Libnet.ro
UNICEF

15:30

Liviu Dragnea anunta ce se intampla cu Legea offshore: A aparut incidentul cu domnul Iancu si nu mai suntem siguri cand va fi dezbaterea finala

B1 B1,
Liviu Dragnea anunta ce se intampla cu Legea offshore: A aparut incidentul cu domnul Iancu si nu mai suntem siguri cand va fi dezbaterea finala

Liviu Dragnea a venit cu noutati despre Legea offshore. Presedintele PSD si al Camerei Deputatilor, a anuntat sambata, la iesirea din liceul Jean Monnet unde a votat la referendumul privind familia. continuă pe B1

VIDEO Cum a reactionat Kelemen Hunor la ncercarea lui Liviu Dragnea de a-l aborda, dupa ce legea offshore a fost retrimisa la comisii

Liderul PSD, Liviu Dragnea, a incercat miercuri, dupa ce plenul Camerei Deputatilor a decis retrimiterea legii ofshore in comisii, la solicitarea surprinzatoare a liderului UDMR, sa-l abordeze pe Kelemen Hunor.

Liviu Plesoianu, mesaj transant: Legea offshore va trece in forma buna pentru Romania

Deputatul PSD Liviu Plesoianu a reactionat, dupa o serie de critici venite din zona ALDE. Domnul Petcu, de la ALDE, imi da replici si vorbeste despre informare precara. Face referire, in acest sens, la.

PSD a fost de acord sa se reintoarca la Comisie Legea offshore

PSD a fost de acord ca Legea offshore sa fie retrimisa comisiilor pentru ca nu se putea intruni o majoritate pentru a fi votata, a declarat liderul PSD, Liviu Dragnea, dupa ce Legea offshore a fost retrimisa, astazi, comisiilor, in conditiile in care ALDE a acuzat ca social-democratii au adus mai multe modificari fara sa ii consulte.

Dragnea, despre reintoarcerea legii offshore la Comisie: Nu se putea intruni o majoritate pentru a fi votata

PSD a fost de acord ca Legea offshore sa fie retrimisa comisiilor pentru ca nu se putea intruni o majoritate pentru a fi votata, a declarat liderul PSD, Liviu Dragnea, dupa ce Legea offshore a fost retrimisa comisiilor, in conditiile in care ALDE a acuzat ca social-democratii au adus mai multe modificari fara sa ii consulte.

Tariceanu si Dragnea nu se inteleg pe legea offshore. Nu avem o disputa pe fond, ci o problema de procedura

Calin Popescu Tariceanu sustine ca nu exista o disputa intre PSD si ALDE pe tema legii offshore, desi deputatii ALDE au refuzat sa voteze in plen alaturi de social-democrati noua forma a legii, astfel incat PSD a fost nevoit sa intoarca proiectul in Comisia de industrii.

Liviu Dragnea, intrebat daca s-a ajuns la consens privind Legea offshore: S-a ajuns la un consens, in sensul ca trebuie sa se uite mai atent pe cifre

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat, sambata, ca s-a ajuns la un consens in ceea ce priveste Legea offshore, in sensul ca trebuie sa se uite mai atent pe cifre. in plus, Dragnea a spus ca dezbaterea din comisie ar trebui sa aiba loc cu toate televiziunile in sala pentru ca toti romanii sa vada de fapt despre ce e vorba.

Liviu Dragnea, despre legea offshore: S-a ajuns la un consens. Toti romanii trebuie sa vada despre ce e vorba

Presedintele Camerei Deputatilor, Liviu Dragnea, a declarat sambata ca s-a ajuns la un consens in ceea ce priveste legea offshore, in sensul in care liderii grupurilor din Parlament ar trebui sa se uite.

Liviu Dragnea, despre legea offshore: PSD isi va sustine in continuare pozitia

Presedintele Camerei Deputatilor, Liviu Dragnea, a declarat miercuri ca nu prea a inteles de ce nu s-a intrunit majoritatea pentru ca legea offshore sa fie votata in plenul forului legislativ, adaugand ca.

Dragnea despre legea offshore: S-a ajuns la un consens in sensul ca trebuie sa se uite mai atent pe cifre

Presedintele Camerei Deputatilor, Liviu Dragnea, a declarat sambata ca s-a ajuns la un consens in ceea ce priveste legea offshore, in sensul in care liderii grupurilor din Parlament ar trebui sa se uite mai atent pe cifre,.

Dragnea, despre discutiile cu restul partidelor privind legea offshore:S-a ajuns la un consens, n sensul ca trebuie sa se uite mai atent pe cifre

Presedintele Camerei Deputatilor, Liviu Dragnea, a declarat sambata ca s-a ajuns la un consens in ceea ce priveste legea offshore, in sensul in care liderii grupurilor din Parlament ar trebui sa se uite mai atent pe cifre, potrivit Agerpres.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 15:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2133 seconds )