Libnet.ro
UNICEF

17:15

Liviu Dragnea, despre audierea in Comisia de ancheta a SRI: O sa aflati de la mine lucruri la care nici nu v-ati gandit

B1 B1,
Liviu Dragnea, despre audierea in Comisia de ancheta a SRI: O sa aflati de la mine lucruri la care nici nu v-ati gandit

Seful PSD Liviu Dragnea a declarat luni ca se va prezenta la audierile din Comisia de ancheta a activitatii SRI, precizand ca nu a participat niciodata la vreo onomastica a lui Maior sau Coldea. Ce. continuă pe B1

CExN decisv la PSD. Alegeri pentru toate functiile, mai putin cea a lui Liviu Dragnea. Ce spune Liviu Dragnea despre ministrul Toader

In cadrul congresului PSD din data de 10 martie, social-democratii vor vota pentru functiile de presedinte executiv, secretar general si vicepresedinte, a anuntat liderul PSD LIviu Dragnea, dupa sedinta CEx, scrie Digi24 . Later edit: Dragnea isi.

Codrin Stefanescu, mesaj pentru Liviu Dragnea: Trebuie sa explice prezenta sa la chermezele SRI

Secretarul general adjunct al PSD, Codrin Stefanescu, sustine ca Liviu Dragnea trebuie sa dea explicatii in interiorul PSD si votantilor PSD despre participarea la chermezele SRI. Daca planeaza suspiciun.

Codrin Stefanescu: Astept ca Liviu Dragnea, camaradul meu, sa spuna mai multe lucruri la comisia de control SRI, unde a si spus ca va fi audiat

Secretarul general adjunct al PSD, Codrin Stefanescu, a declarat la Realitatea TV ca asteapta ca presedintele PSD, Liviu Dragnea, sa dea explicatii la Comisia de control al SRI cu privire la evenimentele organizate de Serviciu la care a participat.

S-a TERMINAT! Liviu DRAGNEA, somat sa dea EXPLICATII despre prezenta la CHERMEZELE SRI! Va lamuri foarte multe

Liviu Dragnea trebuie sa dea explicatii publice in legatura cu suspiciunile legate de prezenta acestuia la petrecerile SRI, este parerea secretarului general-adjunct al PSD, Codrin Stefanescu. Daca.

UPDATE Petrecerile SRI, motiv de controverse intre Codrin Stefanescu si Liviu Dragnea. Liderul PSD: Cred ca poata sa ceara explicatii de la camaradul sau Gabriel Oprea

Presedintele PSD Liviu Dragnea a raspuns luni afirmatiei facute de secretarul general adjunct al PSD, Codrin Stefanescu, cel care a spus duminica seara ca asteapta explicatii de la camaradul sau Dragnea cu privire la participarea sa la chermezele SRI, afirmand ca Stefanescu ar trebui sa ceara explicatii de la camaradul sau Gabriel Oprea.

Codrin Stefanescu: Astept ca Liviu Dragnea, camaradul meu, sa vina cu explicatii publice cu privire la presuspusa sa prezenta la chermezele SRI

Secretarul general-adjunct al PSD, Codrin Stefanescu, a spus, laRealitatea TV, ca Liviu Dragnea trebuie sa dea explicatii publice in legatura cu suspiciunile legate de prezenta acestuia la chermezele SRI.

Codrin Stefanescu: Astept ca Liviu Dragnea, camaradul meu, sa vina cu explicatii publice cu privire la prezenta sa la chermezele SRI

Secretarul general-adjunct al PSD, Codrin Stefanescu, a spus, laRealitatea TV, ca Liviu Dragnea trebuie sa dea explicatii publice in legatura cu prezenta acestuia la chermezele SRI.

Ecaterina Andronescu, despre Congresul PSD: Ar fi pagubos si pentru partid si pentru Liviu Dragnea

Ecaterina Andronescu, senator PSD, a vorbit despre Congresul PSD. Aceasta a declarat ca in opinia sa ar fi pagubos inclusiv pentru Liviu Dragnea sa ii elimine din conducerea PSD pe cei care sunt incomozi, si care.

Liviu Dragnea, anunt despre viitorul Guvernului

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat luni ca o prima evaluare a activitatii ministrilor din Guvernul Dancila va avea loc dupa Congresul din 10 martie, in cadrul coalitiei de guvernare. Am.

Liviu Dragnea, sustinere totala pentru Tudorel Toader: Ce spune despre raportul prezentat de ministrul Justitiei(VIDEO)

Presedintele PSD Liviu Dragnea si-a declarat luni sustinerea totala pentru ministrul Justitiei Tudorel Toader, precizand ca raportul in baza caruia acesta a cerut revocarea din functie a sefei DNA nu poate fi.

ştiri de la B1

actualitate, 17:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2177 seconds )