Libnet.ro
UNICEF

01:05

Liviu Dragnea: Poate hackerii sunt niste romani buni si au zis sa traga un semnal de alarma

Hotnews Hotnews,
 Liviu Dragnea: Poate hackerii sunt niste romani buni si au zis sa traga un semnal de alarma

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a criticat sambata, intr-o conferinta de presa la Bistrita, modul in care au fost realizate unele programe informatice pentru institutiile publice, in contextul atacurilor cibernetice care au avut loc, si i-a cerut vicepremierului Sevil Shhaideh sa verifice aceste aspecte, scrie Agerpres. continuă pe Hotnews

Dragnea, afirmatie socanta: Poate hackerii sunt niste romani buni si au zis sa traga un semnal de alarma

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a criticat sambata, intr-o conferinta de presa la Bistrita, modul in care au fost realizate unele programe informatice pentru institutiile publice, in.

Liviu Dragnea: Poate hackerii sunt romani buni si au zis sa traga un semnal de alarma

Presedintele PSD si al Camerei Deputatilor, Liviu Dragnea, a declarat sambata ca poate hackerii sunt romani buni si au zis sa traga un semnal de alarma.

Liviu Dragnea, despre atacul cibernetic: Poate hackerii astia sunt romani buni si au vrut sa traga un semnal de alarma

Prezent sambata la Bistrita, presedintele PSD si al Camerei Deputatilor Liviu Dragnea a vorbit despre atacurile cibernetice inregistrate vineri, sustinand ca poate hackerii sunt romani si au vrut sa traga un semnal de alarma ca sistemele de protectie ale institutiilor sunt degeaba.

Liviu Dragnea: Rosiile cultivate in cadrul programului de sprijin pentru tomate sunt curate suta la suta. Ministrul Agriculturii: in aceasta perioada, au fost scoase pe piata 216 tone

Seful PSD, Liviu Dragnea, a precizat, vineri, ca rosiile cultivate in cadrul Programului de sprijin pentru tomate nu contin pesticide sau alte produse chimice. La randul sau, ministrul Agriculturii, Petre Daea, a anuntat ca, in aceasta perioada, producatorii romani au scos pe piata 216 tone de tomate, iar inainte de ajunge in piata au fost prelevate probe de la rosii si au fost analizate.

Liviu Dragnea, la Congresul UDMR: Poate reusim sa va convingem sa votati candidatul PSD la prezidentialele din 2019

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat, in cadrul Congresului UDMR care se desfasoara sambata la Zalau, ca isi doreste o colaborare mai stransa cu Uniunea si spera ca la alegerile prezidentiale din 2019, alegatorii maghiari sa voteze, in premiera, candidatul propus de catre PSD.

Liviu Dragnea, despre plafonarea indemnizatiilor pentru mame: Lia Olguta a primit o mustrare verbala / Asa cum a fost prezentata pana acum, nu pot fi de acord

Liviu Dragnea a criticat modul in care a fost prezentat proiectul privind plafonarea indemnizatiilor pentru mame, pentru care Lia Olguta Vasilescu a si fost mustrata verbal in cadrul conducerii PSD, miercuri, si a cerut Guvernului sa explice motivele care stau la baza acestei propuneri deoarece in forma actuala partidul nu o poate sustine.

Liviu Dragnea si Sevil Shhaideh vor asista la doborarea a doua recorduri mondiale in Bistrita-Nasaud

Presedintele Camerei Deputatilor, Liviu Dragnea, si ministrul Dezvoltarii Regionale, Administratiei Publice si Fondurilor Europene, Sevil Shhaideh, sunt prezenti weekendul acesta la Bistrita. Cei doi vor semna un contract de finantare pentru drumul care duce la proaspata statiune Colibita si vor lua parte, duminica, la doborarea a doua recorduri mondiale.

Liviu Dragnea: Serban Nicolae nu a fost sanctionat, sper ca nu va parasi partidul. Sunt multi care critica PSD

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat vineri, in cursul unei deplasari in judetul Ialomita, ca senatorul social-democrat Serban Nicolae nu a fost sanctionat, motiv pentru care spera ca acesta nu va parasi partidul.

Liviu Dragnea: S-a comunicat prost in problema indemnizatiilor. Olguta Vasilescu a primit o mustrare verbala

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat miercuri, dupa CEx-ul partidului, ca nu este de acord cu plafonarea indemnizatiilor pentru mame, dar formatiunea a comunicat prost. Nu sunt de.

Cum si-a schimbat radical Liviu Dragnea pozitia fata de gratiere: in ianuarie o cerea imperativ, azi o respinge

Liviu Dragnea a fost astazi protagonistul unei repozitionari complete fata de gratierea condamnatilor, anuntand ca gratierea nu e in programul de guvernare si ca ia in calcul renuntarea la proiect. Dar ce spunea Liviu Dragnea in ianuarie? Daca in cateva luni Romania nu initiaza un pachet de masuri printre care si legea gratierii, de aceasta amenda de la CEDO - n. red. ) nu scapam. La acel moment, proiectul initial al gratierii, pregatit de Florin Iordache, il ajuta direct pe Dragnea sa scape de condamnare.

ştiri din Politica

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2284 seconds )