si, de data aceasta, va castiga turneul. Simona Halep a mai invins-o pe Stephens de doua ori anul acesta, asa ca are [].

ştiri de la Playtech

actualitate, 17:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,233 seconds )