Libnet.ro
UNICEF

19:45

Liviu Dragnea, anunt despre demisie

Antena3 Antena3,
Liviu Dragnea, anunt despre demisie

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat duminica, intrebat daca ia in calcul sa-si dea demisia din functie, ca niciodata nu a facut altceva decat a zis partidul sau ceva impotriva formatiunii pe care o . continuă pe Antena3

Liviu Dragnea, anunt surpriza despre candidatul la presedintie

Anunt surpriza al lui Liviu Dragnea dupa sondajele exit-poll, care aduc PSD la egalitate cu PNL. Toti au ramas mirati sa il auda pe Liviu Dragnea resemnat. in plus, Seful PSD i-a cerut premierului Dancila sa nu iti depuna mandatul. Eu nu am spus niciodata ca vreau sa candidez la presedintie. Mereu vorbesc dupa agenda [] .

Anunt-soc facut de Liviu Dragnea dupa afisarea primelor rezultate exit-poll: Analiza trebuie facuta intre Gabriela Firea si Calin Popescu-Tariceanu

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat duminica seara, dupa afisarea primelor rezultate exit-poll ca el nu a declarat niciodata ca vrea sa candideze la alegerile prezidentiale. Eu cred ca PSD foarte.

Anunt-surpriza facut de Liviu Dragnea la iesirea de la vot

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, care a votat duminica si la referendum, a declarat ca acest lucru nu trebuie sa fie o surpriza avand in vedere ca a spus tot timpul ca sustine temele pe Justitie lansate in.

Scenariu-soc: Ce va anunta Liviu Dragnea duminica seara

Liviu Dragnea va face un anunt cu privire la candidatul PSD la alegerile prezidentiale, duminica seara, dupa ce se va inchide votul pentru alegerile europarlamentare. Surse politice infirma faptul ca liderul PSD.

Dragnea vorbeste despre rezultatul zdrobitor al PSD. Aveti bagajele facute?

Liviu Dragnea, presedinte PSD, a venit cu primele reactii dupa alegeri. El a vorbit putin si despre un potential candidat la presedintie. Aveti bagajele facute?, a fost intrebarea unei jurnaliste la conferinta. Liviu Dragnea a fost suparat la maximum. E un spectacol prost. Foarte prost. N-am niciun bagaj facut, a spus acesta. Ce a declarat [] .

Liviu Dragnea: Contractele din Romania, doar in lei! Nu mai vreau sa aud de preturi in euro!

Liviu Dragnea a anuntat, vineri, ca vrea intarirea monedei nationale, inclusiv exprimarea tuturor contarctelor in lei. O sa introducem o prevedere ca in Romania sa se discute doar despre preturi in lei.

Liviu Dragnea: Eu am fost condamnat pentru ceea ce face Iohannis acum

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a lansat joi seara, la Antena 3, sageti in directie presedintelui Iohannis. A vorbit si despre prima sa condamnare. Eu sunt tabacit. Din pacate nu e prima data cand mi se.

Liviu Dragnea, critici dure pentru ANAF: Cei de acolo merg la multinationale ca pisicutii, doar cu firmele romanesti sunt viteji

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a criticat joi seara, la Antena 3, prestatia inspectorilor ANAF, despre care spune voalat ca ar favoriza companiile multinationale. Eu am tot sperat ca ANAF va intelege ca.

Liviu Dragnea, despre PSD si Guvern: Eu am fost lasat singur doi ani si jumatate

Liderul PSD, Liviu Dragnea, sustine ca in ultimii doi ani a fost lasat singur in spatiul public pentru ca cei din PSD si Guvernul au comunicat foarte putin. Haideti sa discutam cinstit: eu am fost.

Unde a votat Liviu Dragnea? Misterul votului sefului PSD. De ce a votat atat de tarziu

Liviu Dragnea a votat in jurul orei 19. 30, la Liceul Jean Monet din Capitala. La intrare, seful PSD a evitat sa de avreo declaratie. Acesta a parut foarte sobru si a fost zgarcit in comentarii, pe tot parcursul cat a fost insotit de jurnalisti. Liviu Dragnea a votat la Liceul Jean Monnet din Capitala in [] .

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 19:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2289 seconds )