Libnet.ro
UNICEF

07:30

Lovitura dura pentru Liviu Dragnea. Surse: 30 de lideri de filiale cer demisia liderului PSD

B1 B1,
Lovitura dura pentru Liviu Dragnea. Surse: 30 de lideri de filiale cer demisia liderului PSD

UPDATE: Numarul liderilor de filiale care cer demisia lui Liviu Dagnea ar fi ajuns la 30. Cel putin 20 de lideri de filiale PSD ar fi semnat o scrisoare prin care cer demisia lui Liviu Dragnea de la. continuă pe B1

Lovitura dura pentru Liviu Dragnea. Surse: 20 de lideri de filiale cer demisia liderului PSD

Cel putin 20 de lideri de filiale PSD ar fi semnat o scrisoare prin care cer demisia lui Liviu Dragnea de la conducerea partidului si din functia de presedinte al Camerei Deputatilor, potrivit unor surse citate de.

Dezastru total pentru Liviu Dragnea! Cu ce il asteapta baronii in CEX! Bomba lansata de Firea

Ce a manat-o cu adevarat in lupta pe Gabriela Firea, care pana nu demult era unul dintre cei mai fideli sustinatori ai lui Liviu Dragnea? Ei bine, potrivit unor surse din apropierea acesteia,in spatele.

Florin Calinescu, provocare pentru Liviu Dragnea: Nu vrei sa facem un interviu, fata in fata, sa afli cum stai...?

Cunoscutul om de televiziune si actor Florin Calinescu vine cu o provocare inedita pentru presedintele PSD, Liviu Dragnea. Acesta ii cere sa renunte la la emisiunile favorabile in care nu primeste nicio.

Gabriela Firea, replica pentru Liviu Dragnea: Ar vrea sa ma mazileasca, dar cu mna altora

Primarul Capitalei, Gabriela Firea, a declarat duminica seara, la Antena 3, ca presedintele PSD i-a dat dreptate ca doreste in continuare o conducere unica, ea acuzandu-l pe Liviu Dragnea ca ar vrea sa o mazileasca cu mana altora.

Lovitura pentru Liviu Dragnea. Secretar de stat din MAI: Nu sunt informatii ca protestul din 10 august a fost finantat din strainatate (VIDEO)

Secretarul de stat din Ministerul Afacerilor Interne, Gheorghe Nucu Marin, a declarat marti, la iesirea de la Parchetul General, unde a fost audiat in dosarul protestului de oe 10 august, ca nu exista informatii cu.

LOVITURA DURA pentru Antena 1 din partea Pro TV! Toti vor vorbi despre ASTA

Emisiunea Gospodar fara pereche difuzata de Pro TV a fost lider in topul audietelor la debutul noului sezon, luand fata emisiunii Insula iubirii difuzata de Antena 1. Emisiunea Antenei 1 s-a.

George Maior, despre vizita platita a lui Liviu Dragnea in SUA: Am informat acasa ca nu sunt invitati in calitate oficiala lideri straini (FOTO)

Ambasadorul Romaniei in SUA, George Maior, a fost intrebat miercuri, in cadrul audierii din Comisia de politica externa din Senat, ce stie despre vizita platita a lui Liviu Dragnea in SUA, din urma cu mai.

Victor Ponta a facut publica o noua fotografie cu Liviu Dragnea: Cand a vorbit de lupta cu statul paralel mi-am amintit cat de tare s-a luptat sa vina el la ziua lui Maior (FOTO, VIDEO)

Victor Ponta a facut publica, marti, o noua fotografie in care apare Liviu Dragnea. in cadrul unei conferinte de presa, liderul Pro Romania a aratat presei o poza in care liderul PSD apare alaturi de Vasile.

Codrin Stefanescu, despre scrisoarea prin care se cere demisia lui Liviu Dragnea: O bazaconie

Secretarul general adjunct al PSD, Codrin Stefanescu, a catalogat, joi, drept o bazaconie scrisoarea semnata de mai multi lideri de organizatii PSD prin care se cere demisia lui Liviu Dragnea de la conducerea.

SURSE: Liviu Dragnea, sedinta de urgenta cu primarii de sector. Aparitie-surpriza la intalnire

UPDATE: La intalnirea lui Liviu Dragnea cu primarii de sectoare ar fi ajuns si ministrul Justitiei, Tudorel Toader, mai arata sursa citata. Liviu Dragnea are, joi, o intalnire cu primarii de sectoare.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 07:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,3073 seconds )