Libnet.ro
UNICEF

08:15

Liviu Dragnea anunta prioritatile in politica externa

România Liberă România Liberă,
Liviu Dragnea anunta prioritatile in politica externa

Liviu Dragnea, presedintele PSD, a anuntat prioritatile partidului in domeniul relatiilor externe al. continuă pe România Liberă

Liviu Dragnea anunta schimbari in RELATIILE EXTERNE ale Romaniei: Care sunt tarile vizate(VIDEO)

Liviu Dragnea a anuntat, sambata, prioritatile PSD in ceea ce priveste politica externa a Romaniei. Acesta s-a referit la intarirea parteneriatului cu Statele Unite, dar a vorbit si despre construirea de.

Liviu Dragnea anunta SCHIMBARI MAJORE care vizeaza serviciile: Statul paralel a infiltrat clasa politica si societatea civila

Liviu Dragnea a anuntat sambata, la Congresul PSD, ca va fi cobtinuat procesul de modificare a legilor justitiei si ca, totodata, vor fi schimbate legile de functionare ale serviciilor.

Liviu Dragnea anunta SCHIMBARI MAJORE care vizeaza serviciile: Statul paralel a infiltrat clasa politica si societatea civila (VIDEO)

Liviu Dragnea a anuntat sambata, la Congresul PSD, ca va fi cobtinuat procesul de modificare a legilor justitiei si ca, totodata, vor fi schimbate legile de functionare ale serviciilor.

Liviu Dragnea anunta de ce modifica PSD Codurile penale

Presedintele Partidului Social Democrat, Liviu Dragnea, a declarat sambata ca modificarea Codurilor penale urmeaza sa fie realizata pana la sfarsitul acestei sesiuni parlamentare. Trebuie sa le.

Discursul liderului PSD la Congres. Liviu Dragnea anunta o lege pentru apararea ,,suveranitatii

Suveranitatea Romaniei va fi protejata de legi explicite, dezbatute si votate in Parlament, a declarat sambata presedintele PSD, Liviu Dragnea, la Congresul extraordinar al partidului, subliniind ca atacul impotriva propriei tari reprezinta o insulta.

Congres PSD. Liviu Dragnea: Un discurs al urii a invadat televiziunile

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a pledat sambata, de la tribuna Congresului PSD, pentru crearea unui consens politic interpartinic pentru realizarea unui proiect de societate, respectiv pentru un dialog sincer, ap.

Liviu Dragnea, la Congresul PSD: Vreti sa fiu in continuare presedintele vostru?

Liviu Dragnea a inceput discursul in cadrul Congresului PSD. Am tot auzit in ultimele zile de ce sa face Congres? De cand stiu eu atunci cand se anunta un Congres, in toate organizatiile, toata lumea.

Liviu Dragnea, discutii cu presedintele Serbiei: A promis cateva chestiuni importante (VIDEO)

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a avut joi o intalnire cu presedintele Serbiei, Aleksander Vucic, in care a discutat despre mai multe proiecte de infrastructura comune a celor doua tari si a afirmat ca a.

Liviu Dragnea, catre PSD-isti: Vreti sa mai fiu in continuare presedintele vostru?. Ce raspuns a primit din sala (VIDEO)

Liviu Dragnea si-a incheiat discurul de la Congres cu o intrebare adresata PSD-istilor: Vreti sa mai fiu in continuare presedintele vostru?. Social-democratii din sala au raspuns ridicandu-se in.

Liviu Dragnea, in finalul discursului sau: Vreti sa mai fiu in continuare presedintele vostru?

Liviu Dragnea si-a incheiat discursul sustinut la Congres anuntand ca este dispus sa mearga mai departe, indiferent de lovituri, chiar si impotriva celor din interior care sunt cele mai dureroase, pentru a indeplini toate obiectivele din programul de guvernare.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 08:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2064 seconds )