Libnet.ro
UNICEF

13:15

Liviu Dragnea a dat n judecata conducerea Curtii Supreme pentru decizia n cazul completelor

Hotnews Hotnews,
 Liviu Dragnea a dat n judecata conducerea Curtii Supreme pentru decizia n cazul completelor

Liviu Dragnea a actionat in instanta iCCJ si Colegiul de conducere al institutiei impotriva hotararii privind constituirea completelor de judecata. Dosarul a fost inregistrat pe 5 octombrie la Sectia de contencios administrativ si fiscal a Curtii de Apel. continuă pe Hotnews

Liviu Dragnea a dat n judecataconducerea Curtii Supreme pentru decizia n cazul completelor

Liviu Dragnea a actionat in instanta iCCJ si Colegiul de conducere al institutiei impotriva hotararii privind constituirea completelor de judecata. Dosarul a fost inregistrat pe 5 octombrie la Sectia de contencios administrativ si fiscal a Curtii de Apel.

Liviu Dragnea a venit singur la votul pentru familia traditionala: De ce nu l-a insotit iubita sa, Irina Tanase(VIDEO)

Liviu Dragnea a votat, sambata, la Liceul Jean Monnet din Capitala, unde a venit fara iubita sa, Irina Tanase. intrebat de jurnalisti de ce a venit doar el la urne, liderul PSD a raspuns: Ea, fiind.

Liviu Dragnea a dat in judecata instanta suprema in cazul constituirii completelor de judecata

Liviu Dragnea a actionat in instanta iCCJ si Colegiul de conducere al institutiei impotriva hotararii privind constituirea completelor de judecata. Dosarul a fost inregistrat pe 5 octombrie la Sectia de.

Referendumul, bomboana pe coliva (politica) a PSD si a lui Liviu Dragnea

Acum este clar. Cu o prezenta la vot la ora 16 de 15,21%, adica 2,8 milioane votanti, nu se mai poate schimba ceva. Sustinerea PSD si a lui Liviu Dragnea este acum de maximum 10%, pentru ca mai mult de jumatate dintre cei care au votat la referendum sunt partizani fanatici ai familiei traditionale, oameni de dreapta, neinregistrati neaparat intr-un partid. PSD a decis declansarea unui referendum nerelevant, si acum plateste.

Liviu Dragnea reclama Curtea Suprema si Colegiul de conducere al acesteia la Curtea de Apel Bucuresti. Motivul: completul care ii judeca apelul

Liderul PSD, Liviu Dragnea, a contestat la Curtea de Apel Bucuresti decizia Colegiului de conducere al Curtii Supreme in cazul constituirii completului de 5 judecatori care judeca apelul impotriva sentintei sale de condamnare in dosarul angajarilor fictive, anunta publicatia Ziare. com.

Liviu Dragnea da in judecata Curtea Suprema si colegiul ei de conducere

Liviu Dragnea a dat in judecata Curtea Suprema si Colegiul de Conducere al iCCJ. Seful PSD este nemultumit de completul de 5 judecatori. Liderul social-democratilor contesta la Curtea de Apel Bucuresti.

Primul termen al apelului n dosarul lui Liviu Dragnea a fost amnat pentru 5 noiembrie

Magistratii instantei supreme au decis, luni, amanarea primului termen al apelului in dosarul lui Liviu Dragnea pentru data de 5 noiembrie, pentru a le da posibilitatea unora dintre inculpati, printre care si liderului PSD, sa-si angajeze avocati, anunta Mediafax.

Liviu Dragnea da in judecata Inalta Curte de Casatie si Justitie si colegiul ei de conducere

Liderul PSD, Liviu Dragnea, a contestat la Curtea de Apel Bucuresti decizia Colegiului de conducere al Inaltei Curti in cazul constituirii completului de 5 judecatori care judeca apelul impotriva sentintei sale de condamnare, scrie Ziare. com .

Tudorel Toader, dupa ce Liviu Dragnea a zis ca el il roaga si ministru asculta: Are multe semnificatii

Tudorel Toader a dat-o la intors dupa ce Liviu Dragnea a afirmat sambata ca relatia cu ministrul Justitiei se face pe modelul: Eu il rog si el asculta. Toader a afirmat ca situatia nu este la modul.

Remus Pricopie: Liviu Dragnea, politicianul fara vina. Un lider politic autentic trebuia sa-si dea demisia

Remus Pricopie, fost ministru al Educatiei, a afirmat, intr-un mesaj pe Facebook, faptul ca daca era responsabil, Liviu Dragnea si-ar fi dat demsia din functia de presedinte dupa esecul referendumului.

ştiri din Politica

ştiri de la Hotnews

actualitate, 13:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,22 seconds )