Libnet.ro
UNICEF

20:00

Liviu Dragnea, la Curtea Suprema: Puteam plati un pret pentru a iesi din detentie, dar nu am vrut. Am dorit un proces echitabil. Pretul era Romania

B1 B1,
Liviu Dragnea, la Curtea Suprema: Puteam plati un pret pentru a iesi din detentie, dar nu am vrut. Am dorit un proces echitabil. Pretul era Romania

UPDATE: Judecatorii de la inalta Curte de Casatie si Justitieau ramas in pronuntare, joi, asupra cererii de contestatie depuse de Liviu Dragnea la executarea pedepsei de trei ani si jumatate din dosarul. continuă pe B1

Liviu Dragnea la Curtea Suprema: Puteam sa scap de inchisoare. Pretul era Romania

Prezent la Curtea Suprema pentru a cere pentru a treia oara sa fie eliberat, Liviu Dragnea a declarat ca este inchis pe nedrept si chiar i s-a propus un targ pentru a fi liber, dar pe care nu l-a acceptat pentru ca a vrut un proces echitabil.

Dragnea: Puteam plati un pret ca sa nu intru in inchisoare. Pretul era Romania

Fostul presedinte al PSD si al Camerei Deputatilor, Liviu Dragnea, a declarat, joi, ca el ar fi putu.

Dancila: Nu am fost niciodata instrumentul lui Liviu Dragnea, pentru ca mie nu a venit Liviu Dragnea sa-mi spuna sa fac un anumit lucru si eu l-am facut

Fostul premier Viorica Dancila afirma ca nu a fost instrumentul lui Liviu Dragnea, fiind sustinuta de toti colegii pentru a deveni prim-ministru. Nu am fost niciodata instrumentul lui Liviu Dragnea, pentru ca mie nu a venit Liviu Dragnea sa-mi spuna sa fac un anumit lucru si eu l-am facut, sustine Dancila.

Liviu Dragnea, declaratii neasteptate la iesirea de la ICCJ: Puteam sa platesc, dar nu am vrut sa fac compromisuri. Despre ce pret este vorba

Fostul lider PSD Liviu Dragnea aduce noi declaratii in procesul de contestatie la executare. Acesta sustine faptul ca este condamnat pe nedrept. Liviu Dragnea, declaratii neasteptate la iesirea de la ICCJ: Puteam sa platesc, dar nu am vrut sa fac compromisuri Noi declaratii de la fostul lider PSD din sediul instantei supreme unde este dezbatuta .

Curtea Suprema se pregateste sa sesizeze CCR pentru eliminarea pensiilor speciale ale magistratilor

Sefii instantei supreme au decis convocarea Sectiilor Unite pentru ziua de miercuri, unde urmeaza sa se voteze daca iCCJ va sesiza Curtea Constitutionala cu privire la legea prin care au fost eliminate pensiile speciale pentru magistrati.

Ce urmeaza acum pentru Liviu Dragnea

Avocatul lui Liviu Dragnea, Flavia Teodosiu, a anuntat ce urmeaza pentru fostul lider al PSD, dupa ce decizia magistratilor privind contestatia la executare.

Iubita lui Liviu Dragnea, mutare de ultima ora! Irina Tanase cere explicatii de la Penitenciarul Rahova

Iubita lui Liviu Dragnea, Irina Tanase, a notificat Penitenciarul Rahova pe care il acuza ca a divulgat informatii si date personale ale acesteia, dupa ce presa a scris ca aceastas-a facut mediator pentru a-l putea vizita mai des peLiviu Dragneain inchisoare.

Irina Tanase, mediator pentru Liviu Dragnea. Noul job ii deschide usile penitenciarului ori de cate ori doreste

Irina Tanase s-a facut mediator pentru a-l putea vizita mai des pe Liviu Dragnea in inchisoare.

Irina Tanase s-a facut mediator autorizat ca sa il poata vizita mai des pe Liviu Dragnea in inchisoare

Irina Tanase s-a facut mediator pentru a-l putea vizita mai des pe Liviu Dragnea in inchisoare. Din cele patru vizite efectuate in ultimele doua saptamani, doar una a fost in calitate de iubita, celelalte trei fiind in calitate de mediator autorizat.

Liviu Dragnea face o noua incercare de a scapa de inchisoare: Fostul lider PSD a depus inca doua cereri de eliberare

UPDATE: Judecatorii de la Tribunalul Bucuresti au respins solicitarea de recuzare a judecatorului care analizeaza contestatia depusa de Liviu Dragnea, informeaza Stiripesurse. ro. Liviu Dragnea.

ştiri de la B1

actualitate, 20:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1954 seconds )