Libnet.ro
UNICEF

01:05

Liviu Dragnea, in razboi cu Iohannis: Regret atitudinea presedintelui. Nu ajuta la pastrarea unui climat normal in Romania

B1 B1,
Liviu Dragnea, in razboi cu Iohannis: Regret atitudinea presedintelui. Nu ajuta la pastrarea unui climat normal in Romania

Liviu Dragnea continua seria atacurilor la adresa presedintelui Klaus Iohannis. Supararea presedintelui PSD vine ca urmare a declaratiei sefului stat privind probleme cu salariile. Regret atitudinea. continuă pe B1

Dragnea: Informatia ca sunt tensiuni intre mine si Dancila a avut un scop, inducerea ideii instabilitatii.Am facut legatura si cu cuvintele lui Iohannis

Liderul PSD, Liviu Dragnea, a declarat, joi seara, ca este o stire total mincinoasa informatia ca intre el si premierul Viorica Dancila ar fi vreo tensiune. Mai mult, Dragnea a subliniat ca a facut legatura si cu cuvintele presedintelui, incercandu-se, atat de media, cat si de unii actori politici, sa fie transmisa informatia ca in Romania ar fi instabilitate politica.

Liviu Dragnea, mesaj catre presedintele Frantei: in Romania cam noi am castigat alegerile. Nu ne lasam foarte mult influentati

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a comentat, luni, declaratiile presedintelui francez Emmanuel Macron despre faptul ca sunt unii in Romania care se opun independentei justitiei, spunand ca de la cei care vor s?.

Ionut Misa si Liviu Dragnea - discutii despre formularul unic, n biroul presedintelui Camerei

Seful ANAF, Ionut Misa, a avut, marti, o intalnire de aproximativ 40 de minute cu presedintele Camerei Deputatilor, Liviu Dragnea, in biroul acestuia de la Palatul Parlamentului, anunta Agerpres.

Liviu Dragnea, despre criticile aduse de Klaus Iohannis: Nu pot sa dau raspunsuri generice la afirmatii generice

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat joi referitor la criticile aduse de presedintele Klaus Iohannis modificarilor Codurilor penale ca nu poate sa dea raspunsuri generice la afirmatii generice si a.

Liviu Dragnea il face mincinos pe Klaus Iohannis: Nu e admisibil ca un om cu asa autoritate sa spuna asemenea minciuna

Liviu Dragnea a lansat un atac dur la adresa lui Klaus Iohannis dupa ce presedintele a afirmat ca PSD a marit salariile pana cand le-a micsorat si a avertizat ca guvernul vrea sa nationalizeze Pilonul.

Liviu Dragnea, replica pentru Klaus Iohannis in scandalul momentului: Judecatorii CCR vor decide

Scandal in politica romaneasca, dupa ce Klaus Iohannis a refuzat revocarea sefei DNA, Laura Codruta Kovesi. Judecatorii CCR vor decide indiferent de ce crede presedintele, a spus Liviu Dragnea. La.

Cum l ajuta modificarea Codului Penal pe Liviu Dragnea: Seful PSD ar putea beneficia de o noua cale de atac la sentinta definitiva din dosarul Referendumul

Modificarile la Codul de Procedura Penala introduc o noua cale de revizuire, respectiv atunci cand hotararea de condamnare nu este semnata de judecatorul care a participat la solutionarea cauzei. Exact aceasta situatie a fost invocata de Liviu Dragnea cand a atacat la inalta Curte decizia de condamnare in dosarul Referendumul, invocand faptul ca la redactarea hotararii nu au participat doua judecatoare, care se pensionasera intre timp. Atunci, contestatia sa a fost respinsa.

Klaus Iohannis ataca din nou partidul lui Liviu Dragnea: Un scenariu prost ar fi ca PSD sa acapareze toate institutiile statului (VIDEO)

Klaus Iohannis ataca din nou PSD-ul. Seful statului ca social-democratii lui Liviu Dragnea pun in practica un scenariu prin care vor sa acapareze toate institutiile statului. Se vrea, spune Klaus Iohannis,.

Liviu Dragnea, dupa ce Macron l-a laudat pe Iohannis: De la cei care vor sa ne dea lectii de suveranitate, le contabilizam, dar nu ne lasam foarte mult influentati (VIDEO)

Liviu Dragnea a luat foc dupa ce Emmanuel Macron l-a laudat pe Klaus Iohannis. Vorbind despre pericolul ascensiunii democratiilor iliberale din Europa si atacurile la independenta justitiei, liderul francez l-a.

Liviu Dragnea: Coalitia PSD-ALDE il sprijina pe Tudorel Toader pentru sesizarea CCR privind refuzul lui Iohannis de a o revoca pe Kovesi

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a anuntat, joi seara, ca ministrul Justitiei, Tudorel Toader, va fi sustinut de coalitia guvernamentala in initiativa sa de a sesiza Curtea Constitutionala privind un.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2177 seconds )