Libnet.ro
UNICEF

01:05

Liviu Dragnea, atac la Realitatea TV: Platiti-va datoriile la stat si vorbim (VIDEO)

B1 B1,
Liviu Dragnea, atac la Realitatea TV: Platiti-va datoriile la stat si vorbim (VIDEO)

Liviu Dragnea a lansat, vineri, un nou atac la adresa unei jurnaliste Realitatea TV. in contextul declaratiilor date la Parlament, seful PSD a refuzat sa mai raspunda intrebarilor reporteritei Realitatea TV,. continuă pe B1

Liviu Dragnea, atac fara precedent: USR este un partid de extrema dreapta. S-o gasi vreun procuror care sa lamureasca si aceste ilegalitati

Presedintele PSD si al Camerei Deputatilor, Liviu Dragnea, a declarat, vineri, ca USR este un partid de extrema dreapta, care vrea sa conduca dictatorial Romania.

Liviu Dragnea, declaratie despre Toader: Trebuie sa va marturisesc ca nici nu l-am ascultat, nici nu am citit

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat vineri ca PSD este intr-o dilema legat de mandatul ministrului Justitiei, Tudorel Toader, si trebuie sa cantareasca foarte bine, avand in vedere ca liderul.

Liviu Dragnea il contrazice pe Adrian Tutuianu: PSD nu a a dat niciunei institutii de presa 2 milioane de euro. Demersul Antenei 3 de a il da in judecata este unul corect

Liviu Dragnea l-a criticat vineri pe vicepresedintele PSD Adrian Tutuianu pentru afirmatiile facute in inregistrarea aparuta in spatiul public in care acesta afirma ca contestatarii presedintelelui PSD nu.

Liviu Dragnea catre Tariceanu: Trebuie sa nu ne jucam cu vorbele

Calin Popescu Tariceanu a declarat ca Romania nu e pregatita sa preia presedintia Consiliului Uniunii Europene in actuala situatie politica. Liviu Dragnea a replicatla adresa colegului din coalitie.

Liviu Dragnea, suparat pe Tariceanu: E bine sa nu ne jucam cu vorbele. Astept raspuns de la el privind afirmatiile facute

Conflict in interiorul coalitiei PSD-ALDE! Liviu Dragnea s-a aratat extrem de deranjat de afirmatiile lui Tariceanu privind faptul ca Romania nu este pregatita sa preia presedintia Consiliului Uniunii.

Liviu Dragnea, sedinta de urgenta cu Eugen Teodorovici si Paul Stanescu

Presedintele PSD Liviu Dragnea i-a convocat, pentru vineri, pe ministrul Finantelor, Eugen Teodorovici, si pe ministrul Dezvoltarii, Paul Stanescu, pentru o discutie despre echilibrarea bugetelor.

Liviu Dragnea i-a convocat in sedinta de urgenta pe Eugen Teodorovici si Paul Stanescu: Tensiuni intre liderul PSD si ministrul Dezvoltarii

Liviu Dragnea trece la impartirea banilor. Seful PSD i-a chemat la el pe ministrul Dezvoltarii, Paul Stanescu, si pe cel al Finantelor, Eugen Teodorovici, dupa ce alesii locali i-au cerut mai multi bani la.

Curtea de Apel Bucuresti amana contestatia lui Liviu Dragnea

Update:Curtea de apel Bucuresti nu mai judeca vineri plangerea lui Liviu Dragnea, depusala inceputul acestei luni. Judecatorii au amanat dosarul pentru data de 23 noiembrie. Liderul PSD este.

Liviu Dragnea: Codurile Penale NU se modifica dupa recomandarile Comisiei de la Venetia (VIDEO)

Liviu Dragnea nu tine cont de recomandarile facute de Comisia de la Venetia privind modificarile la Codul Penal si Codul de Procedura Penala. Presedintele PSD a anuntat ca la reintoarcerea in Parlament a.

Liviu Dragnea, dupa ce Vladimir Putin a amenintat Romania: Teodor Melescanu si Klaus Iohannis sa ne traduca aceste afirmatii(VIDEO)

Liderul PSD, Liviu Dragnea, a declarat joi ca ministrul de Externe, Teodor Melescanu, si presedintele Klaus Iohannis ar trebui sa vina cu explicatii dupa ce liderul rus Vladimir Putin a atras atentia ca.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2188 seconds )