Libnet.ro
UNICEF

06:00

LIVE VIDEO Cea mai mare intalnire a sasilor a inceput la Sibiu. Presedintele Romaniei, asteptat sambata de peste 12.000 de etnici germani

Adevărul Adevărul,
LIVE VIDEO Cea mai mare intalnire a sasilor a inceput la Sibiu. Presedintele Romaniei, asteptat sambata de peste 12.000 de etnici germani

Peste 12. 000 de invitati au confirmat prezenta la cea mai mare intalnire a sasilor organizata dupa 1989 in Romania. Toate pietele centrale ale Sibiului au fost rezervate pentru acest eveniment in care tinerii sasi sunt in prim-plan. continuă pe Adevărul

Incendiu puternic la cea mai mare piata de peste din lume. Flacarile, in zona frecventata de turisti - VIDEO

Zeci de pompieri incearca sa stinga un incendiu puternic ce a izbucnit joi in piata de peste Tsukiji din Tokyo, cea mai mare de acest fel din lume si un cunoscut punct de atractie pentru.

Tutuianu: Cea mai mare pensie din sistemul MApN este a unui fost magistrat militar, care primeste 33.500 de lei / Cea mai mare pensie a unui fost militar de cariera este de 30.000 de lei

Cea mai mare pensie a unui militar de cariera este de 29. 992 de lei, primita de un fost director al unei regii de stat, Romavia, a declarat vineri ministrul Apararii Adrian Tututianu. Cea mai mare pensie MApN este platita catre un fost magistrat militar, primeste lunar 33. 500 de lei, a precizat Tututianu.

Romanul cu CEA MAI MARE PENSIE SPECIALA din Romania: Un magistrat militar care are 7.500 euro/luna (FOTO)

Gheorghe Balasoiu primeste lunar cea mai mare pensie din tara, in valoare de 34. 700 de lei, suma care se pare ca nu a putut sa-l ajute sa treaca prea usor peste cea mai mare drama a vietii sale,.

Tutuianu: Varsta de pensionare nu se modifica. Pensia medie e de 3.200 lei, iar cea mai mare 30.000 lei

Ministrul Apararii Nationale, Adrian Tutuianu, a declarat, vineri, ca in ordonanta pregatita de Guvern nu se prevede cresterea varstei de pensionare pentru militari, precizand ca in prezent pensia medie este 3. 200 lei, iar cea mai mare 29. 992 lei.

Untold 2017 va avea cea mai mare scena din Romania si o roata de observatie de peste 40 de metri inaltime

Organizatorii Untold 2017 au anuntat miercuri, 2 august, ca festivalul se va desfasura pe o suprafata de peste 230. 000 de metri patrati, iar scena principala, Dragon s Neste, va fi cea mai mare scena a unei productii din Romania.

Preturile apartamentelor au inregistrat cea mai mare crestere din ultimii ani

Preturile apartamentelor vechi din Capitala continua sa creasca. Apartamentele cu trei camere s-au scumpit cu 5,5% fata de aceeasi perioada a anului trecut, aceasta fiind cea mai mare crestere a pretului din.

Utile:Si tu faci aceste greseli la dus?; Cum stii ca ai probleme cu inima. Simptomele pe care multi oameni le ignora pana e prea tarziu;Cea mai mare greseala a fumatorului care creste riscul de cancer la plamani

Semne ca ai probleme cu fierea. Desi, de cele mai multe ori simptomele crizei de bila sunt asociate cu dereglari ale ficatului, simptomele afectiunilor celor doua organe difera destul de mult. Ce boli sunt cauzate de aerul conditionat. Cum te feresti de imbolnavire. Afla ce boli sunt cauzate de aerul conditionat si cum previi imbolnavirile. Acestea apar mai ales vara, cand temperaturile cresc.

Patru decenii de la cea mai mare greva din comunism. Cum l-au speriat minerii pe Nicolae Ceausescu

S-au implinit 40 de ani de greva minerilor din 1977, una dintre marile actiuni de protest ale muncitorilor romani in secolul XX, eveniment cu atat mai insemnat cu cat a avut loc sub.

Lupeni 1977. Patru decenii de la cea mai mare greva din comunism. Cum l-au speriat minerii pe Nicolae Ceausescu

S-au implinit 40 de ani de greva minerilor din 1977, una dintre marile actiuni de protest ale muncitorilor romani in secolul XX, eveniment cu atat mai insemnat cu cat a avut loc sub regimul comunism condus de Nicolae Ceausescu.

Orban: PSD minte ca mareste salariile functionarilor cu 25%. in timpul asta, se pregateste sa le ia din castigul promis cea mai mare parte sau mai mult

Presedintele PNL Ludovic Orban a afirmat, intr-o conferinta de presa, la sediul PNL Timis, ca majorarea salariilor functionarilor publici nu este o crestere reala.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 06:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2199 seconds )