Libnet.ro
UNICEF

23:46

Irina Tanase si Valentin Dragnea au venit la Rahova cu daruri pentru Liviu Dragnea

Hotnews Hotnews,
 Irina Tanase si Valentin Dragnea au venit la Rahova cu daruri pentru Liviu Dragnea

Irina Tanase, impreuna cu Valentin Dragnea, fiul fostului lider PSD, a sosit, luni dupa-amiaza, la Penitenciarul Rahova, acolo unde Liviu Dragnea este incarcerat. Cei doi nu au facut declaratii. continuă pe Hotnews

Irina Tanase, sonet de dragoste pentru Dragnea. Si te iubesc cu zilnica iubireSi slobod, cum te lupti pentru dreptate Curat, asa cum fugi de lingusire

Irina Tanase, iubita fostului presedinte al PSD, Liviu Dragnea, a postat luni, pe contul de Instagram, o poezie de dragoste, a autoarei britanice Elizabeth Barrett Browning. Dragnea implineste astazi 57 de ani, iar in ultimele cinci luni s-a aflat in spatele gratiilor, in penitenciarul Rahova.

Liviu Dragnea, cadouri din puscarie pentru logodnica sa? Ce a primit Irina Tanase si a vrut sa arate tuturor

Irina Tanase isi tine la curent prietenii din mediul online cu diverse postari. Tanara le arata adesea ce face, in absenta lui Liviu Dragnea, iar de curand a impartasit cu internutii o surpriza pe care i-a facut-o chiar seful PSD. Desi se afla in spatele gratiilor, acesta este foarte atent fata de iubita lui si .

Irina Tanase a postat o poezie de dragoste de ziua lui Dragnea: Cum te iubesc? Adanc si larg si-nalt (...) Si slobod, cum te lupti pentru dreptate Te voi iubi in moarte si mai tare

Irina Tanase, iubita lui Liviu Dragnea, a postat o poezie de dragoste pe Instagram, de ziua fostului sef PSD, aflat acum dupa gratii. Poezia este un sonet al scriitoarei britanice Elizabeth Barrett.

De ziua lui Dragnea, Irina Tanase a postat pe Instagram un sonet de dragoste: Cum te iubesc? Sa-ncerc o-nsiruire. Adanc si larg si-nalt

Iubita lui Liviu Dragnea, Irina Tanase, a postat pe Instagram, de ziua fostului lider PSD, un sonet de dragoste scris de Elizabeth Barrett Browning, o poeta britanica din epoca victoriana.

Irina Tanase, poezie emotionanta de ziua lui Liviu Dragnea: Si te iubesc cu patima avuta...

Iubita lui Liviu Dragnea i-a transmis acestuia un mesaj de ziua lui. Irina Tanase a postat o poezie de dragoste pe contul ei de Instagram. Poezia de dragoste scrisa de britanica Elizabeth Barrett Browning. Cum.

Lacrimi si poezie de ziua lui Liviu Dragnea, inchis la Rahova

Fostul lider PSD si-a sarbatorit ziua de nastere in spatele gratiilor penitenciarului Rahova, unde a primit vizita celor doi copii si a iubitei sale, Irina Tanase. Codrin Stefanescu, un apropiat al lui Liviu Dragnea, a declarat ca acesta a ramas puternic, insa nu optimist.

Surse: Liviu Dragnea iese din inchisoare pentru o zi

Liviu Dragnea, fostul lider al PNL si al Camerei Deputatilor, a obtinut o zi de invoire din inchisoare pentru perioada urmatoare, mai exact pentru luna noiembrie.

Surse: Liviu Dragnea iese din inchisoare pentru o zi in luna noiembrie

Liviu Dragnea, fostul lider al PNL si al Camerei Deputatilor, a obtinut o zi de invoire din inchisoare pentru perioada urmatoare, mai exact pentru luna noiembrie.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 23:46

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2095 seconds )