Libnet.ro
UNICEF

18:46

LIVE TEXT: Simona Halep S-A CALIFICAT in actul trei la Roland Garos dupa 7-6, 6-2 cu Zarina Diyas

România Liberă România Liberă,
LIVE TEXT: Simona Halep S-A CALIFICAT in actul trei la Roland Garos dupa 7-6, 6-2 cu Zarina Diyas

Simona Halep a avut un meci foarte dificil miercuri in turul secund al Openului de la Paris cand a intalnit-o pe Zarina Diyas din Kazahstan. Aceasta a fost prima partida de pe terenul central Chatrier. Halep si Diyas s-au mai intalnit pana acum de doua ori, ambele jocuri fiind castigate de jucatoarea noastra iar dupa succesul de miercuri Simona are trei victorii directe la Diyas. Halep - Diyas s-a terminat 7-5, 6-2. continuă pe România Liberă

LIVE TEXT: Simona Halep S-A CALIFICAT in actul trei la Roland Garos dupa 7-5, 6-2 cu Zarina Diyas

Simona Halep a avut un meci foarte dificil miercuri in turul secund al Openului de la Paris cand a intalnit-o pe Zarina Diyas din Kazahstan. Aceasta a fost prima partida de pe terenul central Chatrier. Halep si Diyas s-au mai intalnit pana acum de doua ori, ambele jocuri fiind castigate de jucatoarea noastra iar dupa succesul de miercuri Simona are trei victorii directe la Diyas. Halep - Diyas s-a terminat 7-5, 6-2.

LIVE TEXT: Simona Halep o intalneste pe Nao Hibino de la ora 17.45 in primul tur la Roland Garos

Se apropie primul meci al Simonei Halep la Roland Garos in compania niponei Hibino! Prima partida de pe Terenul 2 s-a terminat repede, cu victoria lui Raonic, scor 6-3, 6-2, 7-6 in fata lui Tipsarevic, si mai ramane de jucat decisivul dintre Sock si Haase, care trebuia sa aiba loc duminica. Apoi, Halep si Hibino isi vor face intrarea pe teren luni in jurul orei 17:45.

LIVE TEXT: Simona Halep a invins-o in doua seturi 6-2, 6-0 pe Nao Hibino in primul tur la Roland Garos

Primul meci al Simonei Halep la Roland Garos in compania niponei Hibino s-a terminat dupa 43 de minute cu victoria Simonei in minim de seturi: 6-2, 6-0. Evolutia romancei a fost una solida cu dese ruperi de ritm si cu o buna viziune a punctelor importante.

Roland Garros: Simona Halep vs Zarina Diyas 7-6(5), 6-2/ Calificare in turul trei dupa o evolutie oscilanta

Simona Halep s-a calificat in turul trei de la Roland Garros, dupa ce a invins-o in doua seturi, scor 7-65), 6-2, pe Zarina Diyas 90 WTA). A fost o partida in care Simona nu a fost la cel mai inalt nivel, numarul 6 WTA alternand momentele bune cu cele in care a dat senzatia ca s-a ratacit putin pe teren. In urmatoarea partida, Simona o va intalni pe Naomi Osaka 101 WTA): nipona a scutit-o pe Halep de o reintalnire cu Mirjana Lucic Baroni.

Simona Halep s-a calificat in turul trei la Roland Garros dupa victoria in doua seturi in fata Zarinei Diyas

Vesti bune de la Roland Garros, acolo unde Simona Halep s-a calificat in turul trei dupa victoria de miercuri in fata Zarinei Diyas. Romanca a invins in doua seturi, cu scorul de.

Simona Halep s-a calificat in turul doi la Roland Garros dupa ce a spulberat-o pe Nao Hibini

Simona Halep s-a calificat in turul doi la Roland Garros, dupa ce s-a impus fara emotii in fata lui Nao Hibino. Romanca s-a impus in doua seturi, scor 6-2, 6-0 si a dat dovada de un joc.

LIVE TEXT: Irina Begu s-a CALIFICAT in turul 3 dupa un meci fabulos castigat in fata lui Coco Vandeweghe: 6-7, 7-6, 10-8 in decisiv

Irina Begu 25 ani, 28 WTA) juca azi, in turul doi al turneului de laRoland Garros, al doilea de Grand Slam al anului, dupa ce Simona Halep a trecut, in aceeasi faza a competitiei, de Zarina Diyas, in doua seturi: 7-6, 6-2.

Simona Halep s-a calificat in turul 3 de la Roland Garros

Simona Halep s-a calificat in turul 3 de la Roland Garros dupa ce a invins-o pe Zaina Diyas din Kazakhstan, locul 90 WTA, scor 7-65), 6-2, conform gsp. ro. Stire in curs de.

Roland Garros: a doua victorie pentru Simona Halep. Se stie si urmatoarea adversara

Roland Garros 2016: Simona Halep s-a calificat in turul al treilea al Grand Slamului de la Paris, dupa o victorie in doua seturi, scor 7-6, 6-2, cu Zarine Diyas dn Kazahstan, locul 90 WTA.

Simona Halep a dezvaluit cel mai important lucru pe care l-a invatat de la Darren Cahill. Ce rol au Nadia Comaneci, Ilie Nastase si Ion Tiriac in viata ei

Simona Halep s-a calificat usor in turul al doilea al turneului de la Roland Garros, unde o va intalni pe Zarina Diyas, din Kazahstan.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 18:46

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2349 seconds )