Libnet.ro
UNICEF

10:46

LIVETEXT Alegeri SUA: Prima dezbatere Trump - Biden: Cine o modereaza si cum planuiesc cei doi sa se prezinte

Hotnews Hotnews,
 LIVETEXT Alegeri SUA: Prima dezbatere Trump - Biden: Cine o modereaza si cum planuiesc cei doi sa se prezinte

Dupa luni de zile in care si-au aruncat tot felul de acuze si invective, a sosit ora confruntarii fata in fata: Donald Trump si Joe Biden se intalnesc marti noapte in dezbatere, cu 35 de zile inainte de alegerile prezidentiale americane, intr-o tensiune foarte mare, potrivit AFP. ---------------22:25 Joe Biden si-a facut publice declaratiile fiscale inainte de dezbaterea cu Trump Impozite de 299. 346 dolari 21:50 Atacurile au inceput cu cateva ore inainte Vrea Biden sa poarte casca ascunsa in ureche? A cerut Trump sa nu fie intrebat de mortii de Covid? . continuă pe Hotnews

Alegeri SUA 2020. Donald Trump vrea un test antidopaj la prima dezbatere televizata cu Joe Biden

Donald Trump a cerut duminica un control antidopaj pentru adversarul sau democrat Joe Biden inainte sau dupa prima lor dezbatere electorala, programata pentru marti, relateaza AFP.

Alegeri SUA 2002. Trump a anuntat nominalizarea la Curtea Suprema

A inceput numaratoarea inversa pana la prima dezbatere prezientiala din Statele Unite. Cutitele se ascut in ambele tabere, pe masura ce orele trec.

Prima dezbatere intre candidatii la alegerile prezidentiale din SUA: Trump se va dezlantui pentru a rasturna sondajele care il dau favorit pe Biden

Presedintele republican Donald Trump si candidatul democrat la presedintia SUA, Joe Biden, se vor intalni in premiera intr-o dezbatere marti seara, aceasta fiind prima confruntare directa din cele trei.

Alegeri SUA 2020. Ziua primei dezbateri: Republicanul Trump si democratul Biden se intalnesc fata in fata intr-un stat-cheie. Pe ce mizeaza cele doua tabere?

Donald Trump si Joe Biden se intalnesc marti ora locala) - dupa luni de invective - pentru prima oara fata in fata, cu 35 de zile inaintea unor alegeri americane prezidentiale foarte tensionate, relateaza AFP.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 10:46

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2265 seconds )