Libnet.ro
UNICEF

17:45

Liviu Dragnea: Categoric ramane impozit zero pentru angajatii din IT, problema va fi rezolvata de Guvern

Hotnews Hotnews,
 Liviu Dragnea: Categoric ramane impozit zero pentru angajatii din IT, problema va fi rezolvata de Guvern

Liderul PSD Liviu Dragnea a declarat ca cei din Guvern vor veni cu mai multe propuneri pentru a rezolva problema privind impozitul din IT, astfel incat angajatii din acest domeniu sa aiba in continuare impozit zero pe venit. continuă pe Hotnews

Dragnea anunta mentinerea impozitului zero pentru angajatii din IT

Presedintele Camerei Deputatilor, Liviu Dragnea, liderul PSD, a anuntat astazi o serie de modificari la Codul fiscal, in sensul acordarii unor avantaje angajatilor din sectorul IT, modificari la care Guvernul lucreaza in aceasta perioada.

Ana Birchall afirma ca se va emite un ordin de ministru pentru reglementarea impozitului zero pentru angajatii din IT

Deputatul PSD Ana Birchall a declarat vineri seara, la Digi 24, ca va exista un ordin de ministru care va reglementa problema impozitului zero pentru angajatii din IT, dupa ce ordonanta de urgenta privind modificarea Codului Fiscal a starnit temeri in industrie legate de eliminarea acestei facilitati.

Vom reglementa problema impozitului pentru angajatii din IT

Deputatul PSD Ana Birchall a declarat astazi, la Digi 24, ca va exista un ordin de ministru care va reglementa problema impozitului zero pentru angajatii din IT, dupa ce ordonanta de urgenta privind modificarea Codului Fiscal a starnit temeri in industrie legate de eliminarea acestei facilitati.

Liviu Dragnea, mesaj pentru protestatari

Protestatarii nu detin cel mai probabil toate informatiile in ceea ce priveste modificarile la Codul fiscal, considera presedintele Camerei Deputatilor, Liviu Dragnea, lider al PSD. intrebat ce.

BOMBA ANULUI! S-A TERMINAT! Liviu Dragnea tocmai a Este STIREA MOMENTULUI in Romania! ANUNT OFICIAL

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, se va prezenta luni in fata procurorilor DNA pentru a fi audiat. Informatia a fost confirmata chiar de catre liderul social-democrat la sosirea la Congresul Tineretului Social.

Liviu Dragnea: Maine merg la DNA. Am fost citat. Ar fi cam mult sa se ceara inceperea urmaririi penale

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat duminica, inainte de Congresul tineretului social-democrat, ca luni dimineata va merge la DNA pentru audieri. Dragnea a refuzat sa spuna daca este vorba de dosarul Belina sau de un nou dosar.

Surse: Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a fost chemat la DNA

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a fost chemat de procurori la DNA, potrivit unor surse. Liderul PSD ar fi fost citat pentru vineri, insa a anuntat ca nu poate merge si le-a cerut procurorilor sa.

Liviu Dragnea, asteptat luni la DNA

Liviu Dragnea a fost chemat vineri la Directia Nationala Anticoruptie. Dar pentru ca liderul PSD este plecat in strainatate, procurorii l-au citat din nou pentru ziua de luni.

Ce le transmit Liviu Dragnea si Mihai Tudose protestatarilor

Protestatarii nu detin cel mai probabil toate informatiile in ceea ce priveste modificarile la Codul fiscal, considera presedintele Camerei Deputatilor, Liviu Dragnea, lider al PSD. intrebat ce.

Liviu Dragnea confirma ca se va prezenta luni la DNA

Liderul PSD Liviu Dragnea, presedinte al Camerei Deputatilor, a confirmat ca luni va merge la DNA, insa nu a dat detalii despre ce dosar este vorba.

ştiri din Politica

ştiri de la Hotnews

actualitate, 17:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2274 seconds )