Libnet.ro
UNICEF

10:45

Liviu Dragnea confirma ca se va prezenta luni la DNA

Hotnews Hotnews,
 Liviu Dragnea confirma ca se va prezenta luni la DNA

Liderul PSD Liviu Dragnea, presedinte al Camerei Deputatilor, a confirmat ca luni va merge la DNA, insa nu a dat detalii despre ce dosar este vorba. continuă pe Hotnews

Dragnea confirma ca maine se va prezenta la DNA

Liderul PSD, Liviu Dragnea, a confirmat ca maine se va prezenta la Directia Nationala Anticoruptie DNA), fara sa dea insa detalii despre ce dosar este vorba.

Liviu Dragnea: Maine merg la DNA. Am fost citat. Ar fi cam mult sa se ceara inceperea urmaririi penale

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat duminica, inainte de Congresul tineretului social-democrat, ca luni dimineata va merge la DNA pentru audieri. Dragnea a refuzat sa spuna daca este vorba de dosarul Belina sau de un nou dosar.

Liviu Dragnea a disparut in plina revolutie fiscala

In plina revolutie fiscala, presedintele PSD, Liviu Dragnea, a disparut din spatiul public. De obicei, liderul PSD era cel care anunta masurile adoptate din programul de.

BOMBA ANULUI! S-A TERMINAT! Liviu Dragnea tocmai a Este STIREA MOMENTULUI in Romania! ANUNT OFICIAL

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, se va prezenta luni in fata procurorilor DNA pentru a fi audiat. Informatia a fost confirmata chiar de catre liderul social-democrat la sosirea la Congresul Tineretului Social.

Liviu Dragnea, asteptat luni la DNA

Liviu Dragnea a fost chemat vineri la Directia Nationala Anticoruptie. Dar pentru ca liderul PSD este plecat in strainatate, procurorii l-au citat din nou pentru ziua de luni.

Surse: Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a fost chemat la DNA

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a fost chemat de procurori la DNA, potrivit unor surse. Liderul PSD ar fi fost citat pentru vineri, insa a anuntat ca nu poate merge si le-a cerut procurorilor sa.

Ultimele informatii despre disparitia lui Liviu Dragnea. Unde ar fi plecat, de fapt, liderul PSD

Unde este Liviu Dragnea? ar putea fi noul slogan al PSD, dupa ce presedintele partidului a disparut subit. Imediat dupa revolutia fiscala omul din spatele programului de guvernare a.

VIDEO Dragnea a citat din Churchill la congresul TSD:Cea mai proasta forma de guvernare este democratia, cu exceptia celorlalte / Liderul PSD a spus si ca la cum ne haituiesc astia, parca suntem pirati

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat duminica, la congresul tinerilor social-democrati ca trebuie sa fim realisti: fara greseli societatea nu poate inainta. Prin natura politicii se fac greseli a declarat liderul PSD, adaugand ca unele decizii sunt neapreciate, chiar injurate de o parte a societatii.

VIDEO Dragnea a citat din Churchill la congresul TSD:Cea mai proasta forma de guvernare este democratia, cu exceptia celorlalte / Liderul PSD a spus si ca, la cum ne haituiesc astia, parca suntem pirati

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat duminica, la congresul tinerilor social-democrati ca trebuie sa fim realisti: fara greseli societatea nu poate inainta. Prin natura politicii se fac greseli a declarat liderul PSD, adaugand ca unele decizii sunt neapreciate, chiar injurate de o parte a societatii.

Liviu Dragnea: Categoric ramane impozit zero pentru angajatii din IT, problema va fi rezolvata de Guvern

Liderul PSD Liviu Dragnea a declarat ca cei din Guvern vor veni cu mai multe propuneri pentru a rezolva problema privind impozitul din IT, astfel incat angajatii din acest domeniu sa aiba in continuare impozit zero pe venit.

ştiri din Politica

ştiri de la Hotnews

actualitate, 10:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2168 seconds )