Libnet.ro
UNICEF

01:05

LIVEVIDEO Cateva zeci de magistrati au protestat din nou pe treptele Palatului de Justitie din Bucuresti

Hotnews Hotnews,
 LIVEVIDEO Cateva zeci de magistrati au protestat din nou pe treptele Palatului de Justitie din Bucuresti

Zeci de magistrati au protestat luni seara pe treptele Palatului de Justitie din Bucuresti, fata de refuzul Guvernului de a abroga integral Ordonanta de Urgenta nr. 7/2019, adoptata intempestiv, fara consultarea Consiliului Superior al Magistraturii si a magistratilor. Peste drum, s-au aflat cateva zeci de protestatari rezist care i-au sustinut pe magistrati. continuă pe Hotnews

VIDEO Cateva zeci de magistrati au protestat din nou pe treptele Palatului de Justitie din Bucuresti

Zeci de magistrati au protestat luni seara pe treptele Palatului de Justitie din Bucuresti, fata de refuzul Guvernului de a abroga integral Ordonanta de Urgenta nr. 7/2019, adoptata intempestiv, fara consultarea Consiliului Superior al Magistraturii si a magistratilor. Peste drum, s-au aflat cateva zeci de protestatari rezist care i-au sustinut pe magistrati.

Pacientii diagnosticati cu boli pulmonare vor putea fi din nou tratati la Spitalul Marius Nasta

Pacientii diagnosticati cu boli pulmonare vor putea fi din nou tratati la Spitalul Marius Nasta. Dupa ce 13 pacienti au murit, iar blocul operator si sectia de terapie intensiva au fost inchise mai bine de.

Consiliul General a votat din nou infiintarea celor doua companii energetice in Capitala

Consilierii generali ai Primariei Capitalei au votat, din nou, luni, infiintarea unor companii care sa preia activitatea RADET, care se afla la un pas de colaps.

Iohannis a criticat PSD-ALDE, din nou: Guvernul experimenteaza tot felul de asa-zise reforme

Un numar mare de masuri legislative din ultimele luni au dus economia tarii noastre intr-o situatie foarte tensionata. in timp ce riscam sa intram intr-o noua criza cu repercusiuni grave, Iohannis a criticat din nou Guvernul PSD-ALDE. Joi, 7 martie 2019, a avut loc in Capitala gala Women in Economy. Evenimentul a fost menit sa [] .

Carmen Harra a avut, din nou, DREPTATE! I-a prezis MOARTEA, in DIRECT! Va fi o mare TRISTETE in Romania

Carmen Harra a devenit cunoscuta pentru prezicerile sale. Ea a facut cateva previziuni sumbre legate de disparitia vedetelor din Romania. Una dintre cele mai mari pierderi ale vietii artistice din Romania a.

Zinedine Zidane, dupa ce a revenit la Real Madrid: Mi-am reincarcat bateriile, sunt pregatit sa traiesc din nou drept antrenor al acestui club

Zinedine Zidane a revenit la Real Madrid fiind prezentat, luni seara, drept noul antrenor al clubului. Francezul a vorbit, printre altele, despre plecarea sa, despre misiunea din finalul acestui sezon, dar si despre Cristiano Ronaldo.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2044 seconds )