Libnet.ro
UNICEF

16:30

LIVE VIDEO Concertul Orchestrei Filarmonicii din Oslo, de la Sala Palatului

Adevărul Adevărul,
LIVE VIDEO Concertul Orchestrei Filarmonicii din Oslo, de la Sala Palatului

Orchestra Filarmonicii din Oslo, dirijata de Valery Petrenko, va concerta, in aceasta seara, de la 19. 30, la Sala Palatului. in program, lucrari de oyvind Torvund Lucrare orchestrala in prima auditie), Edvard Grieg si Bela Bartok. Solist va fi pianistul Leif ove Andsnes. Adevarul. ro va trasmite acest concert. continuă pe Adevărul

Concertul Orchestrei Filarmonicii George Enescu de la Sala Radio

Vineri, 13 septembrie, ora 15. 00, in seria Muzica Secolului XXI, la Sala Radio, va evolua Orchestra Filarmonicii George Enescu, dirijata de Peter Rundel. Adevarul. ro transmite acest concert.

Adevarul.ro transmite, de la ora 17.00, concertul Orchestrei Filarmonicii din Monte Carlo, de la Ateneu

Orchestra Filarmonicii din Monte-Carlo, dirijata de Maxim Vengerov, are in program lucrari de Enescu si Ceaikovski. Maxim Vengerov, in ipostaza de violonist, va interpreta Balada pentru vioara si orchestra de George Enescu. La violocencel va interpreta Gautier Capucon lucrarile de Ceaikovski. Adevarul. ro va transmite de la ora 17. 00 acest concert de la Ateneu.

Live Video Online Visuri la cheie, noua emisiune transmisa de Pro TV

Visuri la Cheie este singura emisiune din Romania care are puterea de a schimba destinele oamenilor fara speranta, emisiunea in care lucrurile se intampla prin determinare, unde visurile devin realitate numai cu ajutorul oamenilor. Visuri la Cheie Crede in oameni, revine la PRO TV! Noua emisiune de la Pro TV, Visuri la cheie Live .

Live Video Online Sef sub acoperire, noua emisiune care va rula pe Pro TV

Pro TV a anuntat ca va difuza un nou format, Sef sub acoperire. Emisiunea va fi saptamanala. in fiecare editie cate un director va experimenta mai multe job-uri in propria companie, fara ca angajatii sa-i cunoasca adevarata functie. Emisiunea Sef sub acoperire, este realizata dupa formatul international Undercover Boss. Formatul a fost lansat in Marea .

LANSARE IPHONE 11 LIVE VIDEO STREAM ONLINE. Cum vor arata noile telefoane de la iPhone

LANSARE IPHONE 11 LIVE VIDEO STREAM ONLINE Grupul american Apple a invitat mass-media la un eveniment organizat pe data de 10 septembrie, la care cel mai probabil va fi dezvaluita o noua versiune a telefonului iPhone,.

Adevarul.ro transmite, de la 20.00, concertul Orchestrei Romane de Tineret. Solist va fi Noboyuki Tsujii, nevazator, unul dintre cei mai mari pianisti ai lumii

Astazi, de la ora 20. 00, la Sala Palatului, Orchestra Romana de Tineret, dirijata de Michael Sanderling, va avea in program lucrari de Gyorgy Ligeti, Serghei Rahmaninov si Johannes BrahmsArnold Schonberg. Solist va fi pianistul japonez Nobuyuki Tsujii, nevazator, de o inalta virtuozitate, care va concerta si la Sibiu, si la Cluj in cadrul Festivalului Enescu. Adevarul. ro va trasmite, asta-seara, concertul de la Sala Palatului.

Adevarul.ro va transmite, de la ora 20.00, concertul Orchestrei Simfonice Academice de Stat Evgeny Svetlanov din Rusia

Orchestra Simfonica Academica de Stat Evgeny Svetlanov din Rusia, dirijata de maestrul Vladimir Jurowski, va sustine, in aceasta seara, un concert, de la ora 20. 00, la Sala Palatului. in program lucrari de Retinsky, Sostakovici si Enescu. Solista va fi pianista Alexandra Silocea. Adevarul. ro va trasmite acest concert.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 16:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2259 seconds )