Libnet.ro
UNICEF

08:17

Asa am trait Simona Halep - Johanna Konta in turul doi la Madrid

Online Sport Online Sport,
Asa am trait Simona Halep - Johanna Konta in turul doi la Madrid

Test important pentru Simona Halep in turneul de la Madrid, marti, cand numarul trei mondial a intalnit-o pe Johanna Konta. Nu ai TV? Apasa aici pentru a vedea meciul live video . continuă pe Online Sport

LIVE Simona Halep - Johanna Konta in turul doi la Madrid (marti, 13:00)

Test important pentru Simona Halep in turneul de la Madrid, marti, cand numarul trei mondial o va intalni pe Johanna Konta.

LIVE Simona Halep - Johanna Konta in turul doi la Madrid

Test important pentru Simona Halep in turneul de la Madrid, marti, cand numarul trei mondial o va intalni pe Johanna Konta. Nu ai TV? Apasa aici pentru a vedea meciul live video .

WTA Madrid: Simona Halep si Irina Begu, in turul doi - Victorie cu perechea Raluca Olaru/Darija Jurak

Perechea Irina Begu/Simona Halep a invins, luni, cu 6-2, 6-3, cuplul Raluca Olaru/Darija Jurak Romania/Croatia), calificandu-se in turul al doilea al probei de dublu din cadrul turneului de la Madrid.

WTA Madrid: Simona Halep, duel cu Johanna Konta in turul al doilea / Meciul are loc marti, de la ora 13:00

Simona Halep, locul 3 WTA, va evolua, marti, de la ora 13:00, in turul al doilea al Miami Open, impotriva britanicei Johanna Konta, locul 41 WTA.

Asa am trait Simona Halep - Margarita Gasparyan in primul tur la Madrid

Simona Halep a debutat, duminica, in turneul WTA Premier Mandatory de la Madrid contra rusoaicei Margarita Gasparyan, jucatoare venita din calificari.

Simona Halep, calificare muncita in turul doi la Madrid VIDEO

Jucatoarea romana de tenis Simona Halep, numarul trei mondial, a obtinut o victorie facila in fata rusoaicei Margarita Gasparian, cu 6-0, 6-4, in prima runda a turneului WTA de la Madrid, dotat cu premii.

Asa am trait Mihaela Buzarnescu - Anastasia Sevastova in turul doi la Madrid

Luni dupa ora 13:00 transmitem live text in aceasta pagina meciul dintre Mihaela Buzarnescu si Anastasia Sevastova din turul doi al turneului WTA Premier Mandatory de la Madrid.

WTA Madrid: Johanna Konta, adversara Simonei Halep din turul secund (6-4, 6-1 vs Alison Riske)

Johanna Konta 47 WTA) a facut un meci foarte bun in primul tur al competitiei de la Madrid confirmand forma excelenta prin care trece a jucat finala la ultimul turneu, la Rabat), a invins-o pe Alison Riske 49 WTA), scor 6-4, 6-1 si se va duela cu Simona Halep in turul secund.

Halep si Cirstea joaca marti in turul doi al turneului de la Madrid. Organizatoriiau anuntat orele de disputare ale meciurilor

Simona Halep, locul 3 WTA, va evolua, marti, de la ora 13. 00, in turul al doilea al Miami Open, impotriva britanicei Johanna Konta, locul 41 WTA.

Cu cine joaca Simona Halep in turul 2 la Madrid. Va fi o mare provocare

Simona Halep si-a aflat adversara din turul 2 al turneului de la Madrid, cu premii totale de peste 7 milioane de dolari. Constanteanca o va intalni pe britanica Johanna Konta, care a invins-o in primul act pe americanca Alison Riske cu scorul de 6-4, 6-1. Nunarul 3 mondial a trecut fara probleme de primul tur [] .

ştiri de la Online Sport

actualitate, 08:17

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2573 seconds )