Libnet.ro
UNICEF

10:30

Liviu Dragnea, despre criticile fostului premier Victor Ponta: Am stat la capataiul lui o noapte intreaga cand a fost operat

Antena3 Antena3,
Liviu Dragnea, despre criticile fostului premier Victor Ponta: Am stat la capataiul lui o noapte intreaga cand a fost operat

Liderul PSD, Liviu Dragnea, a afirmat luni, in contexul criticilor lansate de Victor Ponta referitoare la faptul ca nu s-a prezentat la proces si a acuzat probleme de sanatate, ca atunci cand Ponta a fost op. continuă pe Antena3

Liviu Dragnea, despre mutarea ambasadei la Ierusalim: Subiectul trebuie inchis

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, apreciaza ca, in contextul scandalului mutarii ambasadei Romaniei la Ierusalim, relatiile cu tarile arabe vor fi in continuare foarte bune. Liderul PSD considera ca.

Liviu Dragnea, despre sesizarea CCR in privinta completurilor specializate: Cu ce ma avantajeaza? imi da anii din viata?

Liviu Dragnea s-a intrebat, luni, in legatura cu sesizarea la CCR a unui conflict juridic intre Parlament si iCCJ pe tema completelor specializate, cu ce l-ar avantaja o astfel de obiectie de neconstitutionalitate, precizand retoric imi da anii din viata?.

Victor Ponta, despre Fondul Suveran de Investitii: Este metoda Tel Drum extinsa la nivel national. Nu e mare inginerie

Fostul premier Victor Ponta a declarat, vineri, la Timisoara, ca Fondul Suveran de Investitii nu este altceva decat o metoda de privatizare pe modelul Tel Drum exstinsa la nivel national.

Victor Ponta: Dragnea incearca sa mituiasca cultele religioase prin improprietarirea cu paduri

Presedintele Pro Romania, Victor Ponta, il acuza pe Liviu Dragnea ca incearca sa mituiasca cultele religioase cu ceva ce acestia nu au cerut si spune ca ar trebui organizat un referendum care sa stabileasca o perioada in care exploatarea forestiera sa nu se faca in scop industrial, ci, eventual, doar pentru lucrarile necesare de intretinere.

VICTOR PONTA: Daca va fi o intrebare generala la referendum, noi credem ca este inutil

Presedintele Pro Romania, Victor Ponta, a explicat, astazi, la Timisoara, cum va vota in cazul unui eventual referendum pe tema justitiei si a subliniat ca, daca va fi o intrebare generica, si Dragnea va spune ca e cu Justitia.

Recomandarile medicului pentru Liviu Dragnea ca sa amane operatia. Sa renunte la amor de dragul PSD

Liviu Dragnea a vorbit, luni, despre recomandarile pe care i le-a facut medicul ca sa amane operatia de hernie. Printre altele, i s-a spus sa faca sex cat mai putin. Liderul PSD a precizat si motivul pentru care s-a internat intr-un spital privat si nu in unul de stat. Presedintele Camerei Deputatilor a spus ca [] .

Liviu Dragnea: De abia il astept pe Klaus Iohannis sa organizeze referendum. Va fi un prilej bun sa raspunda la alte intrebari

Liviu Dragnea a vorbit despre posibilitatea ca presedintele Iohannis sa convoace un referendum pentru data de 26 mai, ziua alegerilor europarlamentare. Eu de abia il astept n. r. pe Klaus Iohannis) sa.

Dragnea, despre situatia lui Tudorel Toader: Remanierea nu este un risc pentru cineva. Nu am discutat dintr-un singur motiv. E ziua lui

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a afirmat, luni, ca in sedinta Comitetului Executiv National al partidului nu s-a discutat despre situatia ministrului Justitiei, Tudorel Toader, deoarece este ziua de nastere a .

Dragnea, despre remanierea lui Tudorel Toader: Exista nemultumiri serioase in partid in legatura cu domnul ministru

Presedintele Partidului Social Democrat, Liviu Dragnea, a afirmat in emisiunea Sinteza Zilei de la Antena 3, ca exista in partid nemultumiri serioase fata de activitatea ministrului Justitiei, Tudorel Toader,.

Dragnea, despre sesizarea CCR in privinta completurilor specializate: Cu ce ma avantajeaza? imi da anii din viata?

Liviu Dragnea s-a intrebat, luni, in legatura cu sesizarea la CCR a unui conflict juridic intre Parlament si iCCJ pe tema completelor specializate, cu ce l-ar avantaja o astfel de obiectie de neconstitutionalitate, precizand retoric imi da anii din viata?.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 10:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2237 seconds )