Libnet.ro
UNICEF

09:00

Liviu Dragnea anunta ca e dispus sa-si dea demisia, daca i se va cere acest lucru. Cine sunt cei care i se opun?

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Liviu Dragnea anunta ca e dispus sa-si dea demisia, daca i se va cere acest lucru. Cine sunt cei care i se opun?

Liderul PSD Liviu Dragnea a anuntat ca este dispus sa isi dea demisia, daca i se va cere acest lucru. Presedintele PSD si al Camerei Deputatilor a facut acest anunt in sedinta la care au participat primarii de sectoare, premierul Viorica Dancila si o. continuă pe Wall-Street Ro

Liviu Dragnea anunta o remaniere guvernamentala

Liderul PSD Liviu Dragnea a anuntat ieri, la Antena 3 ca la sfarsitul lui septembrie sau la inceputul lui octombrie ar urma sa aiba loc o remaniere guvernamentala, in urma unor evaluari, precizand ca este foarte multumit de activitatea premierului Viorica Dancila.

Liviu Dragnea anunta ca la sfarsitul lui septembrie sau la inceputul lui octombrie ar urma sa aiba loc o remaniere guvernamentala

Liderul PSD Liviu Dragnea a anuntat duminica, la Antena 3 ca la sfarsitul lui septembrie sau la inceputul lui octombrie ar urma sa aiba loc o remaniere guvernamentala, in urma unor evaluari, precizand ca este foarte multumit de activitatea premierului Viorica Dancila.

Dragnea anunta o remaniere guvernamentala la finalul lui septembrie

Liderul PSD Liviu Dragnea a anuntat duminica, la Antena 3 ca la sfarsitul lui septembrie sau la inceputul lui octombrie ar urma sa aiba loc o remaniere guvernamentala, in urma unor evaluari, precizand ca este foarte multumit de activitatea premierului Viorica Dancila.

Liviu Dragnea a anuntat ca este dispus sa demisioneze din fruntea PSD si a Camerei Deputatilor

Lovitura de teatru pe scena politica romaneasca! Liviu Dragnea a anuntat ca este dispus sa demisioneze atat din fruntea partidului cat si de la sefia Camerei Deputatilor, informeaza Digi24. Acest anunt.

Lovitura dura pentru Liviu Dragnea. Surse: 30 de lideri de filiale cer demisia liderului PSD

UPDATE: Numarul liderilor de filiale care cer demisia lui Liviu Dagnea ar fi ajuns la 30. Cel putin 20 de lideri de filiale PSD ar fi semnat o scrisoare prin care cer demisia lui Liviu Dragnea de la.

Codrin Stefanescu, despre scrisoarea prin care se cere demisia lui Liviu Dragnea: O bazaconie

Secretarul general adjunct al PSD, Codrin Stefanescu, a catalogat, joi, drept o bazaconie scrisoarea semnata de mai multi lideri de organizatii PSD prin care se cere demisia lui Liviu Dragnea de la conducerea.

Lovitura dura pentru Liviu Dragnea. Surse: 20 de lideri de filiale cer demisia liderului PSD

Cel putin 20 de lideri de filiale PSD ar fi semnat o scrisoare prin care cer demisia lui Liviu Dragnea de la conducerea partidului si din functia de presedinte al Camerei Deputatilor, potrivit unor surse citate de.

Dragnea anunta ca cel tarziu saptamana viitoare, OUG a Guvernului Ciolos privind mandate de supraveghere tehnica va fi picata in Camera Deputatilor

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat, luni seara, la Antena 3, ca cel tarziu saptamana viitoare Ordonanta nr. 6/2016 privind punerea in executare a mandatelor de supraveghere tehnica dispuse in procesul penal, adoptata de Guvernul Ciolos, va fi respinsa de Camera Deputatilor. Liderul social-democratilor a explciat ca se lucreaza la legea de respingere a Ordonantei si la ce trebuie sa se intample cu efectele pe care le-a produs.

SURSE: Liviu Dragnea, sedinta de urgenta cu primarii de sector. Aparitie-surpriza la intalnire

UPDATE: La intalnirea lui Liviu Dragnea cu primarii de sectoare ar fi ajuns si ministrul Justitiei, Tudorel Toader, mai arata sursa citata. Liviu Dragnea are, joi, o intalnire cu primarii de sectoare.

Gabriela Firea: S-a umplut paharul. Am suportat atacuri la persoana si la familie pornite de la Liviu Dragnea

Primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, a dezvaluit, luni, ca a suportat atacuri la persoana, atacuri la familie, care au pornit de la liderul PSD, Liviu Dragnea. Nu am un conflict cu Liviu Dragnea ca.

actualitate, 09:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2405 seconds )