Libnet.ro
UNICEF

08:30

Liviu Dragnea a dat n judecataconducerea Curtii Supreme pentru decizia n cazul completelor

Hotnews Hotnews,
 Liviu Dragnea a dat n judecataconducerea Curtii Supreme pentru decizia n cazul completelor

Liviu Dragnea a actionat in instanta iCCJ si Colegiul de conducere al institutiei impotriva hotararii privind constituirea completelor de judecata. Dosarul a fost inregistrat pe 5 octombrie la Sectia de contencios administrativ si fiscal a Curtii de Apel. continuă pe Hotnews

Liviu Dragnea a dat n judecata conducerea Curtii Supreme pentru decizia n cazul completelor

Liviu Dragnea a actionat in instanta iCCJ si Colegiul de conducere al institutiei impotriva hotararii privind constituirea completelor de judecata. Dosarul a fost inregistrat pe 5 octombrie la Sectia de contencios administrativ si fiscal a Curtii de Apel.

Liviu Dragnea a dat in judecata instanta suprema in cazul constituirii completelor de judecata

Liviu Dragnea a actionat in instanta iCCJ si Colegiul de conducere al institutiei impotriva hotararii privind constituirea completelor de judecata. Dosarul a fost inregistrat pe 5 octombrie la Sectia de.

Liviu Dragnea reclama Curtea Suprema si Colegiul de conducere al acesteia la Curtea de Apel Bucuresti. Motivul: completul care ii judeca apelul

Liderul PSD, Liviu Dragnea, a contestat la Curtea de Apel Bucuresti decizia Colegiului de conducere al Curtii Supreme in cazul constituirii completului de 5 judecatori care judeca apelul impotriva sentintei sale de condamnare in dosarul angajarilor fictive, anunta publicatia Ziare. com.

Primul termen al apelului n dosarul lui Liviu Dragnea a fost amnat pentru 5 noiembrie

Magistratii instantei supreme au decis, luni, amanarea primului termen al apelului in dosarul lui Liviu Dragnea pentru data de 5 noiembrie, pentru a le da posibilitatea unora dintre inculpati, printre care si liderului PSD, sa-si angajeze avocati, anunta Mediafax.

Liviu Dragnea da in judecata Inalta Curte de Casatie si Justitie si colegiul ei de conducere

Liderul PSD, Liviu Dragnea, a contestat la Curtea de Apel Bucuresti decizia Colegiului de conducere al Inaltei Curti in cazul constituirii completului de 5 judecatori care judeca apelul impotriva sentintei sale de condamnare, scrie Ziare. com .

Liviu Dragnea da in judecata Curtea Suprema si colegiul ei de conducere

Liviu Dragnea a dat in judecata Curtea Suprema si Colegiul de Conducere al iCCJ. Seful PSD este nemultumit de completul de 5 judecatori. Liderul social-democratilor contesta la Curtea de Apel Bucuresti.

Tudorel Toader, dupa ce Liviu Dragnea a zis ca el il roaga si ministru asculta: Are multe semnificatii

Tudorel Toader a dat-o la intors dupa ce Liviu Dragnea a afirmat sambata ca relatia cu ministrul Justitiei se face pe modelul: Eu il rog si el asculta. Toader a afirmat ca situatia nu este la modul.

Remus Pricopie: Liviu Dragnea, politicianul fara vina. Un lider politic autentic trebuia sa-si dea demisia

Remus Pricopie, fost ministru al Educatiei, a afirmat, intr-un mesaj pe Facebook, faptul ca daca era responsabil, Liviu Dragnea si-ar fi dat demsia din functia de presedinte dupa esecul referendumului.

REFERENDUM FAMILIE 2018. Liviu Dragnea, incident la liceul Jean Monnet. Doi dintre membrii comisiei de votare

Liviu Dragnea a ajuns la sectia de votare de la liceul Jean Monnet din Capitala. Presedintele PSD a dat cu membrii comisiei de votare si a respectat procedura legala. Doi dintre membri au refuzat sa dea.

STELIAN TANASE, verdict dur pentru LIVIU DRAGNEA dupa Referendum: Nici in cele mai negre nopti nu si-a imaginat dezastrul

Esecul referendumului pentru familie este un dezastru pentru PSD si Liviu Dragnea, scrie politologul Stelian Tanase. Acesta precizeaza ca seful PSD a primit un vot de blam din partea populatiei care a rasturna.

ştiri din Politica

ştiri de la Hotnews

actualitate, 08:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2219 seconds )