Libnet.ro
UNICEF

01:05

LIVE TEXT Premierul Victor Ponta sustine o declaratie de presa la Parlament - ora 14:00

Hotnews Hotnews,
LIVE TEXT Premierul Victor Ponta sustine o declaratie de presa la Parlament - ora 14:00

Premierul Victor Ponta sustine, joi, de la ora 14:00, declaratii de presa la Palatul Parlamentului, a informat Biroul presedintelui Camerei Deputatilor, citat de Agerpres. Ramai pe HotNews. ro pentru a urmari LIVE TEXT declaratiile premierului. continuă pe Hotnews

LIVE VIDEO TEXT Victor Ponta sustine o conferinta de presa dupa vizita la Bruxelles

Premierul Victor Ponta urmeaza sa sustina, in scurt timp, o conferinta de presa la sediul Guvernului, dupa vizita de luni la Bruxelles. Ramai pe Hotnews. ro pentru a urmari LIVE TEXT si LIVE VIDEO declaratiile primului ministru.

LIVE TEXT. Ponta sustine o declaratie in urma intalnirii cu Barroso.

Premierul Victor Ponta sustine o declarati in urma intalnirii de luni cu presedintele Comisiei Europene, Jose Manuel Barroso Stire in curs de actualizare.

LIVE TEXT Ora 13:30 Victor Ponta, Valeriu Zgonea si Mona Pivniceru sustin o conferinta de presa comuna

Presedintele Camerei Deputatilor, Valeriu Zgonea, impreuna cu premierul Victor Ponta si ministrul Justitiei, Mona Pivniceru, urmeaza sa sustina joi, de la ora 13:30, o conferinta de presa la Palatul Parlamentului. Ramai pe HotNews. ro pentru a urmari LIVE TEXT declaratiile celor trei.

LIVE TEXT. Ponta: Romania este o garantie pentru partenerii europeni. ...

Premierul Victor Ponta a declarat in urma intalnirii de luni cu presedintele Comisiei Europene, Jose Manuel Barroso ca Romania este o garantie pentru partenerii europeni si ca mergem in continuare pe drumul european. Stire in curs de actualizare Desi conferinta ar fi trebuit sa inceapa la ora 10, declaratia premierului este intarziata de vizita ministrului economiei, Daniel Chitoiu. Daniel Chitoiu a venit sa discute cu premierul Victor Ponta despre privatizarea Oltchim. Luni, .

Victor Ponta, Mona Pivniceru si Valeriu Zgonea sustin o conferinta de presa la ora 13:30, la Camera Deputatilor

Presedintele Camerei Deputatilor, Valeriu Zgonea, alaturi de premierul Victor Ponta si ministrul Justitiei, Mona Pivniceru, vor sustine o conferinta de presa la ora 13:30, in fata Cabinetului presedintelui.

Victor Ponta: Cota unica de 16% ramane neschimbata.

Cota unica de impozitare, de 16%, ramane neschimbata si este asumata politic, a declarat marti premierul Victor Ponta, adaugand ca se cauta alte solutii pentru a creste colectarile la buget, potrivit Hotnews. ro. Citeste si: Ponta: Cel mai mare dezastru in absorbtia fondurilor UE a fost produs in 2009-2011 de catre ANRMAP Ponta: La Oltchim am primit o oferta exotica, iar cei de la Chimcomplex sunt prea mici Ponta, despre Oltchim: Situatia este foarte DIFICILALIVE TEXT. Ponta: Romania .

Victor Ponta: Europa asteapta liniste de la noi. Oamenii isi doresc cat mai putine conflicte intre politicieni

In perioada urmatoare, Comisia Europeana asteapta de la Romania liniste, sustine premierul Victor Ponta. Invitat marti in emisiunea Ultimul cuvant, difuzata de B1 TV, liderul USL a explicat ca preocuparea.

Jose Barroso, dupa intilnirea cu Victor Ponta: E extrem de important ca nominalizarile pentru sefia DNA si a Parchetului General sa fie facute intr-o maniera corecta si transparenta / Reforma in sanatate si restructurarea companiilor de stat sint cruciale

Presedintele Comisiei Europene, Jose Barroso, a declarat luni dupa intilnirea cu premierul Victor Ponta de la Bruxelles ca e extrem de important ca nominalizarile pentru sefia DNA si a Parchetului General sa fie facute intr-o maniera corecta si transparenta, potrivit unui comunicat de presa al CE. Barroso a mai spus ca reforma in sanatate si restructurarea companiilor de stat sint cruciale pentru sustenabilitatea pe termen lung a finantelor publice din Romania. 26: Victor Ponta a declarat, citat de Agerpres, ca presedintele Barroso a apreciat inca o data - cred ca o va face si in comunicatul domniei sale - faptul ca faimoasele 11 puncte au fost tratate de mine si de Guvern la modul cel mai serios si au fost indeplinite'Vezi in articol comunicatul integral al Comisiei Europene eng.

Victor Ponta catre M.R. Ungureanu: Ce tie nu-ti place, altuia nu-i face/ Am cerut serviciului de protocol in primul rand sa nu cumpere cineva ceva in numele meu

Premierul Victor Ponta a afirmat miercuri seara, la Romania TV, ca si-a luat masuri de precautie si a cerut serviciului de protocol al Guvernului sa nu cumpere nimic in numele sau, pentru a evita o situatie similara celei in care se afla fostul prim-ministru democrat-liberal Mihai Razvan Ungureanu, acuzat in presa de cumparaturi de lux.

Jose Barroso, dupa intalnirea cu Victor Ponta: E extrem de important ca nominalizarile ...

Presedintele Comisiei Europene, Jose Barroso, a declarat luni dupa intilnirea cu premierul Victor Ponta de la Bruxelles, ca e extrem de important ca nominalizarile pentru sefia DNA si a Parchetului General sa fie facute intr-o maniera corecta si transparenta, potrivit unui comunicat de presa al CE, citat de HotNews. ro. Barroso a mai spus ca reforma in sanatate si restructurarea companiilor de stat sint cruciale pentru sustenabilitatea pe termen lung a finantelor publice din Romania.

ştiri din Politica

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2008 seconds )