Libnet.ro
UNICEF

09:17

LIVE Simona Halep - Johanna Konta in turul doi la Madrid (marti, 13:00)

Online Sport Online Sport,
LIVE Simona Halep - Johanna Konta in turul doi la Madrid (marti, 13:00)

Test important pentru Simona Halep in turneul de la Madrid, marti, cand numarul trei mondial o va intalni pe Johanna Konta. continuă pe Online Sport

LIVE Simona Halep - Johanna Konta in turul doi la Madrid

Test important pentru Simona Halep in turneul de la Madrid, marti, cand numarul trei mondial o va intalni pe Johanna Konta. Nu ai TV? Apasa aici pentru a vedea meciul live video .

Asa am trait Simona Halep - Johanna Konta in turul doi la Madrid

Test important pentru Simona Halep in turneul de la Madrid, marti, cand numarul trei mondial a intalnit-o pe Johanna Konta. Nu ai TV? Apasa aici pentru a vedea meciul live video .

WTA Madrid: Simona Halep si Irina Begu, in turul doi - Victorie cu perechea Raluca Olaru/Darija Jurak

Perechea Irina Begu/Simona Halep a invins, luni, cu 6-2, 6-3, cuplul Raluca Olaru/Darija Jurak Romania/Croatia), calificandu-se in turul al doilea al probei de dublu din cadrul turneului de la Madrid.

LIVE Simona Halep - Margarita Gasparyan in primul tur la Madrid (dupa 15:30)

Simona Halep debuteaza, duminica, in turneul WTA Premier Mandatory de la Madrid contra rusoaicei Margarita Gasparyan, jucatoare venita din calificari.

LIVE Simona Halep - Margarita Gasparyan in primul tur la Madrid

Simona Halep debuteaza, duminica, in turneul WTA Premier Mandatory de la Madrid contra rusoaicei Margarita Gasparyan, jucatoare venita din calificari.

WTA Madrid: Simona Halep, duel cu Johanna Konta in turul al doilea / Meciul are loc marti, de la ora 13:00

Simona Halep, locul 3 WTA, va evolua, marti, de la ora 13:00, in turul al doilea al Miami Open, impotriva britanicei Johanna Konta, locul 41 WTA.

Simona Halep, calificare muncita in turul doi la Madrid VIDEO

Jucatoarea romana de tenis Simona Halep, numarul trei mondial, a obtinut o victorie facila in fata rusoaicei Margarita Gasparian, cu 6-0, 6-4, in prima runda a turneului WTA de la Madrid, dotat cu premii.

Asa am trait Simona Halep - Margarita Gasparyan in primul tur la Madrid

Simona Halep a debutat, duminica, in turneul WTA Premier Mandatory de la Madrid contra rusoaicei Margarita Gasparyan, jucatoare venita din calificari.

Simona Halep, gata de startul WTA Madrid: Este un turneu special pentru mine pentru ca sunt multi romani la Madrid

Simona Halep, a treia tenismena a lumii, se pregateste de prima aparitie din acest an pe zgura de la Madrid, turneul patronat de Ion Tiriac, pe care l-a mai castigat in 2016 si 2017.

LIVE Mihaela Buzarnescu - Anastasia Sevastova in turul doi la Madrid

Luni dupa ora 13:00 transmitem live text in aceasta pagina meciul dintre Mihaela Buzarnescu si Anastasia Sevastova din turul doi al turneului WTA Premier Mandatory de la Madrid.

ştiri de la Online Sport

actualitate, 09:17

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2352 seconds )