Libnet.ro
UNICEF

22:15

Liviu Plesoianu, mesaj transant: Legea offshore va trece in forma buna pentru Romania

Antena3 Antena3,
Liviu Plesoianu, mesaj transant: Legea offshore va trece in forma buna pentru Romania

Deputatul PSD Liviu Plesoianu a reactionat, dupa o serie de critici venite din zona ALDE. Domnul Petcu, de la ALDE, imi da replici si vorbeste despre informare precara. Face referire, in acest sens, la. continuă pe Antena3

PSD a fost de acord sa se reintoarca la Comisie Legea offshore

PSD a fost de acord ca Legea offshore sa fie retrimisa comisiilor pentru ca nu se putea intruni o majoritate pentru a fi votata, a declarat liderul PSD, Liviu Dragnea, dupa ce Legea offshore a fost retrimisa, astazi, comisiilor, in conditiile in care ALDE a acuzat ca social-democratii au adus mai multe modificari fara sa ii consulte.

VIDEO Cum a reactionat Kelemen Hunor la ncercarea lui Liviu Dragnea de a-l aborda, dupa ce legea offshore a fost retrimisa la comisii

Liderul PSD, Liviu Dragnea, a incercat miercuri, dupa ce plenul Camerei Deputatilor a decis retrimiterea legii ofshore in comisii, la solicitarea surprinzatoare a liderului UDMR, sa-l abordeze pe Kelemen Hunor.

Legea Offshore, n forma impusa de PSD si sprijinita de UDMR, pune n pericol investitiile din Marea Neagra/ Investitorii sustin ca va fi imposibila realizarea proiectelor

Stabilitatea fiscala este complet inlaturata, ceea ce face imposibila luarea deciziilor finale de investitie, se arata intr-o scrisoare transmisa de Asociatia Romana a Concesionarilor offshore din Marea Neagra ARCOMN) presedintilor celor doua camere ale Parlamentului si mai multor parlamentari. Scrisoarea a fost transmisa joi, in contextul in care plenul Camerei Deputatilor urmeaza sa fie adoptata forma finala a legii, forma impusa de PSD, cu sustinerea UDMR. Reamintim ca opozitia si ALDE, partenerul de coalitie al PSD, au acuzat lipsa de transparenta in dezbateri si faptul ca le-au fost impuse, peste noapte, noi amendamente, fara a li se acorda timpul necesar pentru a le analiza. Acum, concesionarii din Marea Neagra atrag atentia ca noile modificari ar face imposibila realizarea acestor proiecte. UPDATE Si Federatia Patronala Petrol si Gaze FPPG) considera ca noile amendamente vor descuraja investitiile din Marea Neagra.

Liviu Dragnea, despre legea offshore: PSD isi va sustine in continuare pozitia

Presedintele Camerei Deputatilor, Liviu Dragnea, a declarat miercuri ca nu prea a inteles de ce nu s-a intrunit majoritatea pentru ca legea offshore sa fie votata in plenul forului legislativ, adaugand ca.

Scandal urias in coalitia pe legea offshore. ALDE a parasit comisia unde se discutau modificarile facute in ultimul moment de Dragnea. Opozitia contesta la CCR

Legea offshore a starnit un scandal urias intre PSD si ALDE in Comisia pentru Industrii din Camera Deputatilor. Totul dupa ce legea a fost modificata din nou de Liviu Dragnea in ultimul moment fara.

Surse: Dragnea vrea sa-l convinga pe Tariceanu ca ALDE sa voteze legea offshore. O noua ntlnire ntre liderii Coalitiei, programata pentru vineri

Cu legea offshore dorita de Liviu Dragnea retrimisa in comisii cu votul ALDE, seful PSD se va intalni vineri cu Calin Popescu Tariceanu pentru a negocia pe amendamentele la actul normativ, au declarat pentru HotNews surse parlamentare.

Basescu, despre disputa PSD-ALDE pe legea offshore:Tariceanu vrea taxe cat mai mici pentru OMW si EXXON, in timp ce Dragnea favorizeaza Gazprom

Fostul presedinte Traian Basescu dezvaluie ce interese au liderii coalitiei de guvernare, Liviu Dragnea si Calin Popescu Tariceanu, pe legea offshore.

Scandal urias in coalitia pe legea offshore. ALDE a parasit comisia unde se discutau modificarile facute in ultimul moment de Dragnea. Opozitia contesta la CCR (VIDEO)

UPDATE:Legea offshore, cu noile amendamente al PSD, a primit raport favorabil in comisiile reunite ale Camerei Deputatilor si va merge miercuri pentru votul final in plen. Legea offshore a.

Liviu Plesoianu, reactie dura la adresa lui Hans Klemm: Solicit expulzarea de urgenta a ambasadorului american

Deputatul PSD, Liviu Plesoianu, solicita expulzarea ambasadorului SUA la Bucuresti, Hans Klemm, pe motiv ca nu mai pot fi tolerate ingerentele oficialului american in activitatea parlamentara, guvernamentala si.

Liviu Plesoianu, atac la Frans Timmermans: il detest!

Deputatul PSD Liviu Plesoianu, a declarat ca il detesta pe prim-vicepresedintele Comisiei Europene, Frans Timmermans pentru declaratiile facute in comisia LIBE. Nici macar cand am febra nu pot.

ştiri de la Antena3

actualitate, 22:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2172 seconds )