Libnet.ro
UNICEF

00:07

Surse: Liviu Dragnea, ar putea participa la sedinta CEx al PSD

Antena3 Antena3,
Surse: Liviu Dragnea, ar putea participa la sedinta CEx al PSD

Liviu Dragnea, presedintele social democratilor, ar puteaparticipa la sedinta Comitetului Executiv al PSD, ce va avea loc luni, incepand cu ora 12. 30, potrivit surselor. Sedinta de astazi, ar. continuă pe Antena3

Liviu Dragnea, asteptat la sedinta CEx de luni

Secretarul general al PSD, Codrin Stefanescu, a afirmat ca Liviu Dragnea in pofida durerilor atroce, va participa la sedinta de luni a Comitetului Executiv National al partidului. Codrin Stefanescu a.

Liviu Dragnea participa la sedinta CEx al PSD. Prima aparitie publica dupa externare - FOTO

Liviu Dragnea, presedintele social democratilor, participala sedinta Comitetului Executiv al PSD, ce va avea loc luni, incepand cu ora 12. Sedinta de astazi, este si prima iesire publica a.

Liviu Dragnea anunta lista PSD pentru europarlamentare - Rovana Plumb, prima pe lista

Presedintele PSD Liviu Dragnea a anuntat luni lista PSD pentru europarlamentare, Rovana Plumb, Carmen Avram, Claudiu Manda, Chris Terhes, fiind pe primele locuri. Listele vor fi depuse maine la Biroul Electoral Ceentral.

Liviu Dragnea, din nou in spital

Liderul PSD Liviu Dragnea a fost internat din nou in spital, ieri seara, a anuntat, astazi, la Brasov, secretarul general al partidului Codrin Stefanescu.

LA SEDINTA CONDUCERII PSD IN CARE SE VALIDEAZA LISTA DE CANDIDATI PENTRU EUROPARLAMENTARE: Liviu Dragnea a venit sustinut de Codrin Stefanescu

Presedintele PSD Liviu Dragnea a venit sustinut de Codrin Stefanescu, astazi, la sedinta PSD in care se valideaza lista de candidati pentru alegerile europarlamentare.

FOTO Liviu Dragnea a venit sustinut de Codrin Stefanescu la sedinta conducerii PSD in care se valideaza lista de candidati pentru alegerile europarlamentare

Presedintele PSD Liviu Dragnea a venit sustinut de Codrin Stefanescu luni la sedinta PSD in care se valideaza lista de candidati pentru alegerile europarlamentare. Aceasta este prima aparitie publica a sa dupa problemele pe care le-a avut cu coloana si pentru care a fost spitalizat.

Tudorel Toader a pregatit Ordonanta de Urgenta care le va permite celor condamnati inainte de noiembrie 2018 la completurile de 5 de la instanta suprema sa depuna contestatie in anulare / Liviu Dragnea, printre beneficiari

Ministerul Justitiei a pregatit Ordonanta de Urgenta ceruta insistent lui Tudorel Toader de catre liderii PSD - cea care le va permite celor condamnati care au sentinte definitive pronuntate de completurile de 5 constituite la instanta suprema incepand cu 2014 sa depuna contestatie in anulare chiar daca au iesit din termenul legal de 30 de zile. Unul dintre beneficiarii actului normativ ar fi liderul PSD, Liviu Dragnea, care ar putea scapa de condamnarea definitiva din procesul Referendumului. in baza acestei ordonante, procesul ar putea fi reluat la instanta suprema, in faza de apel.

Recomandarile medicului pentru Liviu Dragnea ca sa amane operatia. Sa renunte la amor de dragul PSD

Liviu Dragnea a vorbit, luni, despre recomandarile pe care i le-a facut medicul ca sa amane operatia de hernie. Printre altele, i s-a spus sa faca sex cat mai putin. Liderul PSD a precizat si motivul pentru care s-a internat intr-un spital privat si nu in unul de stat. Presedintele Camerei Deputatilor a spus ca [] .

Liviu Dragnea, primul interviu dupa spitalizare

Liviu Dragnea, presedintele PSD, a prezentat luni seara, la Antena 3, lista partidului pentru alegerile europarlamentare. Lista candidatilor PSD la europarlamentarele din luna mai, care a fost validata in.

LIVIU DRAGNEA Subiectul mutarii Ambasadei Romaniei de la Tel Aviv la Ierusalim trebuie abordat in CSAT

Subiectul mutarii Ambasadei Romaniei de la Tel Aviv la Ierusalim trebuie discutat in Consiliul Suprem de Aparare a Tarii CSAT), a declarat, luni, liderul PSD, Liviu Dragnea, presedinte al Camerei Deputatilor.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2211 seconds )