Libnet.ro
UNICEF

08:15

Liviu Dragnea: De abia il astept pe Klaus Iohannis sa organizeze referendum. Va fi un prilej bun sa raspunda la alte intrebari

Antena3 Antena3,
Liviu Dragnea: De abia il astept pe Klaus Iohannis sa organizeze referendum. Va fi un prilej bun sa raspunda la alte intrebari

Liviu Dragnea a vorbit despre posibilitatea ca presedintele Iohannis sa convoace un referendum pentru data de 26 mai, ziua alegerilor europarlamentare. Eu de abia il astept n. r. pe Klaus Iohannis) sa. continuă pe Antena3

DRAGNEA: Abia astept ca Iohannis sa organizeze referendum

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat astazi ca abia asteapta ca presedintele Klaus Iohannis sa organizeze referendumul pe justitie, el considerand ca este un prilej bun pentru ca romanii sa raspunda si la alte intrebari, de genul: Cate case este nevoie sa furi de la stat ca sa ajungi presedintele Romaniei?.

Liviu Dragnea ii cere lui Klaus Iohannis sa convoace CSAT pentru a lamuri subiectul mutarii ambasadei Romaniei la Ierusalim

Liviu Dragnea crede ca presedintele Klaus Iohannis ar trebui sa convoace Consiliul Suprem de Aparare a Tarii pentru a lamuri subiectul mutarii Ambasadei Romaniei in Israel la Ierusalim.

Dragnea, ironic: Abia il astept pe Iohannis sa organizeze referendum / Ce intrebari ar vrea seful PSD sa le fie puse romanilor

Liviu Dragnea il ironizeaza pe Klaus Iohannis despre care spune ca abia il asteapta sa organizeze referendum. Va fi un prilej foarte bun pentru romani sa raspunda si la alte intrebari, a spus el, invocand casele si dosarele presedintelui.

Liviu Dragnea, declaratie surprinzatoare: Klaus, nu te culca. Poate nu fac puscarie!

Mesaj surprinzator transmis de Liviu Dragnea presedintelui Klaus Iohannis in conditiile in care se vorbeste de cadidatura liderului PSD la alegerile prezidentiale. Klaus, nu te culca pe o ureche. S-ar.

Dragnea, replica pentru Iohannis: De-abia il astept sa organizeze referendum.Cate case e nevoie sa furi de la stat ca sa ajungi presedinte?

Liderul PSD, Liviu Dragnea, a declarat ca asteapta cu nerabdare ca presedintele Klaus Iohannis sa organzieze un referendum pentru ca si PSD are niste intrebari pe care vrea sa le puna intr-o asemenea campanie.

Liviu Dragnea, in razboi cu Iohannis pe referendum: Sa raspunda si la alte intrebari/ Klaus, poate nu intru la puscarie

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a avut o reactie extrem de dura la adresa presedintelui Klaus Iohannis cand a fost intrebat de jurnalisti despre dorinta sefului de stat de a convoca un referendum privind.

Liviu Dragnea, in razboi cu Iohannis pe referendum: Sa raspunda si la alte intrebari/ Klaus, poate nu intru la puscarie (VIDEO)

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a avut o reactie extrem de dura la adresa presedintelui Klaus Iohannis cand a fost intrebat de jurnalisti despre dorinta sefului de stat de a convoca un referendum privind.

Liviu Dragnea, atac la adresa Presedintelui: Lupta impotriva tarii prin tot ceea ce face

Presedintele Partidului Social Democrat PSD), Liviu Dragnea, l-a acuzat pe presedintele Klaus Iohannis ca lupta impotriva tarii lui prin tot ceea ce face, adaugand si ca acesta uraste.

Presedintele Klaus Iohannis cheama la consultari reprezentantii societatii civile pentru un posibil referendum

Presedintele Klaus Iohannis a chemat, marti, la consultari la Palatul Cotroceni, reprezentanti ai societatii civile pentru a discuta despre oportunitatea unui referendum pe tema justitiei convocat la 26 mai, concomitent cu alegerile pentru Parlamentul.

Klaus Iohannis: Imi doresc un referendum bine organizat, bine gandit

Presedintele Klaus Iohannis a afirmat, sambata, ca isi doreste ca referendumul pe teme de justitie sa fie unul bine organizat, bine gandit, in parteneriat cu societatea civila si cu partidele politice de buna-credinta.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 08:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2189 seconds )