Libnet.ro
UNICEF

23:15

Liviu Dragnea, pe aeroportul din Viena in ziua protestelor. Ce i-a spus o romanca liderului PSD

Antena3 Antena3,
Liviu Dragnea, pe aeroportul din Viena in ziua protestelor. Ce i-a spus o romanca liderului PSD

In ziua protestelor, Liviu Dragnea a fost surprins de o romanca pe aeroportul din Viena. Cand l-a recunoscut tanara a tinut si sa-i transmita si un mesaj dur liderului. continuă pe Antena3

Dragnea, vazut de o romanca pe aeroportul din Viena. Femeia i-a spus direct: O sa va manance puscaria! (FOTO)

Liviu Dragnea a fost vazut pe aeroportul din Viena. Irina Vasilescu, cea care l-a fotografiat, a avut si un mesaj sa-i transmita. Suntem in aeroportul din Viena, colegi de avion cu .

Revolutia fiscala, digerata cu greu de Mihai Tudose. Premierul a cedat in urma presiunilor lui Liviu Dragnea

Premierul ezita sa aprobe prin ordonanta de urgenta schimbarile la Codul fiscal, amand a doua sedinta de guvern pe aceasta tema. Subiectul ar urma sa fie transat maine de Guvern, in urma presiunilor lui Liviu Dragnea. Unii lideri ai PSD si ALDE se distanteaza de propunerile de modificare a Codului Fiscal.

Comisia Alegeri 2009 o va chema la audieri pe avocata lui Liviu Dragnea, dupa ce aceasta a spus ca s-au intamplat crime dupa acel scrutin

Comisia parlamentara de ancheta privind alegerile prezidentiale din 2009 o va chema la audieri pe avocata lui Liviu Dragnea, Maria Vasii, care a declarat sambata, la Antena 3, ca s-au intamplat chiar crime dupa acel scrutin.

Alegeri locale partiale. in feuda lui Liviu Dragnea din Teleorman, candidatii PSD au castigat scrutinul in trei comune

PSD a castigat alegerile locale partiale din judetul Teleorman, feuda lui Liviu Dragnea, pentru functia de primar in comunele Cervenia, Poeni si Salcia, potrivit directorului de campanie, Danut Cristescu .

INTERVIU Ana Gomes,eurodeputat socialist: Daca nu are nimic de ascuns, Liviu Dragnea ar trebui sa fie primul interesat de dezvaluirea beneficiarilor reali ai Tel Drum / Actiunile la purtator - vehicul pentru coruptie

Liviu Dragnea ar trebui sa fie primul care sa ceara interzicerea actiunilor la purtator. Ar trebui sa fie primul interesat de dezvaluirea publica a beneficiarilor reali si a detinatorilor acestei companii, Tel Drum. Cine nu are de ce se teama nu ar trebui sa aiba nimic de ascuns, spune intr-un interviu acordat HotNews. ro Ana Gomes, membra a Parlamentului European din partea socialistilor portughezi. Vicepresedinte al Comisiei Panama Papers din PE, Ana Gomes explica de ce e nevoie, in urma unei directive europene, ca in tarile membre UE sa fie interzise actiunile la purtator, descrise drept un vehicul pentru coruptie.

Liviu Dragnea: Intarzierea platii contributiilor salariatului de catre angajator va insemna infractiune

Liviu Dragnea a declarat ca intarzierea platii contributiilor salariatului de catre angajator va insemna infractiune.

Liviu Dragnea: Neplata contributiilor de catre angajator va fi infractiune

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat, vineri, ca angajatorii care nu platesc contributiile angajatilor dupa intrarea in vigoare a ordonantei de urgenta privind transferul acestor contributii.

Rise Project: PSD a platit 100.000 de dolari pentru ca Liviu Dragnea sa se intalneasca cu Trump

Un consilier al lui Florin Iordache, fost ministru al Justitiei care a promovat infama ordonanta 13, incearca sa-i aranjeze lui Liviu Dragnea intalniri la cel mai inalt nivel in Statele Unite ale Americii. a dezvaluit Rise Project. Costul operatiunii de cosmetizare a imaginii liderului PSD: 100 de mii de dolari. Ultima plata catre firma americana de lobby politic Madison and Company LLC a fost facuta in urma cu trei saptamani. Acum zece ani, aceeasi firma a lucrat pentru premierul Adrian Nastase.

Liviu Dragnea: Nu exista niciun motiv ca masurile fiscale anuntate sa nu se aplice, fac numai bine. Am vorbit cu companii mari si companii mici, nu sunt nemultumiti

Liviu Dragnea a fost intrebat, vineri dimineata, de jurnalisti, cum vede declaratia de joi a presedintelui Iohannis, care a vorbit despre bulversare fiscala si mega-topaiala fiscal-bugetara, liderul PSD afirmand ca Eu n-am vazut-o ca pe o critica, am vazut-o ca pe o incercare de a prezenta o analiza. Nu exista niciun motiv ca masurile fiscale anuntate sa nu se aplice, fac numai bine. Am vorbit cu companii mari si companii mici, nu sunt nemultumiti. Mediul de afaceri nu este bulversat.

Spalaturi politice. 100.000 $ NU sunt de ajuns pentru ALBIREA imaginii lui Liviu Dragnea. Cine da mai mult si de unde? / Reactia sefului PSD

UPDATE: Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a negat categoric informatiile prezentate de RISE Project. PSD nu are niciun contract cu nicio firma de genul asta si nu a platit niciun leu niciunei firme,.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 23:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2248 seconds )