Libnet.ro
UNICEF

20:15

Liviu Dragnea, atac fara precedent: USR este un partid de extrema dreapta. S-o gasi vreun procuror care sa lamureasca si aceste ilegalitati

Adevărul Adevărul,
Liviu Dragnea, atac fara precedent: USR este un partid de extrema dreapta. S-o gasi vreun procuror care sa lamureasca si aceste ilegalitati

Presedintele PSD si al Camerei Deputatilor, Liviu Dragnea, a declarat, vineri, ca USR este un partid de extrema dreapta, care vrea sa conduca dictatorial Romania. continuă pe Adevărul

Liviu Dragnea, atac la Realitatea TV: Platiti-va datoriile la stat si vorbim (VIDEO)

Liviu Dragnea a lansat, vineri, un nou atac la adresa unei jurnaliste Realitatea TV. in contextul declaratiilor date la Parlament, seful PSD a refuzat sa mai raspunda intrebarilor reporteritei Realitatea TV,.

Catalin Radulescu, atac fara precedent la ministrii ALDE: Au, probabil, un interes paralel

Deputatul PSD Catalin Radulescu a declarat, vineri, pentru MEDIAFAX, ca este foarte suparat pe ministrul Mediului, Gratiela Gavrilescu, ca ministrul Justitiei sustinut de ALDE nu a facut ce trebuia sa fa.

Liviu Dragnea: Este important ca Legea offshore sa fie adoptata (VIDEO)

Liderul PSD Liviu Dragnea a declarat, miercuri, ca este foarte important ca Legea offshore sa fie adoptata. El a precizat ca nu este de acord cu introducerea unui articol in Legea off-shore care sa prevada ca.

Liviu Dragnea, acuzatii la adresa ALDE: Au inventat o problema acolo unde nu era. Noi n-am avut o discutie in partid despre Tudorel Toader, dar o sa fim nevoiti sa o avem(VIDEO)

Liderul PSD, Liviu Dragnea, ii acuza pe colegii de coalitie de la ALDE ca au creat o problema acolo unde nu exista niciuna, referindu-se la declaratiile recente ale lui Calin Popescu Tariceanu, potrivit carora.

Liviu Dragnea, acuzatii la adresa ALDE: Au inventat o problema acolo unde nu era. Noi n-am avut o discutie in partid despre Tudorel Toader, dar o sa fim nevoiti sa o avem (VIDEO)

Liderul PSD, Liviu Dragnea, ii acuza pe colegii de coalitie de la ALDE ca au creat o problema acolo unde nu exista niciuna, referindu-se la declaratiile recente ale lui Calin Popescu Tariceanu, potrivit carora.

Liviu Dragnea, acuzatii la adresa ALDE: S-a inventat o problema acolo unde nu era

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a vorbit, miercuri, despre posibila remaniere a ministrului Justitiei, precizand de unde au aparut zvonurile. Noi nu am avut o discutie in partid despre domnul Tudorel T.

Liviu Dragnea il contrazice pe Adrian Tutuianu: PSD nu a a dat niciunei institutii de presa 2 milioane de euro. Demersul Antenei 3 de a il da in judecata este unul corect

Liviu Dragnea l-a criticat vineri pe vicepresedintele PSD Adrian Tutuianu pentru afirmatiile facute in inregistrarea aparuta in spatiul public in care acesta afirma ca contestatarii presedintelelui PSD nu.

Liviu Dragnea, noi detalii despre legea offshore: Este important sa fie adoptata

Liderul PSD Liviu Dragnea a vorbit, miercuri, despreLegea offshore, precizand caeste foarte important ca aceastasa fie adoptata. Proiectul intra la vot in plenul de miercuri al Camerei.

Liviu Dragnea nu e de acord cu un articol n legea off-shore pentru garantarea stabilitatii legislatiei: Legea n sine este o garantie

Liviu Dragnea a declarat miercuri ca nu este de acord cu introducerea unui articol in Legea off-shore care sa prevada ca redeventele, cotele procentuale, cantitatile aferente acestor cote si impozitul pe venitul suplimentar raman neschimbate pe durata valabilitatii legii, dar a precizat ca forma finala a actului normativ va fi decisa in plenul Camerei Deputatilor.

Liviu Dragnea, declaratie despre Toader: Trebuie sa va marturisesc ca nici nu l-am ascultat, nici nu am citit

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat vineri ca PSD este intr-o dilema legat de mandatul ministrului Justitiei, Tudorel Toader, si trebuie sa cantareasca foarte bine, avand in vedere ca liderul.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 20:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2276 seconds )