Libnet.ro
UNICEF

01:05

Roland Garros: Irina Begu s-a calificat in turul doi, dupa o victorie in trei seturi impotriva lui Bethanie Mattek-Sands

Hotnews Hotnews,
 Roland Garros: Irina Begu s-a calificat in turul doi, dupa o victorie in trei seturi impotriva lui Bethanie Mattek-Sands

Jucatoarea romana de tenis Irina Begu locul 28 in clasamentul mondial) a castigat, luni, meciul cu sportiva americana Bethanie Mattek-Sands pozitia 86 WTA), scor 5-7, 6-1, 6-3, in primul tur al turneului de Mare Slem de la Roland Garros. continuă pe Hotnews

Irina Begu s-a calificat in turul doi la Roland Garros

Jucatoarea romana de tenis Irina Begu s-a calificat in runda a doua a turneului de la Roland Garros, al doilea de Mare Slem al anului, luni, dupa ce a dispus de americanca Bethanie Mattek-Sands cu 5-7, 6-1, 6-3.

Irina Begu s-a calificat in turul doi la Roland Garros dupa victoria in fata lui Mattek Sands

Irina Begu este cea de-a doua romanca dcalificata ian turul doi la Roland Garros dupa Simona Halep. Stire in curs de actualizare .

Irina Begu revine de la set pierdut si se califica in turul 2 la Roland Garros

Meci greu pentru Irina Begu in primul tur la Roland Garros, unde jucatoarea noastra a avut nevoie de trei seturi pentru a trece de Bethanie Mattek-Sands din Statele Unite.

Begu s-a calificat si ea in turul al doilea al turneului de la Roland Garros

Irina-Camelia Begu, locul 28 WTA, a invins-o, cu scorul de 5-7, 6-1, 6-3, pe americanca Betanie Mattek-Sands, locul 86 WTA, si s-a calificat in turul al doilea al turneului de la Roland Garros.

UPDATE Roland Garros: Simona Halep vs. Nao Hibino, in primul tur. Ce adversare au Begu, Niculescu si Dulgheru/ Cinci romance pe tabloul principal

Simona Halep, locul 6 WTA si cap de serie nr. 6, se va duela cu japoneza Nao Hibino, locul 70 WTA, in primul tur al turneului de Mare Slem de la Roland Garros, si ar putea sa o intalneasca pe Agnieszka Radwanska in sferturile de finala. UPDATE Pe tabloul principal va mai juca si Sorana Cirstea, care a reusit sa treaca de Elise Mertens Belgia) cu 6-3, 6-0 in turul trei al calificarilor. Andreea Mitu a fost invinsa insa de Viktorija Golubic Elvetia), scor 6-4, 4-6, 6-1.

Radu Albot va juca pe tabloul principal la Roland Garros

Tenismenul moldovean Radu Albot s-a calificat la turneul de Mare Slem Roland Garros. Este o premiera atat pentru Radu Albot, cat si pentru tenisul din Republica Moldova.

Roland Garros 2016: Simona Halep, Sorana Cirstea, Irina Begu si Alexandra Dulgheru joaca luni in primul tur

Jucatoarele de tenis Simona Halep locul 6 WTA), Sorana Cirstea locul 99), Irina-Camelia Begu locul 28) si Alexandra Dulgheru locul 129) vor evolua, luni, in primul tur la Roland Garros, al doilea turneu de Grand Slam al anului.

PREZENTARE Roland Garros: Simona Halep si Irina Begu, sperantele Romaniei - Rupe Novak Djokovic blestemul?

Editia cu numarul 115 de la Roland Garros va debuta pe 22 mai, chiar in ziua in care Novak Djokovic va implini 29 de ani. Sa fie acesta un semn, iar Nole sa rupa blestemul si sa se impuna pentru prima data pe Philippe Chatrier? Pe tabloul feminin, pe langa sperantele legate de Simona Halep, iubitorii de tenis din Romania isi vor indrepta atentia si spre Irina-Camelia Begu a aratat un tenis de buna calitate la Madrid si la Roma). Intra in material pentru a vedea o PREZENTARE a celui de-al doilea turneu de Grand Slam al anului.

Simona Halep s-a calificat in turul doi la Roland Garros dupa ce a spulberat-o pe Nao Hibini

Simona Halep s-a calificat in turul doi la Roland Garros, dupa ce s-a impus fara emotii in fata lui Nao Hibino. Romanca s-a impus in doua seturi, scor 6-2, 6-0 si a dat dovada de un joc.

Simona Halep dupa calificarea in turul doi la Roland Garros: Am incredere in jocul meu si incerc sa joc tot mai agresiv

Simona Halep s-a calificat in turul doi la Roland Garros dupa un meci foarte frumos in care a dat dovada de ambitie si determinare. Sportiva noastra s-a declarat multumita la finalul meciului pentru.

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2142 seconds )