Libnet.ro
UNICEF

07:30

RUGACIUNEA care TE SCAPA de toate necazurile din viata ta! Daca o rostesti timp de o luna, vei avea o mare surpriza

B1 B1,
RUGACIUNEA care TE SCAPA de toate necazurile din viata ta! Daca o rostesti timp de o luna, vei avea o mare surpriza

Rugaciunea care te ajuta sa scapi de toate necazurile din viata ta. Neaparat trebuie sa o rostesti zilnic, timp de o luna. Aceasta rugaciune te va ajuta mai mult decat iti poti imagina. Doamne,. continuă pe B1

Rugaciunea care desface noduri. Acestea sunt vorbele pe care trebuie sa le rostesti catre Fecioara Maria daca vrei sa scapi de necazur

Aceasta este rugaciunea pe care o poti rosi in fiecare zi daca vrei sa scapi de noduri si necazuri. Spune aceste vorbe catre Maica Domnului si vei observa cum energia si evenimentele din viata ta se vor.

Rugaciunea care desface noduri. Acestea sunt vorbele pe care trebuie sa le rostesti catre Fecioara Maria daca vrei sa scapi de necazuri

Aceasta este rugaciunea pe care o poti rosi in fiecare zi daca vrei sa scapi de noduri si necazuri. Spune aceste vorbe catre Maica Domnului si vei observa cum energia si evenimentele din viata ta se vor.

OMS avertizeaza: Coronavirusul ar putea ajunge in majoritatea tarilor din lume, daca nu chiar in toate

Organizatia Mondiala a Sanatatii a avertizat ca epidemia de coronavirus, care se raspandeste foarte rapid, ar putea ajunge in curand in majoritatea tarilor din lume, daca nu chiar in.

Avertismentul OMS: Coronavirusul va ajunge in majoritatea tarilor din lume, daca nu chiar in toate

Organizatia Mondiala a Sanatatii avertizeaza vineri ca noul coronavirus va afecta majoritatea statelor din lume, daca nu chiar pe toate, transmite Guardian. O mare problema o constituie si pacientii reinfectati, nestiindu-se in acest moment care sunt cauzele pentru care acestia sunt testati pozitiv la scurt timp dupa ce s-au insanatosit.

Ea este noua iubita din viata lui Victor Slav. Ce are in comun cu Bianca Dragusanu

Dupa ce s-a anulat show-ul in care trebuia sa fie moderator, la Kanal D, ramas, peste noapte, somer, Victor Slav s-a reorientat rapidsi, alaturi de fostul coleg, Catalin Cazacu au decis sa se apuce de altceva. Este vorba de un nou proiect, intitulat Wedding Crashers, Cu alte cuvinte, cei doi prezinta nunti, dar nu numai .

Gabriela Firea este in doliu. Tatal sau s-a stins din viata

Primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, este in doliu dupa ce tatal sau s-a stins din viata.

Femeia care s-a trezit din morti, dupa 10 ore de la declararea decesului. Ce s-a intamplat cu ea

In Ucraina, intr-un orasel, Strijavka, localnicii au avut parte de un adevarat miracol in care a fost implicata o femeie in varsta de de 83 de ani. Femeia, Ksenia Diduk, a fost protagonista unui eveniment mai putin obisnuit si aproape inexplicabil, atat pentru medici, cat si pentru familia femeii. Femeia care s-a trezit din morti, .

Epidemia inchide toate scolile din Japonia

Premierul Japoniei, Shinzo Abe, a cerut tuturor gradinitelor, scolilor elementare si liceelor la nivel national sa inchida incepand de luni pana dupa vacanta de primavara a elevilor, care de obicei se incheie la inceputul lunii aprilie, scrie publicatia The Japan Times. S-au facut eforturi pentru a preveni raspandirea infectiei in randul copiilor din fiecare regiune, iar in urmatoarele una-doua saptamani va fi o perioada extrem de critica, a spus Abe, intr-o reuniune a ministrilor Cabinetului, cu privire la criza generata de focarul de coronavirus. El a afirmat totodata ca Guvernul acorda prioritate sanatatii si sigurantei copiilor, printre altele.

ştiri de la B1

actualitate, 07:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2095 seconds )