Libnet.ro
UNICEF

18:46

Recomandarile medicului pentru Liviu Dragnea ca sa amane operatia. Sa renunte la amor de dragul PSD

Playtech Playtech,
Recomandarile medicului pentru Liviu Dragnea ca sa amane operatia. Sa renunte la amor de dragul PSD

Liviu Dragnea a vorbit, luni, despre recomandarile pe care i le-a facut medicul ca sa amane operatia de hernie. Printre altele, i s-a spus sa faca sex cat mai putin. Liderul PSD a precizat si motivul pentru care s-a internat intr-un spital privat si nu in unul de stat. Presedintele Camerei Deputatilor a spus ca [] . continuă pe Playtech

Liviu Dragnea, primul interviu dupa spitalizare

Liviu Dragnea, presedintele PSD, a prezentat luni seara, la Antena 3, lista partidului pentru alegerile europarlamentare. Lista candidatilor PSD la europarlamentarele din luna mai, care a fost validata in.

Liviu Dragnea ii cere lui Klaus Iohannis sa convoace CSAT pentru a lamuri subiectul mutarii ambasadei Romaniei la Ierusalim

Liviu Dragnea crede ca presedintele Klaus Iohannis ar trebui sa convoace Consiliul Suprem de Aparare a Tarii pentru a lamuri subiectul mutarii Ambasadei Romaniei in Israel la Ierusalim.

Liviu Dragnea: De abia il astept pe Klaus Iohannis sa organizeze referendum. Va fi un prilej bun sa raspunda la alte intrebari

Liviu Dragnea a vorbit despre posibilitatea ca presedintele Iohannis sa convoace un referendum pentru data de 26 mai, ziua alegerilor europarlamentare. Eu de abia il astept n. r. pe Klaus Iohannis) sa.

Liviu Dragnea explica de ce a ales un spital privat si de ce a tinut la secret starea sa de sanatate

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, sustine ca a ales sa mearga la un spital privat pentru ca urmez medicul, nu spitalul. El a spus ca acolo lucreaza doctorul Catana, in care are mare incredere, acelasi om.

Liviu Dragnea anunta lista PSD pentru europarlamentare - Rovana Plumb, prima pe lista

Presedintele PSD Liviu Dragnea a anuntat luni lista PSD pentru europarlamentare, Rovana Plumb, Carmen Avram, Claudiu Manda, Chris Terhes, fiind pe primele locuri. Listele vor fi depuse maine la Biroul Electoral Ceentral.

LA SEDINTA CONDUCERII PSD IN CARE SE VALIDEAZA LISTA DE CANDIDATI PENTRU EUROPARLAMENTARE: Liviu Dragnea a venit sustinut de Codrin Stefanescu

Presedintele PSD Liviu Dragnea a venit sustinut de Codrin Stefanescu, astazi, la sedinta PSD in care se valideaza lista de candidati pentru alegerile europarlamentare.

FOTO Liviu Dragnea a venit sustinut de Codrin Stefanescu la sedinta conducerii PSD in care se valideaza lista de candidati pentru alegerile europarlamentare

Presedintele PSD Liviu Dragnea a venit sustinut de Codrin Stefanescu luni la sedinta PSD in care se valideaza lista de candidati pentru alegerile europarlamentare. Aceasta este prima aparitie publica a sa dupa problemele pe care le-a avut cu coloana si pentru care a fost spitalizat.

Codrin Stefanescu: Liviu Dragnea a fost internat cateva ore in spital pentru infiltratii / Cred ca va ajunge tot la operatie

Liviu Dragnea a fost internat in spital sambata seara, pentru cateva ore pentru a i se face infiltratii, a anuntat secretarul general al PSD, Codrin Stefanescu. El a apreciat ca varianta aleasa de a face infiltratii nu este cea mai buna si ca liderul partidului va ajunge tot la operatie, transmite Mediafax.

LIVIU DRAGNEA Subiectul mutarii Ambasadei Romaniei de la Tel Aviv la Ierusalim trebuie abordat in CSAT

Subiectul mutarii Ambasadei Romaniei de la Tel Aviv la Ierusalim trebuie discutat in Consiliul Suprem de Aparare a Tarii CSAT), a declarat, luni, liderul PSD, Liviu Dragnea, presedinte al Camerei Deputatilor.

Liviu Dragnea, atac la adresa Presedintelui: Lupta impotriva tarii prin tot ceea ce face

Presedintele Partidului Social Democrat PSD), Liviu Dragnea, l-a acuzat pe presedintele Klaus Iohannis ca lupta impotriva tarii lui prin tot ceea ce face, adaugand si ca acesta uraste.

ştiri de la Playtech

actualitate, 18:46

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2683 seconds )