Libnet.ro
UNICEF

18:00

LIVE VIDEO, ora 20.00, in direct de la Indian Wells - Simona Halep vs Qiang Wang, pentru un loc in sferturile de finala ale turneului din California

Adevărul Adevărul,
LIVE VIDEO, ora 20.00, in direct de la Indian Wells - Simona Halep vs Qiang Wang, pentru un loc in sferturile de finala ale turneului din California

Simona Halep joaca in aceasta seara in optimile turneului de la Indian Wells, unde o intalneste pe chinezoaica Qiang Wang. continuă pe Adevărul

LIVE VIDEO- in direct de la Indian Wells - Simona Halep vs Qiang Wang, pentru un loc in sferturile de finala ale turneului din California

Simona Halep joaca in acum in optimile turneului de la Indian Wells, unde o intalneste pe chinezoaica Qiang Wang.

VIDEO Simona Halep e in sferturi la Indian Wells! Romanca, resuscitata din nou de interventia lui Darren Cahill

Simona Halep a trecut in optimile turneului de la Indian Wells de chinezoaica Qiang Wang, scor 7-5, 6-1, dupa un meci care a durat o ora si 16 minute.

Adevarul Live: Drum liber spre finala Indian Wells pentru Simona Halep

Dupa ce a supravietuit unui meci complicat in turul al treilea de la Indian Wells, Simona Halep a primit cadou un traseu mult mai facil pana in ultimul act.

Indian Wells: Simona Halep vs Qiang Wang, prima partida a zilei de pe arena centrala (de la ora 20:00)

Simona Halep va deschide marti balul de pe arena centrala de la Indian Wells, partida liderului mondial cu Qiang Wang China - 55 WTA) din optimile competitiei urmand sa fie prima a zilei. Disputa va incepe la ora 20:00 ora Romaniei), urmand sa fie in direct pe Digisport 2 si LiveText pe HotNews. ro. Se actualizeaza.

Indian Wells: SIMONA HALEP, umilita! Gest NESPORTIV al adversarei: A LOVIT-O in(VIDEO)

Meciul Simonei Halep contra americancei Caroline Dolehide, din turul III de la Indian Wells a atras atentia in urma unui gest lipsit de fair play al adversarei numarului 1 mondial. Totul s-a intamplat la scorul.

Indian Wells: Simona Halep joaca in sferturi impotriva croatei Martici. Scorul meciurilor directe e egal

Liderul mondial Simona Halep s-a calificat in sferturile de finala de la Indian Wells pentru a patra oara in ultimii cinci ani.

Indian Wells: SIMONA HALEP a dat LOVITURA! Suma uriasa castigata dupa VICTORIA din turul trei

Simona Halep a dat lovitura dupa meciul de cosmar din turul trei de la Indian Wells, castigat impotriva americanceni Caroline Dolehide, locul 165 WTA. Calificarea in optimile de finala este recompensata cu un.

Adevarul Live, ora 13.00: drum liber spre finala Indian Wells pentru Simona Halep

Dupa ce a supravietuit unui meci complicat in turul al treilea de la Indian Wells, Simona Halep a primit cadou un traseu mult mai facil pana in ultimul act.

Indian Wells: Simona Halep va juca in noaptea de duminica spre luni (dupa ora 00:00)

Partida dintre Simona Halep si Caroline Dolehide locul 165 WTA, beneficiara unui wild card) se va disputa in noaptea de dumnica spre luni, urmand sa inceapa dupa ora 00:00, potrivit programului anuntat de organizatori. Miza confruntarii este calificarea in optimile de finala ale competitiei din desertul californian.

SIMONA HALEP - QIANG WANG ONLINE LIVE STREAM - VIDEO INDIAN WELLS

SIMONA HALEP - QIANG WANG ONLINE LIVE STREAM - VIDEO INDIAN WELLS Simona Halep, numarul unu mondial, e in optimile de finala ale turneului WTA de la Indian Wells California).

ştiri din Sport

ştiri de la Adevărul

actualitate, 18:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2219 seconds )