Libnet.ro
UNICEF

05:30

LIVETEXT HCM Baia Mare joaca acum la Volgograd pentru calificarea in Final Four-ul Ligii Campionilor la handbal

Adevărul Adevărul,
LIVETEXT HCM Baia Mare joaca acum la Volgograd pentru calificarea in Final Four-ul Ligii Campionilor la handbal

HCM Baia Mare joaca acum la Volgograd, in compania gruparii Dinamo-Sinara, pentru calificarea in Final Four-ul Ligii Campionilor la handbal feminin. Doar 60 de minute de joc o mai despart pe campioana Romaniei de atingerea unui obiectiv care parea, la inceputul sezonului continental, unul mult prea indraznet. continuă pe Adevărul

HCM Baia Mare a ratat calificarea in Final Four-ul Ligii Campionilor la handbal, fiind invinsa clar in Rusia

HCM Baia Mare a ratat calificarea in Final Four-ul Ligii Campionilor la handbal feminin, dupa ce a fost invinsa clar in Rusia de Dinamo Volgograd.

Liga Campionilor: HCM Baia Mare a ratat calificarea in Final Four, dupa ce a pierdut, scor 30-25, cu Dinamo Volgograd

HCM Baia Mare a ratat calificarea in Final Four-ul Ligii Campionilor la handbal feminin, dupa ce a pierdut, scor 30-25, partida retur cu Dinamo Volgograd, din sferturile competitiei. In tur, campioana Romaniei se impusese cu 25-23.

HCM Baia Mare, la 60 de minute de Final Four in Liga Campionilor la handbal feminin. Meciul a azi, de la ora 14.00

HCM Baia Mare are doua goluri avans fata de rusoaicele de la Dinamo Volgograd si pleaca cu prima sansa de calificare in careul de asi al competitiei, dar returul se anunta infernal. Partida Dinamo Volgograd - HCM Baia Mare e azi de la ora 14. 00, in direct pe Dolcesport si Digisport.

HCM Baia Mare, la 60 de minute de Final Four in Liga Campionilor

HCM Baia Mare are sansa sa intre in istorie. De aceasta reusita istorica, de a intra in Final Four EHF Champions League, o despart 60 de minute. HCM Baia Mare pleaca cu un avantaj al victoriei de pe teren propriu obtinut in fata rusoaicelor de la Dinamo Sinara.

inaintea plecarii in Rusia, fetele de la HCM Baia Mare s-au rugat si au facut cadouri la manastirea Prislop

Componentele echipei HCM Baia Mare s-au reintalnit ieri cu tinerii pe care parintele Irineu ii are in grija la Manastirea Prislop.

LIGA CAMPIONILORHCM Baia Mare a plecat sa joace cel mai important meci din istoria clubului baimarean

Disputa dintre Dinamo Sinara si HCM Baia Mare este fara doar si poate cel mai important meci din istoria clubului de handbal feminin al Baii Mari. Elevele antrenate de Tone Tiselj pleaca cu un moral bun dat de victoria de pe teren propriu in fata rusoaicelor, dar calificarea in Final Four inca se joaca.

Programul autobuzelor si troleibuzelor in perioada Sarbatorilor de Pasti 2015. Trei farmacii deschise de Paste in Baia Mare

Sarbatorile Pascale aduc schimbari in mersul autobuzelor si troleibuzelor in Baia Mare. Ziua de Paste va aduce un program special pentru autobuzele si troleibuzele din municipiu. Pentru cei care vor avea nevoie de o farmacie in aceasta perioada, ei trebuie sa atie ca trei farmacii vor functiona non-stop in Baia Mare.

Accident in lant pe o strada din Baia Mare. Cum te poti trezi cu masina lovita in timp ce astepti la trecerea de pietoni

Accident in lant pe strada Progresului din Baia Mare. Unde un tanar de 26 de ani, atent fiind la alte cele, nu a pastrat distanta ceruta de lege fata de masina dinaintea sa si a acrosat-o. in total in carambol au fost implicate patru masini.

GALERIE FOTO. Cum arata orasul Baia Mare la inceputul secolului trecut

Baia Mare sau Nagybanya, in maghiara, si Frauenbach, in germana, este resedinta judetului Maramures. Orasul este situat in depresiunea Baia Mare, pe cursul mijlociu al raului Sasar, la poalele Muntilor Gutai.

Dezamagire mare in tabara HCM-ului: N-am crezut ca putem juca asa prost!

Liviu Bala, presedintele celor de la HCM Baia Mare, a fost foarte dezamagit de jocul echipei in returul cu Dinamo Volgograd, scor 25-30.

ştiri din Sport

ştiri de la Adevărul

actualitate, 05:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2278 seconds )