Libnet.ro
UNICEF

10:00

Liviu Dragnea, la Congresul UDMR: Poate reusim sa va convingem sa votati candidatul PSD la prezidentialele din 2019

Adevărul Adevărul,
Liviu Dragnea, la Congresul UDMR: Poate reusim sa va convingem sa votati candidatul PSD la prezidentialele din 2019

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat, in cadrul Congresului UDMR care se desfasoara sambata la Zalau, ca isi doreste o colaborare mai stransa cu Uniunea si spera ca la alegerile prezidentiale din 2019, alegatorii maghiari sa voteze, in premiera, candidatul propus de catre PSD. continuă pe Adevărul

Dragnea, la Congresul UDMR:Va invit ca, la 100 de ani de la crearea statului roman modern, sa lucram impreuna pentru proiectul urmatorilor 100 de ani

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a adresat UDMR invitatia ca, la 100 de ani de la crearea statului roman modern, cele doua formatiuni politice sa lucreze impreuna pentru proiectul urmatorilor 100 de ani, transmite Agerpres.

Liviu Dragnea, la congresul UDMR: Sa ne gandim sa facem pasul urmator. Va invit sa lucram impreuna

Presedintele PSD, Liviu Dragnea l-a invitat sambata pe presedintele formatiunii UDMR, Kelemen Hunor sa adopte o colaborare mai stransa cu social democratiI. Declaratia a fost facuta de liderul s.

Dragnea, la Congresul UDMR: Va invit sa lucram impreuna pentru proiectul urmatorilor 100 de ani

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a adresat UDMR invitatia ca, la 100 de ani de la crearea statului roman modern, cele doua formatiuni politice sa lucreze impreuna pentru proiectul urmatorilor 100 de ani.

Liviu Dragnea, alaturi de liderii de la Budapesta, la Congresul UDMR

La Congresul UDMR care are loc sambata la Zalau, Liviu Dragnea face declaratii. Stire in curs de actualizare.

Mesajul lui Klaus Iohannis pentru Congresul UDMR: Mi-as dori sa relansati cursa pentru cine propune pentru functii publice oameni cat mai integri

Presedintele Klaus Iohannis a adresat participantilor la Congresul UDMR un mesaj in care afirma ca apreciaza dorinta Uniunii de a deveni cea mai moderna organzatie politica din Romania si spera ca acest lucru sa relanseze competitia intre partide petru cine serveste mai bine interesul cetatenilor. Presedintele saluta decizia UDMR de a decide prin intermediul unui Congres directia politica pentru anii viitori.

Liviu Dragnea: Poate hackerii sunt romani buni si au zis sa traga un semnal de alarma

Presedintele PSD si al Camerei Deputatilor, Liviu Dragnea, a declarat sambata ca poate hackerii sunt romani buni si au zis sa traga un semnal de alarma.

Liviu Dragnea, despre atacul cibernetic: Poate hackerii astia sunt romani buni si au vrut sa traga un semnal de alarma

Prezent sambata la Bistrita, presedintele PSD si al Camerei Deputatilor Liviu Dragnea a vorbit despre atacurile cibernetice inregistrate vineri, sustinand ca poate hackerii sunt romani si au vrut sa traga un semnal de alarma ca sistemele de protectie ale institutiilor sunt degeaba.

Liviu Dragnea: Poate hackerii sunt niste romani buni si au zis sa traga un semnal de alarma

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a criticat sambata, intr-o conferinta de presa la Bistrita, modul in care au fost realizate unele programe informatice pentru institutiile publice, in contextul atacurilor cibernetice care au avut loc, si i-a cerut vicepremierului Sevil Shhaideh sa verifice aceste aspecte, scrie Agerpres.

Liviu Dragnea, despre plafonarea indemnizatiilor pentru mame: Lia Olguta a primit o mustrare verbala / Asa cum a fost prezentata pana acum, nu pot fi de acord

Liviu Dragnea a criticat modul in care a fost prezentat proiectul privind plafonarea indemnizatiilor pentru mame, pentru care Lia Olguta Vasilescu a si fost mustrata verbal in cadrul conducerii PSD, miercuri, si a cerut Guvernului sa explice motivele care stau la baza acestei propuneri deoarece in forma actuala partidul nu o poate sustine.

Dragnea, afirmatie socanta: Poate hackerii sunt niste romani buni si au zis sa traga un semnal de alarma

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a criticat sambata, intr-o conferinta de presa la Bistrita, modul in care au fost realizate unele programe informatice pentru institutiile publice, in.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 10:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2051 seconds )