Libnet.ro
UNICEF

15:45

Liviu Dragnea, despre achizitia operei Cumintenia Pamantului: Nu cred in astfel de demersuri. Ajungem in situatia in care nu se strang toti banii. Ce se intampla cu banii?

B1 B1,
Liviu Dragnea, despre achizitia operei Cumintenia Pamantului: Nu cred in astfel de demersuri. Ajungem in situatia in care nu se strang toti banii. Ce se intampla cu banii?

Liviu Dragnea, presedintele PSD, a declarat ca nu a donat bani pentru achizitia operei lui Constantin Brancusi si nici nu are de gand sa faca acest lucru, Dragnea considerand acest demers drept. continuă pe B1

Liviu Dragnea, despre inlocuirea lui Valeriu Zgonea de la conducerea Camerei Deputatilor: Sunt foarte suparat. I-am transmis lui Florin Paslaru ca daca si acum se vor impiedica de proceduri, nu mai poate ramane lider de grup

Liviu Dragnea a declarat marti ca in sedinta Comitetului Executiv al PSD s-a discutat despre un posibil inlocuitor la lui Valeriu Zgonea la conduecrea Camerei Deputatilor. Dragnea a precizat ca o dec.

Liviu Dragnea, despre Klaus Iohannis: Pentru mine este o mare dezamagire, nu a inteles, nu a fost in stare

Liviu Dragnea, presedintele PSD, a declarat ca presedintele Iohannis reprezinta o dezamagire pentru el din cauza ca acesta a avut sansa sa patroneze realizarea unui proiect de tara serios si nu a dorit acest.

Liviu Dragnea, despre presedintele Klaus Iohannis: Pentru mine este o mare dezamagire

Presedintele PSD Liviu Dragnea considera ca seful statului Klaus Iohannis este o mare dezamagire dupa ce a avut sansa sa patroneze un proiect de tara sustinut de toate partidele si nu a.

Dragnea, despre lipsa apei calde in Bucuresti: Nu cred in coincidente. Posibil sa fie si un fel de represalii din partea Guvernului pentru faptul ca Gabriela Firea a castigat Capitala

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a afirmat joi ca nu crede in coincidente in ceea ce priveste situatia creata de lipsa apei calde in mai multe sectoare ale Capitalei, afirmand ca este posibil ca Guvernul sa fie creat aceasta situatie ca represalii fata de victoria PSD in alegeri.

Dragnea, despre Cumintenia Pamantului: A fost o actiune strict populista. Nu am donat. Daca as fi in Guvern, gaseam sumele necesare si il achizitionam

Presedintele PSD Liviu Dragnea a aratat ca nu a donat pentru Cumintenia Pamantului pentru ca este de parere ca este o actiune strict populista, Guvernul avand posibilitatea sa achizitioneze opera lui Brancusi.

Cumintenia Pamantului a ajuns la Muzeul BNR. Anuntul facut de Guvern

Guvernul Romaniei si Ministerul Culturii anunta transferul operei lui Constantin Brancusi Cumintenia pamantului la Muzeul Bancii Nationale a Romaniei pentru a fi mai.

Cumintenia Pamantului va fi expusa la Muzeul BNR. Publicul are acces gratuit

Guvernul Romaniei si Ministerul Culturii anunta transferul operei lui Constantin Brancusi, Cumintenia pamantului, la Muzeul Bancii Nationale a Romaniei.

Cumintenia pamantului a fost mutata la un alt muzeu. Afla unde poate fi admirata

Opera lui Constantin Brancusi, Cumintenia pamantului, a fost transferata in cursul zilei de astazi de la Muzeul Cotroceni la Muzeul Bancii Nationale a Romaniei. Decizia a fost luata de Ministerul Culturii si Guvernul Romaniei, impreuna cu proprietarii operei de arta, pentru a face celebra sculptura mai accesibila publicului larg.

Muzeul Cotroceni: Cumintenia Pamantului se intoarce la proprietarii de drept

Muzeul National Cotroceni a predat vineri sculptura lui Constantin Brancusi, Cumintenia Pamantului', proprietarilor de drept, ca urmare a incetarii contractului de comodat, se.

Muzeul National Cotroceni a predat sculptura Cumintenia Pamantului proprietarilor

Sculptura lui Constantin Brancusi Cumintenia Pamantului a fost, vineri, predata proprietarilor de drept, ca urmare a incetarii contractului de comodat intre acestia si Muzeul.

ştiri de la B1

actualitate, 15:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2201 seconds )