Libnet.ro
UNICEF

10:45

LIVE Simona Halep - Iga Swiatek (duminica, 10:00)

Online Sport Online Sport,
LIVE Simona Halep - Iga Swiatek (duminica, 10:00)

Simona Halep o intalneste pe Iga Swiatek in optimile de finala la Australian Open, duminica, de la ora 10:00. continuă pe Online Sport

LIVE Simona Halep - Veronika Kudermetova (vineri, 10:00)

Vineri de la ora 10:00 transmitem live text in aceasta pagina meciul pe care Simona Halep il sustine contra rusoaicei Veronika Kudermetova 36 WTA) in turul 3 la Australian Open.

Digisport: Simona Halep si Iga Swiatek, dialog de la distanta. Ce cuvinte a folosit sportiva din Polonia la adresa campioanei noastre

Simona Halep - Iga Swiatek se joaca duminica, de la ora 10:00, in optimile de finala de la Australian Open. Scorul la directe intre Simona Halep si Iga Swiatek este 1-1, dar sportiva noastra nu poate uita prea repede esecul usturator de anul trecut, de la Ronald Garros, scor 1-6, 2-6.

Australian Open: Cand va avea loc meciul dintre Simona Halep si Iga Swiatek

Organizatorii de la Australian Open au anuntat programul zilei de duminica n. r. 14 februarie), Simona Halep urmand sa evolueze in optimile Grand Slamului de la Melbourne.

Asa am trait Simona Halep - Ajla Tomljanovic

Miercuri, dupa ora 10:00, am transmis live text in aceasta pagina meciul Simona Halep - Ajla Tomljanovic, partida din turul secund la Australian Open.

Ce l-a deranjat pe Darren Cahill la eleva sa - Simona Halep a vorbit despre acest aspect la conferinta de presa

Simona Halep a vorbit la conferinta de presa de dupa meciul cu Ajla Tomljanovic Australian Open, turul doi) si despre aspectele mai putin placute ale meciului istovitor castigat miercuri. Locul 2 WTA, Halep le-a spus jurnalistilor ca l-a deranjat pe Darren Cahill.

Simona Halep rasfatata de organizatorii Australian Open. S-a anuntat ora meciului cu Iga Swiatek

Organizatorii primului turneu de Mare Slem al anului au anuntat programul zilei de duminica, una in care va evolua si Simona Halep.

Ce spune Iga Swiatek despre duelul cu Simona Halep din optimile Australian Open

S-au intalnit de doua ori pana acum, de fiecare data pe zgura pariziana, iar victoriile au fost impartite. Iga Swiatek si Simona Halep se vor duela inca o data la nivel inalt: optimile de la Australian Open.

Simona Halep, pentru a sasea oara in optimi la Australian Open (Victorie scurta, 6-1, 6-3, cu Veronika Kudermetova)

Simona Halep a facut pasul in optimile de la Australian Open dupa un meci pe care si l-a facut accesibil gratie deplasarii fantastice, a retururilor agresive si variatiei de pe baseline. Favorita numarul doi a trecut de Veronika Kudermetova, scor 6-1, 6-3, dupa o partida de o ora si 18 minute. Pentru jucatoarea noastra ar putea urma un duel cu Iga Swiatek, cea care a invins-o categoric la ultima editie de la Roland Garros.

VIDEO Simona Halep stie pe cine va intalni in optimi la AO: M-a zdrobit la Roland Garros

Iga Swiatek favorita 15) a respectat calculul hartiei si a trecut de Fiona Ferro 46 WTA), obtinand astfel calificarea in optimile de la Australian Open. in aceeasi faza a competitiei, dar la Roland Garros, poloneza a trecut clar de Simona Halep in toamna anului trecut. Cele doua se vor reintalni, dar de aceasta data pe suprafata rapida de la Melbourne.

DigiSport: Momentul in care Simona Halep a izbucnit in ras la Melbourne: Ce rol are dragostea?. Raspunsul romancei

Simona Halep s-a calificat, datorita victoriei cu Veronika Kudermetova, 6-1, 6-3, in optimile Australian Open, unde o va intalni pe Iga Swiatek.

ştiri de la Online Sport

actualitate, 10:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2237 seconds )