Libnet.ro
UNICEF

13:30

Liviu Dragnea, deranjat de discursul lui Timmermans: Eu cred ca ar trebui sa se puna capat MCV/ Sa nu adoptam pozitia ghiocelului

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Liviu Dragnea, deranjat de discursul lui Timmermans: Eu cred ca ar trebui sa se puna capat MCV/ Sa nu adoptam pozitia ghiocelului

Liderul PSD, Liviu Dragnea, s-a aratat extrem de dezamagit de pozitiile adoptate, luni seara, in comisia LIBE de prim-vicepresedintele CE, Frans Timmermans, si de ceilalti oficiali europeni prezenti la dezbatere, unde singurul puns pe. continuă pe Wall-Street Ro

Liviu Dragnea, dupa ce Timmermans a amenintat Romania pentru nerespectarea statului de drept:Sunt extrem de dezamagit de aceasta atitudine

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, s-a declarat dezamagit de amenitarea prim-vicepresedintelui Comisiei Europene, Frans Timmermans, privind chemarea in instanta pentru nerespectarea statului de drept si a.

Liviu Dragnea, mesaj pentru Timmermans: Nu am de gand sa adopt pozitia ghiocelului

Presedintele Camerei Deputatilor, Liviu Dragnea Trebuie sa recunosc ca sunt destul de dezamagit de aceasta atitudine pentru ca nu mi-am imaginat niciodata ca o tara intrata in Uniunea Europeana va fi.

LIVIU DRAGNEA, declaratie INCENDIARA: Educatia mea de copil crescut la tara ma obliga sa votez la DA la referendum

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a dezvaluit ca se va prezenta la urne cu ocazia referendumului pentru redefinirea familiei si ca va vota da. PSD face o serie de actiuni, o informare a populatiei.

PROBLEME mari pentru LIVIU DRAGNEA! Marea LOVITURA vine de la Tariceanu: Si-a tradat absolut toti partenerii politici

Daniel Constantin sustine, intr-o postare pe Facebook, referitor la relatia dintre liderii celor doua partide de la Putere, ca marea tradare pentru Liviu Dragnea va veni de la Calin Popescu Tariceanu. Se.

Asta da LOVITURA! Se anunta SFARSITUL pentru LIVIU DRAGNEA: A inceput numaratoarea INVERSA

Pentru Liviu Dragnea a inceput numaratoarea inversa, iar miza cea mare a liderului PSD este sa isi aranjeze un complet cat mai prietenos la ICCJ, iar pentru asta nu se da in laturi de la nimic, este de.

Paul Stanescu: M-a sunat la telefon Liviu Dragnea si nu i-am raspuns, ca sa vada si el cum e sa nu raspunzi la telefon

Vicepremierul Paul Stanescu a declarat marti ca nu isi va depune demisia pana la urmatorul Comitet Executiv National al PSD, iar semnatarii scrisorii prin care era contestat Liviu Dragnea raman in partid,.

LIVE TEXT Dezbateri aprinse n Camera Deputatilor pe legea offshore: Opozitia acuza ca soarta legii este decisa de un singur om, Liviu Dragnea. Deputatii au primit amendamentele cu putin timp nainte de a fi discutate

Comisiile pentru industrii, pentru buget si cea pentru administratie de la Camera Deputatilor s-au reunit marti pentru dezbaterea Legii offshore. inca de la inceputul sedintei, deputatii din opozitie a acuzat PSD ca dezbaterile nu au loc intr-o maniera corecta si transparenta, mai ales in conditiile in care amendamente importante au ajuns in comisii cu foarte putin timp inainte de a fi discutate. Deputatii de la USR si PNL mai acuza ca soarta legii este decisa de un singur om: Liviu Dragnea. UPDATE ALDE lipseste de la dezbateri. PSD isi asigura majoritatea cu UDMR/ Dupa doua ore de dezbateri au venit si parlamentari ALDE.

LIVE TEXT Dezbateri aprinse n Camera Deputatilor pe legea offshore: Opozitia acuza ca soarta legii este decisa de un singur om, Liviu Dragnea/ Varujan Vosganian (ALDE) critica dur modul n care se discuta legea: ALDE nu participa la aceasta dezbatere care

Comisiile pentru industrii, pentru buget si cea pentru administratie de la Camera Deputatilor s-au reunit marti pentru dezbaterea Legii offshore. inca de la inceputul sedintei, deputatii din opozitie a acuzat PSD ca dezbaterile nu au loc intr-o maniera corecta si transparenta, mai ales in conditiile in care amendamente importante au ajuns in comisii cu foarte putin timp inainte de a fi discutate. Deputatii de la USR si PNL mai acuza ca soarta legii este decisa de un singur om: Liviu Dragnea. 30 Varujan Vosganian a parasit sala/ Discutiile continua fara cei de la ALDEUPDATE 16. 20 Discutii contradictorii intre Varujan Vosganian ALDE) si Iulian Iancu PSD). Varujan Vosganian ALDE) critica foarte dur modul in care se poarta aceste dezbateri, spune ca va cere in plen retrimiterea legii in comisiiUPDATE 16. 15 Iulian Iancu decide continuarea dezbaterilor pe articole, chiar daca este incalcat regulamentul/ USR spune ca va contesta la Curtea ConstitutionalaUPDATE 16. 00 Deputatii PNL parasesc sala invocand regulamentul care ar interzice desfasurarea dezbaterilor in comisii in paralel cu cele din plen, care se intruneste la ora 16. 00, fara o aprobare din partea Biroului Permanent. Aceasta aprobare, spun deputatii opozitiei, nu exista. 00 DE lipseste de la dezbateri. PSD isi asigura majoritatea cu UDMR/ Dupa doua ore de dezbateri au venit si parlamentari ALDE.

Curtea Suprema a decis redeschiderea unui alt dosar care il vizeaza pe Liviu Dragnea

Curtea Suprema a decis, luni,redeschiderea urmaririi penale intr-un dosar care il vizeaza pe presedintele PSD, Liviu Dragnea. Ancheta va fi derulata in rem fata de fapte - n. r. ) pentru abuz in serviciu contra intereselor publice. Decizia instantei este definitiva.

Curtea Suprema a decis redeschiderea unui dosar care il vizeaza pe Liviu Dragnea

Curtea Suprema a decis, luni,redeschiderea urmaririi penale intr-un dosar care il vizeaza pe presedintele PSD, Liviu Dragnea. Ancheta va fi derulata in rem fata de fapte - n. r. ) pentru abuz in serviciu contra intereselor publice. Decizia instantei este definitiva.

actualitate, 13:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2313 seconds )