Libnet.ro
UNICEF

09:30

Patru decenii de la cea mai mare greva din comunism. Cum l-au speriat minerii pe Nicolae Ceausescu

Antena3 Antena3,
Patru decenii de la cea mai mare greva din comunism. Cum l-au speriat minerii pe Nicolae Ceausescu

S-au implinit 40 de ani de greva minerilor din 1977, una dintre marile actiuni de protest ale muncitorilor romani in secolul XX, eveniment cu atat mai insemnat cu cat a avut loc sub. continuă pe Antena3

Lupeni 1977. Patru decenii de la cea mai mare greva din comunism. Cum l-au speriat minerii pe Nicolae Ceausescu

S-au implinit 40 de ani de greva minerilor din 1977, una dintre marile actiuni de protest ale muncitorilor romani in secolul XX, eveniment cu atat mai insemnat cu cat a avut loc sub regimul comunism condus de Nicolae Ceausescu.

Preturile apartamentelor au inregistrat cea mai mare crestere din ultimii ani

Preturile apartamentelor vechi din Capitala continua sa creasca. Apartamentele cu trei camere s-au scumpit cu 5,5% fata de aceeasi perioada a anului trecut, aceasta fiind cea mai mare crestere a pretului din.

Untold 2017 va avea cea mai mare scena din Romania si o roata de observatie de peste 40 de metri inaltime

Organizatorii Untold 2017 au anuntat miercuri, 2 august, ca festivalul se va desfasura pe o suprafata de peste 230. 000 de metri patrati, iar scena principala, Dragon s Neste, va fi cea mai mare scena a unei productii din Romania.

Incendiu puternic la cea mai mare piata de peste din lume. Flacarile, in zona frecventata de turisti - VIDEO

Zeci de pompieri incearca sa stinga un incendiu puternic ce a izbucnit joi in piata de peste Tsukiji din Tokyo, cea mai mare de acest fel din lume si un cunoscut punct de atractie pentru.

Prognoza meteo, 31 iulie. Vreme calduroasa in cea mai mare parte a tarii

Vremea va deveni calduroasa in cea mai mare parte a tarii, caniculara dupa-amiaza local in vest si izolat in centru si sud-vest, unde si indicele temperatura-umezeala va atinge si depasi.

Cea mai sexy motociclista din lume a murit intr-un cumplit accident

Considerata una dintre cele mai sexy motocicliste din lume, Olga Pronina si-a pierdut viata intr-un accident cumplit. Femeia de 40 de ani a murit, dupa ce motorul pe care se afla s-a izbit intr-un.

Sistemul de securitate, in colaps. Peste 20.000 de angajati s-au retras in baza Legii pensiilor militare. Care este cea mai mare pensie

Legea pensiilor militare a adus sistemul de securitate nationala in pragul colapsului. in ultimul an si jumatate, peste 20. 000 de angajati din serviciile secrete, Ministerul Apararii si Ministerul de.

Globalworth listeaza obligatiuni corporative de 550 milioane de euro

Compania de investitii imobiliare Globalworth Real Estate Investment Limited, fondata de omul de afaceri Ioannis Papalekas, a anuntat, ieri, admiterea la tranzactionare la Bursa de Valori Bucuresti BVB) a obligatiunilor corporative, in valoare de 550 milioane de euro, aceasta reprezentand cea mai mare emisiune de obligatiuni din istoria bursei autohtone.

Cea mai longeviva familie din lume si-a dezvaluit secretele: ce consuma de doua ori pe zi si cum arata mesele lor

Cea mai longeviva familie din lume, varsta totala a membrilor fiind de 1. 075 de ani, a dezvaluit care sunt secretele din spatele rezistentei in fata trecerii timpului.

Circa 500 de persoane vor fi judecate in cadrul celui mai mare proces din Turcia

Un total de 486 de suspecti vor fi judecati intr-o sala de sedinte amenajata in afara Ankarei, acestia fiind arestati in timpul represalilor cauzate de lovitura de stat din Turcia, care a esuat pe 15 iulie 2016, potrivit the National.

ştiri de la Antena3

actualitate, 09:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2866 seconds )