Libnet.ro
UNICEF

01:05

Liviu Dragnea, despre situatia de la DNA Ploiesti: Nu am inteles de ce nu s-a pornit o ancheta penala instantaneu. Dar probabil ca, nefiind jurist, nu inteleg

Hotnews Hotnews,
 Liviu Dragnea, despre situatia de la DNA Ploiesti: Nu am inteles de ce nu s-a pornit o ancheta penala instantaneu. Dar probabil ca, nefiind jurist, nu inteleg

Liderul PSD Liviu Dragnea a spus miercuri, intrebat despre situatia de la DNA Ploiesti, ca nu intelege de ce nu a inceput imediat ancheta penala. Probabil ca, nefiind jurist, nu inteleg, a spus Dragnea. continuă pe Hotnews

Liviu Dragnea, despre acuzatiile Mihaielei Iorga Moraru: in ce moment s-a discutat in coalitie despre propunerea Danei Girbovan la ministerul Justitiei(VIDEO)

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat luni, cu referire la dezvaluirile facute de procurorul Mihaiela Iorga Moraru, ca eventuala solicitare de grabite a unui dosar, despre care a vorbit aceasta, reprezinta .

Liviu Dragnea, despre dezvaluirile generalului Pahontu: Activitatea SPP va fi anchetata de o comisie

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat jurnalistilor, la sediul PSD, ca va convoca maine birour.

Plangere penala la Parchetul ICCJ cu privire la situatia de la DNA Ploiesti

Sectia de urmarire penala si criminalistica a Parchetului General face cercetari intr-o cauza penala constituita ca urmare a inregistrarii unei plangeri penale si care vizeaza aspectele prezentate de catre mass-media in legatura cu situatia de la DNA Ploiesti.

Liviu Dragnea, despre abuzurile procurorilor. Lamuriri despre potentialul premier care a dorit-o pe Dana Girbovan la Justitie

Liviu Dranea a comentat cele mai recente dezvaluiri in scandalul din Justitie si a vorbit despre imixtiunea procurorilor in activitatea politica. Daca sunt adevarate, sunt elemente penale serioase. Pe.

Plangere penala la Parchetul ICCJ cu privire la situatia de la DNA Ploiesti

Sectia de urmarire penala si criminalistica a Parchetului General face cercetari ca urmare a inregistrarii unei plangeri penale care vizeaza aspectele prezentate de catre mass-media in legatura cu situatia de la DNA Ploiesti, se arata intr-un comunicat dat astazi publicitatii.

Liviu Dragnea: Nici vorba de comasarea DNA si DIICOT, nu s-a discutat niciodata despre asta in partid sau coalitie

Presedintele PSD Liviu Dragnea a declarat miercuri ca nu s-a discutat niciodata, nici in partid si nici in coalitie, despre comasarea DNA si DIICOT si ca el nu intelege de ce se tot reincalzeste ciorba asta prosteasca.

Liviu Dragnea: Nici vorba de comasarea DNA si DIICOT, nu inteleg de ce se reincalzeste ciorba asta prosteasca

Presedintele PSD Liviu Dragnea a declarat miercuri ca in interiorul partidului nu s-a discutat niciodata despre comasarea DNA si DIICOT si ca el nu intelege de ce se reincalzeste ciorba asta prosteasca.

Liviu Dragnea, despre revocarea lui Kovesi de la conducerea DNA

Intrebat daca Laura Codruta Kovesi mai este indreptatita sa conduca DNA, Liviu Dragnea a spus ca nu vreasavorbeasca despre acest aspect. Cat despre o decizie a PSD privind DNA.

Dragnea, despre Kovesi: Fiecare pleaca cand ii vine sorocul

Presedintele PSD Liviu Dragnea a declarat luni, dupa ce DNA a facut publica o discutie intre un om d.

Liviu Dragnea, dupa acuzatiile la adresa procurorilor DNA: Incep sa apara tot mai multe dovezi in ce priveste acest stat paralel, aceasta mafie

Liviu Dragnea a declarat luni, dupa acuzatiile la adresa procurorilor DNA, ca incep sa apara tot mai multe dovezi in ceea ce priveste statul paralel, aceasta mafie care incearca sa detina puterea in Romania.

ştiri din Politica

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2138 seconds )