Libnet.ro
UNICEF

06:00

LIVE TEXT: Irina Begu s-a CALIFICAT in turul 3 dupa un meci fabulos castigat in fata lui Coco Vandeweghe: 6-7, 7-6, 10-8 in decisiv

România Liberă România Liberă,
LIVE TEXT: Irina Begu s-a CALIFICAT in turul 3 dupa un meci fabulos castigat in fata lui Coco Vandeweghe: 6-7, 7-6, 10-8 in decisiv

Irina Begu 25 ani, 28 WTA) juca azi, in turul doi al turneului de laRoland Garros, al doilea de Grand Slam al anului, dupa ce Simona Halep a trecut, in aceeasi faza a competitiei, de Zarina Diyas, in doua seturi: 7-6, 6-2. continuă pe România Liberă

LIVE TEXT: Irina Begu joaca ACUM cu Coco Vandeweghe pentru calificarea in actul 3 la Roland Garos. Begu-Vandeweghe 1-1 la seturi

Irina Begu 25 ani, 28 WTA) juca azi, in turul doi al turneului de laRoland Garros, al doilea de Grand Slam al anului, dupa ce Simona Halep a trecut, in aceeasi faza a competitiei, de Zarina Diyas, in doua seturi: 7-6, 6-2.

Irina Begu s-a calificat in turul doi la Roland Garros

Jucatoarea romana de tenis Irina Begu s-a calificat in runda a doua a turneului de la Roland Garros, al doilea de Mare Slem al anului, luni, dupa ce a dispus de americanca Bethanie Mattek-Sands cu 5-7, 6-1, 6-3.

Irina Begu s-a calificat in turul doi la Roland Garros dupa victoria in fata lui Mattek Sands

Irina Begu este cea de-a doua romanca dcalificata ian turul doi la Roland Garros dupa Simona Halep. Stire in curs de actualizare .

Meci nebun facut de Irina Begu pentru calificarea in turul trei la Roland Garros

Irina Begu s-a calificat in turul trei la Roland Garros dupa victoria in trei seturi in fata luiVandeweghe. A fost un meci cu adevarat nebun, miercuri seara, intre Irina Begu si.

Irina Begu castiga maratonul cu Coco Vandeweghe din turul 2 la Roland Garros. Un meci de peste 3 ore si jumatate castigat cu inima

Irina Begu s-a calificat in turul 3 la Roland Garros dupa un meci maraton de 3 ore si 41 de minute cu Coco Vandeweghe din Statele Unite. Partida s-a incheiat cu6-7 4), 7-6 4), 10-8. Begu joaca in turul urmator cu Annika Beck din Germania, numarul 39 mondial. Cele doua nu s-au mai intalnit pana acum in circuit.

Irina Begu castiga maratonul cu Coco Vandeweghe din turul 2 la Roland Garros. Un meci de peste 3 ore si jumatate

Irina Begu s-a calificat in turul 3 la Roland Garros dupa un meci maraton de peste trei ore si jumatate cu Coco Vandeweghe din Statele Unite.

Roland Garros: Irina Begu s-a calificat in turul doi, dupa o victorie in trei seturi impotriva lui Bethanie Mattek-Sands

Jucatoarea romana de tenis Irina Begu locul 28 in clasamentul mondial) a castigat, luni, meciul cu sportiva americana Bethanie Mattek-Sands pozitia 86 WTA), scor 5-7, 6-1, 6-3, in primul tur al turneului de Mare Slem de la Roland Garros.

LIVE Irina Begu - Coco Vandeweghe in turul 2 la Roland Garros. Meciul ajunge in setul decisiv

Urmariti in aceasta pagina miercuri dupa ora 18:00 meciul pe care Irina Begu il sustine cu Coco Vandeweghe din Statele Unite in turul 2 la Roland Garros.

LIVE Irina Begu - Coco Vandeweghe in turul 2 la Roland Garros (18:00)

Urmariti in aceasta pagina miercuri dupa ora 18:00 meciul pe care Irina Begu il sustine cu Coco Vandeweghe din Statele Unite in turul 2 la Roland Garros.

LIVE TEXT: Simona Halep S-A CALIFICAT in actul trei la Roland Garos dupa 7-6, 6-2 cu Zarina Diyas

Simona Halep a avut un meci foarte dificil miercuri in turul secund al Openului de la Paris cand a intalnit-o pe Zarina Diyas din Kazahstan. Aceasta a fost prima partida de pe terenul central Chatrier. Halep si Diyas s-au mai intalnit pana acum de doua ori, ambele jocuri fiind castigate de jucatoarea noastra iar dupa succesul de miercuri Simona are trei victorii directe la Diyas. Halep - Diyas s-a terminat 7-5, 6-2.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 06:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,216 seconds )