Libnet.ro
UNICEF

01:05

LIVE TEXT OSCAR 2014 12 ani de sclavie, Oscarul pentru Cel mai bun film

Adevărul Adevărul,
LIVE TEXT OSCAR 2014 12 ani de sclavie, Oscarul pentru Cel mai bun film

Lupita Nyongo a castigat premiul Oscar la categoria Cea mai buna actrita in rol secundar, pentru rolul sclavei Patsey din drama istorica 12 ani de sclavie, in timp ce Jared Leto a fost desemnat Cel mai bun actor in rol secundar pentru interpretarea din Dallas Buyers Club. continuă pe Adevărul

OSCAR 2014 12 ani de sclavie, Oscarul pentru Cel mai bun film

Lupita Nyongo a castigat premiul Oscar la categoria Cea mai buna actrita in rol secundar, pentru rolul sclavei Patsey din drama istorica 12 ani de sclavie, in timp ce Jared Leto a fost desemnat Cel mai bun actor in rol secundar pentru interpretarea din Dallas Buyers Club.

LIVE TEXT OSCAR 2014 Lupita Nyongo castiga primul Oscar din cariera pentru rolul secundar din drama 12 ani de sclavie

Jared Leto a castigat Oscarul pentru Cel mai bun actor in rol secundar, pentru interpretarea transsexualului din drama Dallas Buyers Club, iar Regatul de gheata/ Frozen a fost desemnat Cel mai bun film de animatie.

LIVE TEXT OSCAR 2014 Cea de-a 86-a ceremonie a Oscarurilor va fi prezentata pas cu pas pe Adevarul.ro, de la ora 2:00

Adevarul. ro va prezenta pas cu pas momentele importante ce vor marca cea de-a 86-a editie a Premiilor Oscar, una dintre cele mai competitive din istoria Hollywood-ului, care se va desfasura in aceasta seara la Dolby Theatre din Hollywood.

OSCAR 2014: Drama 12 ani de sclavie, marele castigator. Gravity, cel mai premiat film. Matthew McConaughey si Cate Blanchett, cei mai buni actori

Drama istorica 12 ani de sclavie a fost recompensata cu premiul Oscar pentru Cel mai bun film strain, in timp ce thrillerul SF Gravity: Misiune in spatiu a tradus in victorii sase din cele zece nominalizari, inclusiv la categoria Cel mai bun regizor. Matthew McConaughey si Cate Blanchett au fost desemnati Cei mai buni actori pentru rolurile din Dallas Buyers Club, respectiv Blue Jasmine.

LIVE TEXT. Basescu: Securitatea Romaniei nu este amenintata. Ucraina, agresata de Rusia. ...

Este legata cu pozitia noastra oficiala privind Ucraina. - Situatia din Ucraina nu este o amenintare directa si imediata la Romania. In acelasi timp, Romania atentioneaza ca aparitia unui nou conflict inghetat in Europa este de natura a a accentua instabilitatea in regiune. - Evenimentele din Ucraina nu sunt o amenintare la adresa Romaniei, insa aparitia unui conflict inghetat la Marea Neagra poate deveni pe termen mediu si lung o amenintare. - Consideram ca Ucraina este agresata .

LIVE TEXT. Basescu, declaratie de presa la Cotroceni.

Presedintele Traian Basescu sustine, duminica, la ora 18. 00, o declaratie de presa la Palatul Cotroceni. Citeste si: BASESCU: Categoric, nu-l mai desemnez premier pe Ponta. Este corupt, pregatesc sesizarea Parchetului. PONTA: Nu schimb programul de guvernare. Basescu este iresponsabil, ca de obicei.

Michael Fassbender, Bradley Cooper si Jared Leto vor merge la gala Oscar 2014 insotiti de mamele lor

Actorii Michael Fassbender, Bradley Cooper si Jared Leto renunta la iubite in favoarea mamelor lor pentru gala de decernare a premiilor Oscar 2014, care va avea loc pe 2 martie, la Los Angeles, scrie rte. ie. Michael.

La noapte vom afla castigatorii! Iata lista completa a nominalizarilor la Oscar 2014!

Dupa o perioada buna de predictii, in aceasta noapte vom afla castigatorii! Iata lista completa a nominalizatilor la Premiile Oscar 2014!.

Michael Fassbender, iubitul Madalinei Ghenea, va merge la gala Oscar 2014 insotit de mama sa

Actorii Michael Fassbender, Bradley Cooper si Jared Leto isi vor abandona iubitele pentru o seara si vor merge insotiti de mamele lor la gala de decernare a premiilor Oscar 2014, care va avea loc pe 2 martie, la Los Angeles.

Partea IV. Ce cred in realitate cei care decid cine va castiga Oscarul: 12 ani de sclavie? Mi s-a facut rau. Perosnajului lui Jared Leto ii mai lipsea sa fie evreu

Un al patrulea membru al Academiei Americane de Film a declarat, pentru publicatia The Hollywood Reporter, ca Steve McQueen, regizorul apreciatei drame 12 ani de sclavie, i se pare pretentios si obraznic, dar si ca i se pare inuman cum actritele nominalizate la principala categorie au acceptat sa mearga la toate galele premergatoare Oscarului, chiar daca stiau ca nu au nicio sansa in fata actritei Cate Blanchett.

ştiri din Showbiz

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,241 seconds )