Libnet.ro
UNICEF

05:45

Liviu Dragnea, despre dezvaluirile generalului Pahontu: Activitatea SPP va fi anchetata de o comisie

România Liberă România Liberă,
Liviu Dragnea, despre dezvaluirile generalului Pahontu: Activitatea SPP va fi anchetata de o comisie

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat jurnalistilor, la sediul PSD, ca va convoca maine birour. continuă pe România Liberă

Liviu Dragnea, despre acuzatiile Mihaielei Iorga Moraru: in ce moment s-a discutat in coalitie despre propunerea Danei Girbovan la ministerul Justitiei(VIDEO)

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat luni, cu referire la dezvaluirile facute de procurorul Mihaiela Iorga Moraru, ca eventuala solicitare de grabite a unui dosar, despre care a vorbit aceasta, reprezinta .

Liviu Dragnea, despre abuzurile procurorilor. Lamuriri despre potentialul premier care a dorit-o pe Dana Girbovan la Justitie

Liviu Dranea a comentat cele mai recente dezvaluiri in scandalul din Justitie si a vorbit despre imixtiunea procurorilor in activitatea politica. Daca sunt adevarate, sunt elemente penale serioase. Pe.

Liviu Dragnea, despre situatia de la DNA Ploiesti: Nu am inteles de ce nu s-a pornit o ancheta penala instantaneu. Dar probabil ca, nefiind jurist, nu inteleg

Liderul PSD Liviu Dragnea a spus miercuri, intrebat despre situatia de la DNA Ploiesti, ca nu intelege de ce nu a inceput imediat ancheta penala. Probabil ca, nefiind jurist, nu inteleg, a spus Dragnea.

Liviu Dragnea versus Lucian Pahontu. Cine castiga, cine pierde?

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a pornit un razboi pe viata si pe moarte cu seful SPP, Lucian Pahon.

Comisia de Aparare din Senat discuta astazi despre audierea lui Liviu Dragnea cu privire la acuzatiile la adresa Serviciului de Protectie si Paza

Comisia de Aparare din Senat se intruneste marti pentru a stabili o data la care presedintele Camerei Deputatilor, Liviu Dragnea, sa fie audiat cu privire la acuzatiile lansate de el referitoare la Serviciul de Protectie si Paza SPP).

Decizia privind audierea lui Liviu Dragnea in legatura cu acuzatiile la adresa SPP va fi luata in sedinta comuna a comisiilor de Aparare din cele doua Camere

Comisia de aparare din Senat a respins marti posibilitatea ca liderul PSD, Liviu Dragnea, sa fie audiat in legatura cu afirmatiile aduse la adresa SPP. Astfel, Liviu Dragnea ar putea fi chemat sa dea explicatii dupa ce comisiile de Aparare din Senat si Camera Deputatilor vor decide daca si in ce formula va avea loc audierea, fiind luate in calcul mai multe variante, inclusiv constituiriea unei comisii speciale sau de ancheta sau audierea in comisiile reunite, relateaza News. ro.

Liviu Dragnea anunta ca va propune comisie parlamentara speciala privind SPP

Liviu Dragnea a declarat miercuri la sediul PSD ca a decis impreuna cu Calin Popescu Tariceanu convocarea birourilor reunite ale Parlamentului pentru infiintarea unei comisii speciale de anchetare a activitatii SPP.

Liviu Dragnea, audiat in Senat. Cand s-a stabilit confruntarea cu seful SPP

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a pornit un razboi pe viata si pe moarte cu seful SPP, Lucian Pahon.

Liviu Dragnea cere ancheta parlamentara. Cine sunt cei vizati

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a afirmat, luni, ca este nevoie de o ancheta parlamentara atat in privinta activitatii SPP, cat si in privinta unor sefi din diverse institutii care se pare ca.

Liderii PSD din teritoriu, luati prin surprindere de Congresul extraordinar al PSD propus de Liviu Dragnea

O serie de lideri ai PSD din teritoriu au afirmat miercuri, la scurt timp de la declaratiile liderului Liviu Dragnea, ca nu stiu despre existenta vreunui Congres extraordinar in luna martie si ca ar astepta motivarea acestuia. Liviu Dragnea a anuntat inaintea sedintei Cex ca va propune convocarea Congresului extraordinar al partidului la care va cere si un vot de reconfirmare a sa ca sef de partid.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 05:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2168 seconds )