Libnet.ro
UNICEF

09:00

Razboiul declaratiilor. Klaus Iohannis, conferinta la ora 17.00 pe tema Justitiei. Dragnea iese la ora 18.00. Seful statului ar putea anunta referendumul

Adevărul Adevărul,
Razboiul declaratiilor. Klaus Iohannis, conferinta la ora 17.00 pe tema Justitiei. Dragnea iese la ora 18.00. Seful statului ar putea anunta referendumul

Presedintele Klaus Iohannis va sustine o declaratie de presa la ora 17. O ora mai tarziu, si liderul PSD Liviu Dragnea va iesi in fata jurnalistilor. Potrivit unor surse politice, presedintele va critica din nou PSD pe tema Justitiei. Seful statului ar putea anunta convocarea referendumului in data de 26 mai . Ramai pe adevarul. ro pentru a urmari declaratiile. continuă pe Adevărul

Iohannis: E cert. Voi convoca referendum pe 26 mai. Golaneala guvernului PSD a depasit orice limita. De ce va e frica, domnilor PSD-isti? Orice OUG e ilegitima

Presedintele Klaus Iohannis a anuntat ca va declansa referendumul pe Justitie concomitent cu alegerile europarlamentare, in data de 26 mai. Este ilegitima emiterea unei ordonante de urgenta pe tema Justitiei inainte ca vointa poporului sa fie exprimata la referendum, a avertizat seful statului, in contextul in care Guvernul Dancila se pregateste sa modifice legislatia penala prin OUG.

Din aproape-n aproape. Klaus Iohannis se consulta azi cu societatea civila pe tema referendumului pentru justitie

Presedintele Klaus Iohannis se va consulta, marti, 26 martie, la Palatul Cotroceni, cu reprezentanti ai societatii civile pe tema referendumului pentru justitie. Potrivit agendei sefului statului, consultarile vor avea loc la ora 15.

PE TEMA REFERENDUMULUI PE JUSTITIE: Klaus Iohannis a convocat reprezentantii magistratilor la consultari

Presedintele Klaus Iohannis a convocat, pentru miercuri, ora 17. 00, reprezentantii magistratilor la consultari pe tema referendumului pe justitie.

Klaus Iohannis a convocat reprezentantii magistratilor la consultari pe tema referendumului pe justitie

Presedintele Klaus Iohannis a convocat, pentru miercuri, ora 17. 00, reprezentantii magistratilor la consultari pe tema referendumului pe justitie.

Surse: Klaus Iohannis s-a intalnit cu Ludovic Orban la Cotroceni. Tema discutiei: pericolul ca referendumul pe Justitie sa nu intruneasa cvorumul

Presedintele Klaus Iohannis si liderul PNL, Ludovic Orban, au discutat miercuri, la Cotroceni, despre referendumul pe Justitie, sustin surse politice pentru Adevarul. Concret, cei doi lideri au vorbit despre pericolul ca referendumul sa nu intruneasca cvorumul de prezenta.

Sorin Rosca Stanescu, despre adevaratele mize ale referendumului. Ce urmareste Klaus Iohannis

Aparent, Klaus Iohannis face acest referendum in dubla incercare de a consolida blocul anti-PSD si, declansand o emotie colectiva pe tema Justitiei, sa ridice procentul de prezenta la vot, scrie jurnalistul So.

Klaus Iohannis, declaratii de presa la Palatul Cotroceni

Presedintele Romaniei, Klaus Iohannis, va sustine joi, 28 martie a. c. , ora 17:00, o declaratie de presa, la Palatul Cotroceni.

Klaus Iohannis a facut anuntul oficial: Va fi referendum pe 26 mai. PSD continua asaltul impotriva Justitiei

Presedintele Romaniei, Klaus Iohannis, a declarat la Palatul Cotroceni ca va convoca referendumul pe Justitie pe 26 mai. Klaus Iohannis sustine ca PSD continua asaltul impotriva Justitiei si fac abuz in ceea.

Klaus Iohannis convoaca referendum pe 26 mai. Golaneala PSD a depasit orice limita

Presedintele Klaus Iohannis a anuntat, joi, ca va convoca referendum pentru Justitie pe data de 26 mai. Seful statului a trimis sageti la adresa PSD, ai caror lideri s-ar folosi de Ordonantele de urgenta pentru a scapa de problemele cu legea. Este cert, voi convovca referendum pe 26 mai pentru ca asa nu se mai [] .

KLAUS IOHANNIS: Premierul Dancila a reusit sa puna pe butuci si relatia cu lumea araba

Presedintele Klaus Iohannis a afirmat, astazi, ca premierul Viorica Dancila a reusit sa puna pe butuci relatia cu lumea araba, aratand ca Regele Abdullah al II-lea al Iordaniei s-a simtit jignit de declaratiile acesteia si, de aceea, si-a anulat vizita pe care urma sa o efectueze in Romania.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 09:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2433 seconds )