Libnet.ro
UNICEF

05:45

Adevarul Live: Drum liber spre finala Indian Wells pentru Simona Halep

Adevărul Adevărul,
Adevarul Live: Drum liber spre finala Indian Wells pentru Simona Halep

Dupa ce a supravietuit unui meci complicat in turul al treilea de la Indian Wells, Simona Halep a primit cadou un traseu mult mai facil pana in ultimul act. continuă pe Adevărul

Adevarul Live, ora 13.00: drum liber spre finala Indian Wells pentru Simona Halep

Dupa ce a supravietuit unui meci complicat in turul al treilea de la Indian Wells, Simona Halep a primit cadou un traseu mult mai facil pana in ultimul act.

Monica Niculescu si noua ei partenera de dublu se inteleg de minune. S-au calificat in sferturile de finala la Indian Wells

Monica Niculescus-a calificat alaturi deAndrea Hlavackovain sferturile de finala ale probei de dublu la turneul de la indian Wells.

Cu ochii pe Simona Halep! La ce ora joaca liderul mondial WTA pentru un loc in optimile de finala de la Indian Wells

Simona Halep joaca impotriva americancei Caroline Dolehide locul 165 WTA) si o victorie o va propulsa in optimile de finala ale turneului de la Indian Wells.

Surprize in lant la Indian Wells: trei mari favorite au parasit scena. Toate erau pe partea de tablou a Simonei Halep

Indian Wells a fost pana acum o competitie a surprizelor: dupa Maria Sarapova trei favorite de pe tabloul principal au parasit competitia.

Surpriza de proportii la Indian Wells: A fost eliminata a treia jucatoare a lumii dupa un meci fantastic, de peste doua ore

Simona Halep a scapat de cea mai periculoasa adversara cu care se putea duela in semifinalele de la Indian Wells, dupa un rezultat total neasteptat.

Liber spre finala! Cum arata acum traseul Simonei Halep spre ultimul act la Indian Wells

De pe jumatatea de tablou a Simonei Halep au iest jucatoare importante, precum Muguruza, Konta, Radwanska sau Kuznetova.

LIVE Simona Halep - Krystina Pliskova la Indian Wells

Urmariti live text in aceasta pagina primul meci pe care Simona Halep il sustine la editia din acest an a turneului de la Indian Wells.

Halep, inca un meci de colectie in 2018: Simona a revenit dupa un prim set catastrofal si e in optimile de la Indian Wells

Constanteanca de 26 de ani a dat de o adversara fara experienta, dar cu nervi de fier! Caroline Dolehide 165 WTA) i-a luat primul set Simonei in doar 32 de minute, apoi a dus-o pe Halep in tie-break, insa in decisiv a fost zdrobita, fara drept de apel. Americanca e insa o jucatoare de viitor si nu intamplator a trecut de Shelby Rogers 78 WTA) si de Dominika Cibulkoa 30 WTA) la Indian Wells.

Anunt important al Simonei Halep, dupa ce s-a calificat in turul al treilea al turneului de la Indian Wells

Simona Halep s-a calificat in turul al treilea al turneului de la Indian Wells, dupa ce a trecut de Kristina Pliskova.

Serena Williams s-a calificat in turul III la Indian Wells, dar nu a avut un meci usor cu olandeza Kiki Bertens

Serena Williams este in turul al treilea al turneului de la Indian Wells, obsinand adoua victorie de la revenirea in circuitul WTA.

ştiri din Sport

ştiri de la Adevărul

actualitate, 05:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2178 seconds )