Libnet.ro
UNICEF

01:05

Liviu Dragnea, despre atacul cibernetic: Poate hackerii astia sunt romani buni si au vrut sa traga un semnal de alarma

Adevărul Adevărul,
Liviu Dragnea, despre atacul cibernetic: Poate hackerii astia sunt romani buni si au vrut sa traga un semnal de alarma

Prezent sambata la Bistrita, presedintele PSD si al Camerei Deputatilor Liviu Dragnea a vorbit despre atacurile cibernetice inregistrate vineri, sustinand ca poate hackerii sunt romani si au vrut sa traga un semnal de alarma ca sistemele de protectie ale institutiilor sunt degeaba. continuă pe Adevărul

Liviu Dragnea, despre plafonarea indemnizatiilor pentru mame: Lia Olguta a primit o mustrare verbala / Asa cum a fost prezentata pana acum, nu pot fi de acord

Liviu Dragnea a criticat modul in care a fost prezentat proiectul privind plafonarea indemnizatiilor pentru mame, pentru care Lia Olguta Vasilescu a si fost mustrata verbal in cadrul conducerii PSD, miercuri, si a cerut Guvernului sa explice motivele care stau la baza acestei propuneri deoarece in forma actuala partidul nu o poate sustine.

Liviu Dragnea, despre legea gratierii: Trebuie sa ne gandim serios daca este oportuna

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat miercuri, la finalul sedintei Comitetului Executiv National, ca social-democratii trebuie sa se gandeasca serios daca Legea gratierii mai este.

Liviu Dragnea, la Congresul UDMR: Poate reusim sa va convingem sa votati candidatul PSD la prezidentialele din 2019

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat, in cadrul Congresului UDMR care se desfasoara sambata la Zalau, ca isi doreste o colaborare mai stransa cu Uniunea si spera ca la alegerile prezidentiale din 2019, alegatorii maghiari sa voteze, in premiera, candidatul propus de catre PSD.

Liviu Dragnea: Poate hackerii sunt romani buni si au zis sa traga un semnal de alarma

Presedintele PSD si al Camerei Deputatilor, Liviu Dragnea, a declarat sambata ca poate hackerii sunt romani buni si au zis sa traga un semnal de alarma.

Liviu Dragnea: Poate hackerii sunt niste romani buni si au zis sa traga un semnal de alarma

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a criticat sambata, intr-o conferinta de presa la Bistrita, modul in care au fost realizate unele programe informatice pentru institutiile publice, in contextul atacurilor cibernetice care au avut loc, si i-a cerut vicepremierului Sevil Shhaideh sa verifice aceste aspecte, scrie Agerpres.

Dragnea, afirmatie socanta: Poate hackerii sunt niste romani buni si au zis sa traga un semnal de alarma

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a criticat sambata, intr-o conferinta de presa la Bistrita, modul in care au fost realizate unele programe informatice pentru institutiile publice, in.

Microsoft, decizie radicala dupa atacul cibernetic la nivel mondial

Atacul cibernetic la nivel mondial in scopul extorcarii a determinat Microsoft sa anunte o masura neobisnuita si sa puna la dispozitie - in mod gratuit - solutii in domeniul securitatii pe.

Microsoft isi schimba politica si ofera gratuit solutii de securitate dupa atacul cibernetic la nivel mondial

Atacul cibernetic la nivel mondial in scopul extorcarii a determinat Microsoft sa anunte o masura neobisnuita si sa puna la dispozitie - in mod gratuit - solutii in domeniul securitatii pentru versiuni mai vechi ale sistemului Windows, relateaza The Associated Press, citat de news. ro.

Microsoft isi schimba politica si ofera gratuit solutii de securitate dupa atacul cibernetic la nivel mondial

Atacul cibernetic la nivel mondial in scopul extorcarii a determinat Microsoft sa anunte o masura neobisnuita si sa puna la dispozitie - in mod gratuit - solutii in domeniul securitatii pentru vesiuni mai vechi ale sistemului Windows, relateaza News. ro citand Associated Press.

Ministerul de interne rus anunta ca 1.000 dintre computerele sale au fost afectate de atacul cibernetic de vineri

Ministerele de interne si pentru situatii de urgente din Rusia au anuntat ca au fost vizate de mega-atacul cibernetic de vineri, situatie cu care s-a confruntat si cea mai mare banca a tarii, Sberbank, potrivit Reuters.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2383 seconds )