Libnet.ro
UNICEF

20:00

Liviu Dragnea, intrebat daca s-a ajuns la consens privind Legea offshore: S-a ajuns la un consens, in sensul ca trebuie sa se uite mai atent pe cifre

Adevărul Adevărul,
Liviu Dragnea, intrebat daca s-a ajuns la consens privind Legea offshore: S-a ajuns la un consens, in sensul ca trebuie sa se uite mai atent pe cifre

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat, sambata, ca s-a ajuns la un consens in ceea ce priveste Legea offshore, in sensul ca trebuie sa se uite mai atent pe cifre. in plus, Dragnea a spus ca dezbaterea din comisie ar trebui sa aiba loc cu toate televiziunile in sala pentru ca toti romanii sa vada de fapt despre ce e vorba. continuă pe Adevărul

Victor Ponta, AVERTISMENT DUR pentru Liviu Dragnea: Sper sa nu fure in noaptea asta!

Fostul premier Victor Ponta il avertizeaza pe Liviu Dragnea dupa prima zi a referendumului privind familia traditionala. in contextul in care sambata, pana la ora 19. 00, prezenta la vot a fost una extrem.

Dragnea, despre discutiile cu restul partidelor privind legea offshore:S-a ajuns la un consens, n sensul ca trebuie sa se uite mai atent pe cifre

Presedintele Camerei Deputatilor, Liviu Dragnea, a declarat sambata ca s-a ajuns la un consens in ceea ce priveste legea offshore, in sensul in care liderii grupurilor din Parlament ar trebui sa se uite mai atent pe cifre, potrivit Agerpres.

Liviu Dragnea, despre legea offshore: S-a ajuns la un consens. Toti romanii trebuie sa vada despre ce e vorba

Presedintele Camerei Deputatilor, Liviu Dragnea, a declarat sambata ca s-a ajuns la un consens in ceea ce priveste legea offshore, in sensul in care liderii grupurilor din Parlament ar trebui sa se uite.

Liviu Dragnea a venit singur la votul pentru familia traditionala: De ce nu l-a insotit iubita sa, Irina Tanase(VIDEO)

Liviu Dragnea a votat, sambata, la Liceul Jean Monnet din Capitala, unde a venit fara iubita sa, Irina Tanase. intrebat de jurnalisti de ce a venit doar el la urne, liderul PSD a raspuns: Ea, fiind.

Liviu Dragnea, despre Ordonanta privind modificarea legilor justitiei: Se publica si dupa publicare intra in vigoare in trei zile!

Liviu Dragnea a declarat, sambata, referitor la ordonanta prin care legile justitiei ar urma sa fie modificate in acord cu recomandarile Comisiei de la Venetia, ca va putea fi adoptata abia dupa ce toate.

REFERENDUM FAMILIE 2018. Liviu Dragnea, incident la liceul Jean Monnet. Doi dintre membrii comisiei de votare

Liviu Dragnea a ajuns la sectia de votare de la liceul Jean Monnet din Capitala. Presedintele PSD a dat cu membrii comisiei de votare si a respectat procedura legala. Doi dintre membri au refuzat sa dea.

Liviu Dragnea va sesiza CCR asupra conflictului dintre institutii privind protocolul SRI-Parchet din 2016

Presedintele Camerei Deputatilor, Liviu Dragnea, va sesiza luni CCR, cu privire la existenta unui conflict intre Ministerul Public si Parlament, legat de protocolul SRI-Parchetul General din anul 2016, pe motiv ca.

Liviu Dragnea, miscare de forta in dosarul Tel Drum: Ce solicitare a facut liderul PSD privind dosarul de la DNA

Liviu Dragnea nu sta pasiv in fata anchetei DNA privind Tel Drum. Presedintele PSD a contestat in instanta sechestru asiguratoriu pus de procurori pe averea sa in acest dosar. in dosarul cunoscut ca Tel Drum,.

Liviu Dragnea, dupa discutia cu Timmermans: Daca va fi deschis in continuare spre dialog o sa constatate ca Romania merge in directia buna (VIDEO)

Pus in fata criticilor extreme de dure lansate de Frans Timmermans, prim-vicepresedintele Comisiei Europene, Liviu Dragnea sustine ca oficialul european va fi convins ca Romania merge in directia corecta si nu.

Liviu Dragnea: Ordonantele pe legile Justitiei, doar dupa ce aceste legi vor intra in vigoare

Liviu Dragnea a explicat sambata, dupa ce a votat la referendumul pentru redefinirea familiei, ca ordonanta de urgenta privind modificarea legilor Justitiei nu poate fi adoptata de Guvern inainte ca toate cele trei acte normative sa intre in vigoare. Liderul PSD a sustinut ca in respectiva OUG nu se vor regasi prevederi referitoare la amnistie si gratiere.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 20:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2215 seconds )