Libnet.ro
UNICEF

14:00

Simona Halep rasfatata de organizatorii Australian Open. S-a anuntat ora meciului cu Iga Swiatek

Online Sport Online Sport,
Simona Halep rasfatata de organizatorii Australian Open. S-a anuntat ora meciului cu Iga Swiatek

Organizatorii primului turneu de Mare Slem al anului au anuntat programul zilei de duminica, una in care va evolua si Simona Halep. continuă pe Online Sport

Ce spune Iga Swiatek despre duelul cu Simona Halep din optimile Australian Open

S-au intalnit de doua ori pana acum, de fiecare data pe zgura pariziana, iar victoriile au fost impartite. Iga Swiatek si Simona Halep se vor duela inca o data la nivel inalt: optimile de la Australian Open.

Ce a spus Ajla Tomljanovic dupa infrangerea dureroasa cu Simona Halep

Ajla Tomljanovic a declarat, miercuri, in conferinta de presa de dupa meciul de la Australian Open cu Simona Halep, ca romanca nu este degeaba numarul 2 mondial, ceea ce a aratat in setul decisiv, si ca va dura cateva zile pana cand va reusi sa treaca peste aceasta infrangere.

Organizatorii Australian Open au anuntat ora meciului Halep - Swiatek

Partida dintre Simona Halep si Iga Swiatek, din optimile de finala ale primul Grand Slam al anului, va deschide sesiunea de seara de pe arena centrala de la Melbourne.

Cine este Iga Swiatek, viitoarea adversara a Simonei Halep, in optimile Australian Open 2021. Performante impresionante pentru tanara poloneza

Iga Swiatek 19 ani, 17 WTA), a invins-o fara drept de apel pe Fiona Ferro 23 de ani, 46 WTA), in turul al treilea de la Australian Open 2021, 6-4, 6-3. Jucatoarea poloneza o va intalni pe Simona Halep 29 de an.

Halep asigura spectacolul la Australian Open: Lista meciurilor-maraton pe care le-a jucat din 2018

Australia o iubeste pe Simona Halep 2 WTA). Iar asta pentru ca fostul lider WTA le-a oferit, an de an, spectatorilor meciuri electrizante, inclusiv in unele partide in care, la final, a parasit terenul invinsa.

Cand joaca Simona Halep si Sorana Cirstea in turul 3

Organizatorii Australian Open au dat publicitatii programul zilei de vineri, cand pe teren vor intra si ultimele reprezentante ale Romaniei ramase in competitia de simplu.

Simona Halep, victorie senzationala la Australian Open. Revenire incredibila, cand totul parea pierdut

Astazi, in turul doi la Australian Open 2021, Simona Halep a intalnit-o pe Ajla Tomljanovic. Duelul s-a disputat pentru un loc in turul urmator. Dupa doua ore si jumatate de joc, victoria a revenit celei mai bune jucatoare. Simona Halep a revenit in cele doua ore de joc, castigand in setul decisiv cu trei mingii .

Cati bani va incasa Simona Halep, daca va castiga Australian Open 2021

Simona Halep poate castiga o alta suma consistenta de bani, daca va castiga Australian Open 2021. Premiile pentru castigator, finalist si semifinalisti au mai scazut fata de anul precedent, dar sumele pe.

Cu cine va juca Simona Halep in turul III de la Australian Open. Adversara sa a bifat deja o finala de turneu WTA in 2021 (VIDEO)

Simona Halep, a doua tenismena a lumii, a fost protagonista unei reveniri de senzatie in partida din turul II de la Australian Open, unde a intalnit-o pe Ajla Tomljanovic 72 WTA). Condusa cu 5-2 in decisiv, a.

Australian Open: Cand va avea loc meciul dintre Simona Halep si Iga Swiatek

Organizatorii de la Australian Open au anuntat programul zilei de duminica n. r. 14 februarie), Simona Halep urmand sa evolueze in optimile Grand Slamului de la Melbourne.

ştiri de la Online Sport

actualitate, 14:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2145 seconds )